Yasir Uslan 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Oktay'cım hatırlat da bi ara sana bi adaptör hikayesi anlatayım. Gereksiz konularla forumu kirletmeyelim sayın Dere. Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Ustam budur işte.Bu modülü sağ sol ayarındaki servo motora takınca sağ sol yapıp sonra ortalama hizasına getirme yazılımıda yaptın mı?Sadece yükseklik içinmi yazdın. Eline yüreğine sağlık.Öğretmenim ilham gelmiş gitmeden hadi sıra sende. Yatay yada dikey ayrımı yapmadım. Açılışta motoru sıfırlıyor. Sıfırladığı pozisyondan itibaren girişe göre motora hareket veriyor. Devreye giriş analog. Bir potansiyometre üzerinden 0-10V verdim test için. Devre üzerinde bir direnç/jumper gibi bir şey koydum, bunun durumuna göre sıfır noktası motor kolu tam dışarıda veya tam içeride şeklinde çalışıyor. Ters takılan/takılabilecek olan motorlar için düşündüm. Tek devre paralel bağlı 16 motoru kumanda edebilir. Yazılımı da gönderdim istediğin gibi değişiklik yapabilirsin. Çalışan elimde 1 tane devre var, istersen göndereyim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2014 Gereksiz konularla forumu kirletmeyelim sayın Dere. Hiç kirlilik olur mu Sayın Uslan? Herkesin ilgisini çeker, benim burda neler çektiğimi biraz olsun anlarlar belki. Bence çok ilginç bir o kadar da geyiğe müsait bir konu bu. Asrın forum olayı bile olur. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Hiç kirlilik olur mu Sayın Uslan? Herkesin ilgisini çeker, benim burda neler çektiğimi biraz olsun anlarlar belki. Bence çok ilginç bir o kadar da geyiğe müsait bir konu bu. Asrın forum olayı bile olur. Bu adaptör Oktay Abi'ye mi özel? Ben de merak ettim Sayın Dere Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2014 Bu adaptör Oktay Abi'ye mi özel? Ben de merak ettim Sayın Dere Yok, değil. Yasir'le benim dicem ama diyemiyorum 4 senedir. Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2014 Gizli proce mi yoksa Çok gizli. O kadar gizli ki bulamıyos. 2 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Madem ki gizli piroce fazla kurcalamamak lazım, mazallah ... 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2014 Madem ki gizli piroce fazla kurcalamamak lazım, mazallah ... Zamanı gelsin de nasıl kurcalıyom bak. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Öğretmenim kayıp olan gitmiş,unutmalısın,şu an gerçek ve hazırda olan ile ilğilen pişman olma bak sonra istersen çok avros,dolors lazım olur ona göre. Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2014 Öğretmenim kayıp olan gitmiş,unutmalısın,şu an gerçek ve hazırda olan ile ilğilen pişman olma bak sonra istersen çok avros,dolors lazım olur ona göre. Kayıp olur mu hiç? Hepsi arşivde. 4 yıldır arşivde. Her şeyi açıklayacağım, az kaldı. O Yasir'in ipliği çıkacak pazara. Bi cinnete bakar. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Kayıp olur mu hiç? Hepsi arşivde. 4 yıldır arşivde. Her şeyi açıklayacağım, az kaldı. O Yasir'in ipliği çıkacak pazara. Bi cinnete bakar. Bi cinnet herşeyi halleder. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2014 Bi cinnet herşeyi halleder. Ehehehee, evet. Yasir de ondan korkuyo zee. Yorum bağlantısı
Emre Demir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Ehehehee, evet. Yasir de ondan korkuyo zee. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/260749-Sizce-Boyatmal%C4%B1-M%C4%B1-Boyatmamal%C4%B1-M%C4%B1-%3F Yorum bağlantısı
Emre Demir 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 Abi bütün resimler gitmiş yeniden yükler misin ? İşin yoksa Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 (düzenlendi) Abi bütün resimler gitmiş yeniden yükler misin ? İşin yoksa +1 bu procelerin yedeği falan yok mu aabi? bi proce de benden olsun Mazutsuz kamyon procesi 9 Aralık 2014 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 +1 bu procelerin yedeği falan yok mu aabi? bi proce de benden olsun Mazutsuz kamyon procesi Yedekler var da tembel olmayan bi eleman lazım tüm bunları yeniden koymak için. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Ya çalışkan bir eleman bulursunuz,ya da burayı yok ederim Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 Ya çalışkan bir eleman bulursunuz,ya da burayı yok ederim Det! Git bakim ananın, babanın yanına! Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Det! Git bakim ananın, babanın yanına! Çok ama. Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Sn. Dere emekli olmuş,kıymetli bacanağıyla beraber sandalla balık avlıyorlarmış. Elini eteğini çekmiş bu işlerden boşuna sormayın.. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Sn. Dere emekli olmuş,kıymetli bacanağıyla beraber sandalla balık avlıyorlarmış. Elini eteğini çekmiş bu işlerden boşuna sormayın.. Pek genç emekli olmuş daha saçları bile duruyor Soğuk denizlerin balıkları olmasın 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 AÇıkçası unutmuşum burayı be. Siteyi yenileyince resim bağlantıları da uçtu tabii. Orta vadeli planlarım arasında aldım. Çıntar gibisi var mı be? http://www.nefisyemektarifleri.com/melki-cintar-kavurmasi-ve-kizartmasi-tarifi/ http://nergismevsimi.blogspot.com.tr/2012/12/melki-cintarkizartmasi.html http://www.lezzetvadisi.com/taxonomy/term/2159 http://www.nefisyemektarifleri.com/cintar-melki-kizartma/ Milli içkimiz aslan sütüyle ne gider bea... Aazım sulandı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts