Murat Dere 23 Haziran 2009 Yazar Paylaş 23 Haziran 2009 Takdire şayan bir çalışma hocam. Maşallah elinize sağlık bende sonucu pek beğenmedim. Işığın açılımı basit olmuş, Led değişimi sonrası mükemmel olacağa benziyor. sağol Burak. yukarıdaki xenon white ledlerden takınca düzelecek da Türkiye'de yok namussuz. sipariş verecez de gelecek de, biraz idare edeceğiz yani... Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 Eline sağlık hocam. Ben sökmeye bile cesaret edemezdim Yorum bağlantısı
Vedat Orhan 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 sağol Burak. yukarıdaki xenon white ledlerden takınca düzelecek da Türkiye'de yok namussuz. sipariş verecez de gelecek de, biraz idare edeceğiz yani... Dealextreme.com a baktınmı? ben oradan bir suru LED alığp arabaya uyguladım.Yakında fotoları koyarım. Bir bak işstersen Ben de bir iki tane LED var ama geniş açılı değil. Kısa anten mi.. Hiç hoş duracağını sanmıyorum... Ama en az 10 imza ile başvurulur ve bu talep edilirse yaparım.. Ben yaptım güzel oldu. Ebay dan aldım. FOtoyu ilave edeceğim LED lerle beraber... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 Güzel bir çalışma olmuş ama benimde fikrim şu anda ortaya çıkan sonuç tatminkar olmamış.Ayrıca buraya illaki beyaz led koymak şartmı ben sizin yerinizde olsaydım farklı renkler de düşünürdüm.En azından takar bir bakardım..Mesela mavi bence bayaza göre daha çok yakışırdı..(renkli led temin ediliyormu veya onların yerine alternatif ürünler varmı bilmeden araştırmadan yazdım) Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Haziran 2009 Yazar Paylaş 23 Haziran 2009 Güzel bir çalışma olmuş ama benimde fikrim şu anda ortaya çıkan sonuç tatminkar olmamış.Ayrıca buraya illaki beyaz led koymak şartmı ben sizin yerinizde olsaydım farklı renkler de düşünürdüm.En azından takar bir bakardım..Mesela mavi bence bayaza göre daha çok yakışırdı..(renkli led temin ediliyormu veya onların yerine alternatif ürünler varmı bilmeden araştırmadan yazdım) var Ayhan'cım olmaz mı? dolu... cidden adamlar kafayı yemiş durumda. ebay'de bir dolaş bak neler bulacaksın. "aklın durur kıçın tavana vurur" deler ya öyle. ama ben demicem tabii silinmesin mesaj. resmini koyduğum ledden alacağım. ayrıca daha neler yapacağım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 tabii öyle olacak. şu ledlerden buldum mu tamamdır:esinlendiğim sitedeki adam bunlardan kullanmış. Şu ilandaki adama bi sor... Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Haziran 2009 Yazar Paylaş 23 Haziran 2009 Eline sağlık hocam. Ben sökmeye bile cesaret edemezdim sağolunuz Saygın Bey. Dealextreme.com a baktınmı?ben oradan bir suru LED alığp arabaya uyguladım.Yakında fotoları koyarım. Bir bak işstersen Ben de bir iki tane LED var ama geniş açılı değil. Ben yaptım güzel oldu. Ebay dan aldım. FOtoyu ilave edeceğim LED lerle beraber... hakettiği cevap arkadaşa özel mesajla verilmiştir. Şu ilandaki adama bi sor... taam. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Haziran 2009 Yazar Paylaş 23 Haziran 2009 Şu ilandaki adama bi sor... listesinde görünmüyor ya, sordum yine de. cevap bekliyorum. bunlar olur gibi. teşekkür ederim Mehmet. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 Gittigidiyordaki dükkanına baktın mı... ? Yada web sitesine.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Haziran 2009 Yazar Paylaş 23 Haziran 2009 (düzenlendi) Gittigidiyordaki dükkanına baktın mı... ?Yada web sitesine.. tabii ki baktım, neyim ben? cahil mi? (off amma saldırgan bir yaklaşım oldu ha.) yukarıdaki mesajda adamın listesi diyorum... hangi liste o sence? alooo... bu arada adamdan cevap gelmiş, "elimde şu anda yok ama kaç tane lazımdı, bir yerlede duran bir kaç paket varsa göndereyim" demiş. iki ledli olanlardan varmış zamanında. olur mu ki onlar Mehmedim? ************************************************************ ikinci cevap: adam bayağı hızlı ya. verdiği cevap: "merhabalar şimdi malzemeler arasına baktım 2 paket buldum. evdede birkaç eşyam var orayada akşam bakarım. 1 pakette ordan çıksa 6 adet olmuş olur. belki fazlasıda çıkabilir. bu paketleride garantiden ürün değişimi isteyen olursa diye satmayıp ayırmıştım müşterileri madur etmemek için fakat aylar oldu tek bir kişi bile bozuldu diyerek dönmedi. homojenlik konusunda hiçbir şüpheniz olmasın ledler 180 derecelik tam geniş açılı ledler. hiçbir şekilde odaklama yapmıyor. standart küçük ledlerdende en azından 5 6 kat daha aydınlıklar. saygılar" oldu galiba bu iş. sonucu resimlerin sizin için. her şey sizin için zaten. *************************************************************** adamın elindekiler şunlar: 23 Haziran 2009 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 oldu galiba bu iş. sonucu resimlerin sizin için. her şey sizin için zaten. Bişey unutmadın mı... Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Haziran 2009 Yazar Paylaş 23 Haziran 2009 listesinde görünmüyor ya, sordum yine de. cevap bekliyorum. bunlar olur gibi. teşekkür ederim Mehmet. Bişey unutmadın mı... ileti no 162. bana kör diyene bak! şaka bir yana tekrar teşekkür ederim Mehmet'çiğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 ileti no 162. bana kör diyene bak! Haklısın.. gözlüklerimi takmamışım... Ondan oldu hep... Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Haziran 2009 Yazar Paylaş 23 Haziran 2009 Haklısın.. gözlüklerimi takmamışım... Ondan oldu hep... yaşlılık işte... ben ilkokul 3ten beri takıyorum. ben erken yaşlanmışım... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 ben ilkokul 3ten beri takıyorum. Ben de Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Haziran 2009 Yazar Paylaş 23 Haziran 2009 Güzel olmuş...Elinize sağlık... sağol kardeşim... asıl ledler gelince daha da güzel olacak inşallah... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 hangi ampul len? (len dedim diye kızmasın di mi? bazıları kızıyor da...) :D yok abim kızmak bozulmak olmaz ampul dediğim hani ışıklar yoğunlaşmışya belirli yerlerde onları diyorum. tabii öyle olacak. şu ledlerden buldum mu tamamdır: esinlendiğim sitedeki adam bunlardan kullanmış. abi bunlardan vardı bir iki tane bende. açısını bilmem ama aksesuarcılarda bir sürü çeşit var bunlara benzer. yok mu sizin oralarda ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 abi bunlardan vardı bir iki tane bende. açısını bilmem ama aksesuarcılarda bir sürü çeşit var bunlara benzer. yok mu sizin oralarda ? Aksesuardan alınanları bu tür yorucu ve zahmekli işçiliği olan bir yerde kullanmayın, derim... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 tabii ki baktım, neyim ben? cahil mi? (off amma saldırgan bir yaklaşım oldu ha.) yukarıdaki mesajda adamın listesi diyorum... hangi liste o sence? alooo... bu arada adamdan cevap gelmiş, "elimde şu anda yok ama kaç tane lazımdı, bir yerlede duran bir kaç paket varsa göndereyim" demiş. iki ledli olanlardan varmış zamanında. olur mu ki onlar Mehmedim? ************************************************************ ikinci cevap: adam bayağı hızlı ya. verdiği cevap: "merhabalar şimdi malzemeler arasına baktım 2 paket buldum. evdede birkaç eşyam var orayada akşam bakarım. 1 pakette ordan çıksa 6 adet olmuş olur. belki fazlasıda çıkabilir. bu paketleride garantiden ürün değişimi isteyen olursa diye satmayıp ayırmıştım müşterileri madur etmemek için fakat aylar oldu tek bir kişi bile bozuldu diyerek dönmedi. homojenlik konusunda hiçbir şüpheniz olmasın ledler 180 derecelik tam geniş açılı ledler. hiçbir şekilde odaklama yapmıyor. standart küçük ledlerdende en azından 5 6 kat daha aydınlıklar. saygılar" oldu galiba bu iş. sonucu resimlerin sizin için. her şey sizin için zaten. *************************************************************** adamın elindekiler şunlar: bu ledlerdin 4 lüsünü parklarda kullanmıştım. benimkiler çok tırttı 2 ayda sonra 4 ledin 2 si 2 ay sonrada yamamı gidiyordu Aksesuardan alınanları bu tür yorucu ve zahmekli işçiliği olan bir yerde kullanmayın, derim... doğru diyorsun abi ama üst mesajdaki beyaz saplı olanlar sağlamdı da son mesajdakiler yalan oluyor 2 gün sonra. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Haziran 2009 Yazar Paylaş 23 Haziran 2009 :D yok abim kızmak bozulmak olmaz ampul dediğim hani ışıklar yoğunlaşmışya belirli yerlerde onları diyorum. abi bunlardan vardı bir iki tane bende. açısını bilmem ama aksesuarcılarda bir sürü çeşit var bunlara benzer. yok mu sizin oralarda ? işte o yoğunluk ledlerin açıkarından kaynaklanıyor. satıcı ile iletişime geçtim. 4 adet bulmuş. bir kaç tane de evde olacaktı dedi. haber bekliyorum. en az 5 adet lazım. 1-2 tane fazla olsa iyi olur dedim adama. 5 taneden memnum kalmazsam oraya buraya eklerim 1-2 tane. Aksesuardan alınanları bu tür yorucu ve zahmekli işçiliği olan bir yerde kullanmayın, derim... doğru dersin be ya! şu resimde sağdaki fabrikada takılan ampul, soldaki ise alacağım led... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 Sıkıldım... Avatarı yan çevirdim.. Birazda böyle dursun. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Haziran 2009 Yazar Paylaş 23 Haziran 2009 Sıkıldım... Avatarı yan çevirdim.. Birazda böyle dursun. en boy oranına sadık kalsaydın bari. şişman olmuşum böyle... ne o, yoksa yapamıyor musun? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 en boy oranına sadık kalsaydın bari. şişman olmuşum böyle... ne o, yoksa yapamıyor musun? Böyle daha güzel oldu bence.. İstesem yaparım tabiki.. admin panel elimde.. İstersen saç ta ekerim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts