Murat Dere 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 ısınıp yanacak bu ledler [emoji14] Şom aazlı. Etrafı temamen metal olm; yanmasss... aynalari sokup gondereyim bari bende[emoji2] Ben de onu diyorum işte. O şekilde getirin yapalım. Sökme/takma size ait. Asıl yoran kısmı o zaten. Önce ledleri gönder ama. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Murat abi seni kaçırıp silah zoruyla bu işleri yaptırmalı tüm foruma Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 Murat abi seni kaçırıp silah zoruyla bu işleri yaptırmalı tüm foruma Demirden korksak trene binmezdik olm. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Demirden korksak trene binmezdik olm. Demirden niye korkacaksın ki abi tetanoz mu oldun yoksa? Benim deloğlana yorum yapmamışsın sen bu arada. Neler yapılabilir bir yazsan diyorum hani. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 Demirden niye korkacaksın ki abi tetanoz mu oldun yoksa? Benim deloğlana yorum yapmamışsın sen bu arada. Neler yapılabilir bir yazsan diyorum hani. Yapılabilecekler senin hayal gücünle sınırlı Emre'cim. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Yapılabilecekler senin hayal gücünle sınırlı Emre'cim. Benim için de geçerli mi İşcilik 10 numara Son anda takarken yakaladım 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 Serdar, sessizce yaklaşmaya çalıştı ama yakaladım. Sonra "E hadi çek bari" diye poz verdim. Benim için de geçerli mi İşcilik 10 numara Son anda takarken yakaladım Geçerli janim, geçerli. Yorum bağlantısı
Emre Demir 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Murat abi seni kaçırıp silah zoruyla bu işleri yaptırmalı tüm foruma Az kaldı 2 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 (düzenlendi) Noluyoooo kim kimi kaçırıyooooo 24 Şubat 2015 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Yaa bırakın bacanaa yapıyor buda havasını atıyor. Anlayın artık, bacanak ortalıkta yoksa kesin delinin aracıyla uğraşıyordur. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 Yaa bırakın bacanaa yapıyor buda havasını atıyor. Anlayın artık, bacanak ortalıkta yoksa kesin delinin aracıyla uğraşıyordur. Tabii hıck... insan zengin olunca fırk... böyle konuşuyo tabii... fırk... hıck... Yorum bağlantısı
Emre Demir 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Murat Abiş ; Bu pazar arabayı sana emanet edeyim mi ? Sen ve araba , araba ve sen Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 Murat Abiş ; Bu pazar arabayı sana emanet edeyim mi ? Sen ve araba , araba ve sen Olabilir Emre. Saate ve ne yapacağımıza bağlı. Küçük bir çocuğun doğum günü var da Pazar günü. Konuşalım. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Olabilir Emre. Saate ve ne yapacağımıza bağlı. Küçük bir çocuğun doğum günü var da Pazar günü. Konuşalım. Her zaman ki gibi çalışıyorum yine Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 Her zaman ki gibi çalışıyorum yine Kaçıncı bu? Olm birini gör bari be... Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Kaçıncı bu? Olm birini gör bari be... Bana SEN yetersin be hocam 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Ehtiyaç listesi ; Işık paketi Park sensörü Teyp Cam rüzgarlığı Açık hava filtre Kat iptali Son susturucu ipt Turbo İntercooler Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Eline saglik abi aydinlatm cok iyi olmus. Kullandigin ledin ozel bir adi, tanimi vs var midir? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Eline saglik abi aydinlatm cok iyi olmus. Kullandigin ledin ozel bir adi, tanimi vs var midir? http://www.aliexpress.com/item/High-Power-Ultra-Brightness-G4-COB-4-5W-LED-Crystal-Chandelier-DC-12V-3Leds-Lamps-LED/32246327219.html 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Sayfa da 48 olmuş OoO zaten Muğla'da toplantı olmuyor herkes birbirine yetiyor 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Sayfa da 48 olmuş OoO zaten Muğla'da toplantı olmuyor herkes birbirine yetiyor Emre'cim kaçtır ilçelerden arkadaş geliyor ben hep ama hep çalışıyorum,Murat hoca ile Allah'tan komşuyuz yoksa onu da göremeyeceğim 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 Ehtiyaç listesi ; Işık paketi Park sensörü Teyp Cam rüzgarlığı Açık hava filtre Kat iptali Son susturucu ipt Turbo İntercooler : : Sonra görüşürüz o zaman Emre... Çok sonra ama... Eline saglik abi aydinlatm cok iyi olmus. Kullandigin ledin ozel bir adi, tanimi vs var midir? Sağ ol cınım. Serdar, vermiş zaten bağlantısını. Bunlar COB led diye geçiyor Köksal. Emre'cim kaçtır ilçelerden arkadaş geliyor ben hep ama hep çalışıyorum,Murat hoca ile Allah'tan komşuyuz yoksa onu da göremeyeceğim Emre, sen dahil, en az 3 arkadaşı 4-5 kere kaçırdı Serdar. Hesapta çalışıyor beyfendi. 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Yaa bırakın bacanaa yapıyor buda havasını atıyor. Anlayın artık, bacanak ortalıkta yoksa kesin delinin aracıyla uğraşıyordur.Keşke Gebze'de otursa idim keşke Yorum bağlantısı
Recommended Posts