Murat Dere 22 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2009 İtiraf et çalışmadı değilmi ? Yazık olmuş bu kadar emeğe, harcanan paraya.... :lol2: pis! çalıştı tabii. bak bugün (pazar günü) Emre Gülşen geliyor, sorarsın ona çalışıp çelışmadığını. ben bugüne kadar ne yapöışım da çalışmamış? pöh! pis! gelmiyon mu bu taraflara Serkan TOKER? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ağustos 2009 Paylaş 22 Ağustos 2009 Çalıştı madem resimleri nerede ? Bayramda Ula' ya gelirim belki ama seni aramam için o devreden bir tane de bana yapman lazım...Sayın Dere... :lol2: Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2009 Çalıştı madem resimleri nerede ? Bayramda Ula' ya gelirim belki ama seni aramam için o devreden bir tane de bana yapman lazım...Sayın Dere... :lol2: tamam. lambanı çıkar da gel, ölçü alacaz. gelirken haber ver e mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2009 Paylaş 22 Ağustos 2009 Biiir.. Süngerden vazgeç, yaptığının yanlış olduğunu anlatmak için oturup yaptım.. Daha ne uğraşıyorsun süngerle.. İkii.. O çin malı kompresör adamın elinde parçalanıyor.. Benimki benim elimde sebepsiz yere parçalandı, kör olmaktan gözlük sayesinde kurtuldum.. Pervanenin parçaları abartısız 100 metre dağılmıştı... Elimdeki kolumdaki kesikleri umursamadım bile.. Üüüç; Işık istiyorsan klasik beyazı unut, gün ışığı rengi led al.. Sıcak beyaz.. Döört.. gelmiyon mu bu taraflara Serkan TOKER? Beni çağırsene len.. :lol2: Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ağustos 2009 Paylaş 22 Ağustos 2009 Olur, gelirken çıkartırım lambayı...Orada sökmesi zor olur şimdi, ben burda sanayide söktürüp gelirim... :lol2: Sabır... Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2009 Biiir.. Süngerden vazgeç, yaptığının yanlış olduğunu anlatmak için oturup yaptım.. Daha ne uğraşıyorsun süngerle.. İkii.. O çin malı kompresör adamın elinde parçalanıyor.. Benimki benim elimde sebepsiz yere parçalandı, kör olmaktan gözlük sayesinde kurtuldum.. Pervanenin parçaları abartısız 100 metre dağılmıştı... Elimdeki kolumdaki kesikleri umursamadım bile.. Üüüç; Işık istiyorsan klasik beyazı unut, gün ışığı rengi led al.. Sıcak beyaz.. Döört.. Beni çağırsene len.. orijinali sünger diye öyle yapmıştım, dremeltutkunları'ndaki bir arkadaş elektrik süpürgelerindeki filtrelerden önermiş, değerlendireceğim... bu biiiiir geçmiş olsun. ben de o zaman etrafını şeffaf koli bandıyla bantlarım. ayrıca seninki zaten sorunluymuştur da ondan patlamıştır. arkadaşım yıllardır kullanıyor... bu ikiiii gün ışığı da olsa, yine de sarı. sevmiyom... bu üüüüç sen hala davet bekliyorsun ya ben de ona şaşıyorum, ayrıca davet de ettim... bu da dööört aha herkesin huzurunda tekrar çağırıyorum seni: Mehmet ÖZYÜREK, GEL! Olur, gelirken çıkartırım lambayı...Orada sökmesi zor olur şimdi, ben burda sanayide söktürüp gelirim... :lol2: Sabır... sen gel ben sökerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 Benim patlayan kompresör seninkinin aynısıydı... Beeeeş.. :lol2: Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2009 Benim patlayan kompresör seninkinin aynısıydı... Beeeeş.. aynısı değildir o. her gördüğün sakallıyı deden mi sandın? vardır bir arızası, durup duruken patlamaz. zaten güvenmeyeceğimi ve koli bandıyla saracağımı da söyledim ya... 40beeeeş... ben sahura gidiyorum, sonra görüşürüz dostum. :lol2: Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 pis! çalıştı tabii. bak bugün (pazar günü) Emre Gülşen geliyor, sorarsın ona çalışıp çelışmadığını. ben bugüne kadar ne yapöışım da çalışmamış? pöh! pis!gelmiyon mu bu taraflara Serkan TOKER? ilgili lamba bugün tarafımdan test edilerek, çalışırlığı ve kalitesi onaylanmıştır.Hatta gündüz resimleride çekilerek konu olumlu raporla sonlandırılmıştır.Bilgilerinize.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2009 (düzenlendi) ilgili lamba bugün tarafımdan test edilerek, çalışırlığı ve kalitesi onaylanmıştır.Hatta gündüz resimleride çekilerek konu olumlu raporla sonlandırılmıştır.Bilgilerinize.. evet Emre doğru söylüyor... ahan da resimleri.bunu da Emre çekti: 9 Aralık 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2009 Paylaş 23 Ağustos 2009 Güzel.. Gelirken bende bir tane şundan alıp geleyim.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2009 Güzel.. Gelirken bende bir tane şundan alıp geleyim.. taam ama arkadaki ipli perdeyi de isterim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos 2009 Paylaş 24 Ağustos 2009 Arka cama yakışacağını düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2009 Arka cama yakışacağını düşünüyorum... güzele ne yakışmaz. Yorum bağlantısı
Semih Nigri 27 Ağustos 2009 Paylaş 27 Ağustos 2009 murat bey bu yapışkan ince şeritli ledlerden nerde bulabilirim ve ne kadardır fiyatları? F2 aracımın ön ızgara panjur içine koymayı düşünüyorumda alırsamda nasıl monte edebilirim parklara bağlantısını? :lol2: Yorum bağlantısı
Murat Dere 27 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2009 murat beybu yapışkan ince şeritli ledlerden nerde bulabilirim ve ne kadardır fiyatları? F2 aracımın ön ızgara panjur içine koymayı düşünüyorumda alırsamda nasıl monte edebilirim parklara bağlantısını? ben burada elektronik parça satan bir dükkandan almıştım. ama gittigidiyor, ebay gibi internetten satış yapan yerlerde de var. sanayide aksesuarcılarda belki vardır. şimdilik aklıma gelenler bunlar. parklara bağlayacaksanız park sigortasından elektrik alınabilir diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Özgür Karaca 28 Ağustos 2009 Paylaş 28 Ağustos 2009 murat beybu yapışkan ince şeritli ledlerden nerde bulabilirim ve ne kadardır fiyatları? F2 aracımın ön ızgara panjur içine koymayı düşünüyorumda alırsamda nasıl monte edebilirim parklara bağlantısını? smd led olarak arat internette Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2009 smd led olarak arat internette smd ile led arasına bir de "şerit" yaz. sadece smd led dersen bir sürü smd led çıkar karşına... Yorum bağlantısı
Ersin Aydın 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 pek değişiklik (modifiye) sayılmaz daha çok onarım gibi bir şey. arka camın altında havalandırma delikleri gibi şeyler var ya; hah işte oraları güneş, sıcak-soğuk yüzünden içindeki ince süngerleri toz gibi dağılıyordu. hepsini çıkardım. dremelle süngerlerin yapıştırıldığı yeri temizledim. Allahım bu ince süngerleri nerden bulacağım... külotlu çorap mı geçireyim buraya, eski kazağımı mı keseyim derken; "ulan bi sürü eski ajandan var ya hıyar" dedi içimdeki ses. ajandalardan birinin üstteki kaplamasını kaldırdım, ta daaa ince sünger tam istediğim gibi. çizdim, kestim, biçtim, derby ile yapıştırdım. şöyle oldu: siyaha mı? yok boyamadım, böyle daha güzel durdu kontrast kontrast. abi o süngerleri koyduğun mikalar ne onlar nerden çıkttı nerden buldun Yorum bağlantısı
Ersin Aydın 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 yoksa üstünde var mı hiç dikkat de etmedim haa Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Eylül 2009 Yazar Paylaş 3 Eylül 2009 yoksa üstünde var mı hiç dikkat de etmedim haa onlar zaten oradaydı. sadece süngerleri bozulmuştu. aa sende yok mu? yazıık! Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 Vaaay ben bu ilmeği görmemişmiyim yav...Daha tüm sayfaları okuyamadım ama gördüklerimin hepsi güzel olmuş güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 Vaaay ben bu ilmeği görmemişmiyim yav...Daha tüm sayfaları okuyamadım ama Gerek yok okumana... Cihan'a yaptırdı hepsini.. Fotoşop bunlar.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Eylül 2009 Yazar Paylaş 4 Eylül 2009 Vaaay ben bu ilmeği görmemişmiyim yav...Daha tüm sayfaları okuyamadım ama gördüklerimin hepsi güzel olmuş güle güle kullanın... hepsi kendi imalatımdır. söylentilere aldırmayın. Gerek yok okumana... Cihan'a yaptırdı hepsini.. Fotoşop bunlar.. pis bıyıklı seni! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 pis bıyıklı seni! Yarın sınavın yokmuydu len.. İyi geceler.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts