Murat Dere 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 Bu focus ve bu resimler emitasyon.. Bunun orjinali şudur Daha gelişmiş versiyonu da şöyledir Sanki Memedin resimler var da benlen oynuyonuz pisler. Not: Düzeltmeye başladım ben. Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 Bu konu fake.... Hee oldu canım. Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 İmzamdaki bağlantıda bulunan konu anlatımlarındaki resimler hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak siz değerli forumdaşlarım ve meraklılar yenilenmiştir. Hadi afiyet olsun. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Abi harika işler yapmışsın, hepsini şimdi gördüm yeniden yüklediğin için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 Abi harika işler yapmışsın, hepsini şimdi gördüm yeniden yüklediğin için teşekkür ederim. REca ederim Emre. Ben sizler için varım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 selam arkadaşlar, görüşürüz arkadaşlar. Diyorum inandıramıyorum, forum delirtiyor bizi. Ahanda ispatı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 bulmazsan darılırım bak. eğer cidden bir gün Marmaris, Bodrum falan yaparken uğrarsan sevinirim abi. uğramazsan bi gönül koyarım, o olur. Bana abi diyomuş len o zamanlar 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 Diyorum inandıramıyorum, forum delirtiyor bizi. Ahanda ispatı Ne atom bombası Ne Londra Konferansı Bir elinde cımbız, Bir elinde ayna; Umurunda mı dünya? OVK Bana abi diyomuş len o zamanlar O kadar yaşlı görünüyon ki... İstersem hala derim Memet abi, ne vardı janim? Kaldı ki, ayca büyüksün bile benden. Yani aibisin işte abi. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 valla abi sabahtan beri konuyu okuyorum ellerine sağlık bunları gördükce canım çekiyor neyse 2016 yı beklicez artıkın 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Murat abi bizim yetkili servis kapımı tam takamamış hala içinden ses geliyor, gel de benim arabanın kapısını kurcalayalım seninle. Çok fena mangal yaparım sana 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Aralık 2014 Yazar Paylaş 17 Aralık 2014 Murat abi bizim yetkili servis kapımı tam takamamış hala içinden ses geliyor, gel de benim arabanın kapısını kurcalayalım seninle. Çok fena mangal yaparım sana Tell me when and where, and I'll be there. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Çapar 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Elinize sağlık güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin cümlemize 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Tell me when and where, and I'll be there. Abi canın mangal çekti herhalde Şu havalar biraz düzelse de hakikaten yapsak şunu. Sizin orada bundan var mıdır? Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 Abi canın mangal çekti herhalde Şu havalar biraz düzelse de hakikaten yapsak şunu. Sizin orada bundan var mıdır? İnş cnm ya... Bakmak lazım ama hiç sanmıyorum Emre. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 (düzenlendi) Hatırlarsınız ayna altlarına ışık koymuştum. Ve yine hatırlarsınız sol taraftan park halindeyken çarpılma sonucu çamurlukla beraber ayna da gidince, ayna yenilendi haliyle ama tabii ki ışık attaa dittii... Ayna altı ışıkların üçüncü sürümü: Eski hali böyleydi: Nasıl silikonladıysam artık, zor çıkarttım:Şu ledlerden almıştım zamanın behrinde. Su geçirmez özelliği ve ışık gücü cezbetmişti beni:Ölçü alınıp 1mm matkap ucuyla led çapında daire açıldı:Düzeltmeleri Dremel esnek mile taktığım zımpara ucuyla yaptım, diyerek havamı da atayım. :Ledler kabloya lehimlendi, soketlendi, makaronlandı:Yerlerine yerleştirildi, çevreleri silikonlandı:İlk iki sürümde arkadaşları rahatsız eden çıkıntı olayı bu sürümde tarihe karıştı. Aynaya sıfır yaptım bu kez:İş bittikten sonra odanın hali:Akşam çektiğim resim:Bu da görüntüsü: 7 Şubat 2015 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 19 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Başarılı bir çalışma olmuş. Ayna gövdesi orjinal mi? Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Başarılı bir çalışma olmuş. Ayna gövdesi orjinal mi? Sağ orijinal, sol değil. Çarpan arkadaş (karşı kapı komşum) şirket aracının kaskosunu karıştırmak istemedi, kendi ödedi. Ben de uygun buldum. Biraz farklı orijinalinden yapı olarak ama işini yapıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 (düzenlendi) Gebzeye gel sol aynayı ben kırıcam, söz 7 Şubat 2015 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Güzel çalışma. Ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Gebzeye gel sol aynayı ben kırıcam, söz O önceden yapıldı, sen farklı bir şey yap janim. Güzel çalışma. Ellerinize sağlık. Sağ ol abi. Boşuna deli demiyorlar Deli değilim olm ben ya. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 aynalari sokup gondereyim bari bende[emoji2] Yorum bağlantısı
Recommended Posts