İçeriğe Yönlendir

2004 Focus Ghia'ya eklentiler

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere

Adamlar yapmış abi... Pardon ben yapmışım :)

BEnim arabaya eklentilerin konusunda ne arıyo bu? Ne ekleyecen arabama? Mağara soğuk mu? İbo geldi mi? Alp Er Tunga öldü mü? Şu top sesleri nereden geliyor? Neden güneş ışığı mutlu ediyor?  Fırtınada en güvenli yer neresidir? İnsanlar neden kaşınır? Bizi hasta eden mikroplar hasta olur mu? Kendi kendine konuşan herkes deli midir? :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

BEnim arabaya eklentilerin konusunda ne arıyo bu? Ne ekleyecen arabama? Mağara soğuk mu? İbo geldi mi? Alp Er Tunga öldü mü? Şu top sesleri nereden geliyor? Neden güneş ışığı mutlu ediyor?  Fırtınada en güvenli yer neresidir? İnsanlar neden kaşınır? Bizi hasta eden mikroplar hasta olur mu? Kendi kendine konuşan herkes deli midir? :crazy:

Bu bir kısmı. Eklenti paketi desek daha iyi olur  :)  :nargile::ninja:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu bir kısmı. Eklenti paketi desek daha iyi olur  :)  :nargile::ninja:

Hareketli ön farlardan sonra, hareketli arka stoplar demiii  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Liste uzun :)

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Mağara soğuk mu? : 15 derece

İbo geldi mi? : Muğlaya geldi. Ayılınca buraya da gelecek.

Alp Er Tunga öldü mü? : Başımız sağ olsun.

Şu top sesleri nereden geliyor? : Muhtemelen komşunun çocukları.

Neden güneş ışığı mutlu ediyor? : Vücut kendine yarayanı seviyor. Endorfin pompalıyor.

Fırtınada en güvenli yer neresidir? : Mağara.

İnsanlar neden kaşınır? : Kan dolaşımı zorlanırsa olur öyle. Kimisi de sadece dayak istediğinden.

Bizi hasta eden mikroplar hasta olur mu? : Henüz öyle bir şey duymadım.

Kendi kendine konuşan herkes deli midir? : Sen hariç diğerleri için kesin delidir denemez.

Hızlı sor kombo yapacam :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Hareket çekme, hareketin Allahını görürsün! :jedi:

Mağara soğuk mu? : 15 derece

İbo geldi mi? : Muğlaya geldi. Ayılınca buraya da gelecek.

Alp Er Tunga öldü mü? : Başımız sağ olsun.

Şu top sesleri nereden geliyor? : Muhtemelen komşunun çocukları.

Neden güneş ışığı mutlu ediyor? : Vücut kendine yarayanı seviyor. Endorfin pompalıyor.

Fırtınada en güvenli yer neresidir? : Mağara.

İnsanlar neden kaşınır? : Kan dolaşımı zorlanırsa olur öyle. Kimisi de sadece dayak istediğinden.

Bizi hasta eden mikroplar hasta olur mu? : Henüz öyle bir şey duymadım.

Kendi kendine konuşan herkes deli midir? : Sen hariç diğerleri için kesin delidir denemez.

Hızlı sor kombo yapacam :p

Fırtına ve mikrop sorusunu araştır bakim. :gazete: Kombo yapmışın zaten de nerdeyse pörfekt yapacakmışın. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ali Elöver

Pertten toplama diyola :D

Neymiş bu Ghia'nın gunahi da bu kadar eziyete kesmeye bicmeye maruz kalmis ? Yazik gunah milli servet heba olmuş...

Kimin bu garibim, yok mu bir fort sever 5-10 bin lira verip onu bu zalimin insanin elinden kurtaracak ?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Neymiş bu Ghia'nın gunahi da bu kadar eziyete kesmeye bicmeye maruz kalmis ? Yazik gunah milli servet heba olmuş...

Kimin bu garibim, yok mu bir fort sever 5-10 bin lira verip onu bu zalimin insanin elinden kurtaracak ?

Biz yaptık: bacanak kardeşliği. :p Daha yapacaz da... ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)

Biz yaptık: bacanak kardeşliği. :p Daha yapacaz da... ;)

Henry Fort'un ruhu gece gelecek intikam alacak sizden hocam, başbilmiş Ali dediydi dersin.

Nasil kötü bakiyor arabalarini kurcalayanlara.

1000509261001_1087824671001_Bio-Biograph

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Henry Fort'un ruhu gece gelecek intikam alacak sizden hocam, başbilmiş Ali dediydi dersin.

Nasil kötü bakiyor arabalarini kurcalayanlara.

12422_b9243a99e38146ee99509c168496d984.j

Henriyle görüşürüz arada. Hiç de öyle bi barış yakalandım ben ya. :unsure2: Valla bak. :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Henriyle görüşürüz arada. Hiç de öyle bi barış yakalandım ben ya. :unsure2: Valla bak. :crazy:

Hocam niye bacakli bacakli kadin resimleri koyuyorsun ramazan ayinda bi fena oldum gunahi senin boynuna :)

esasudym.jpg

Hocam niye benim postu alinti yapip icindeki resmi adult contenet resimleri ile degistirip yayinliyorsun :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Hocam niye bacakli bacakli kadin resimleri koyuyorsun ramazan ayinda bi fena oldum gunahi senin boynuna :)

esasudym.jpg

Öyle mi yapmışım? Allahallaah... :p Alıntı de mi len o? Bakim, evet öyle... Peki kimden alıntı o? Tam göremiyom da... :crazy: Yakalandın olm işte, kıvırma... :punish:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Öyle mi yapmışım? Allahallaah... :p Alıntı de mi len o? Bakim, evet öyle... Peki kimden alıntı o? Tam göremiyom da... :crazy: Yakalandın olm işte, kıvırma... :punish:

Hocam benim alintiyi almissin, Henry fort un resmini silip yerine bacakli kadinlari eklemissin, sonrada benim postummus gibi kuot etmissin :)

Tabiki koyan ben gibi duruyorum ama sabotaj var bana :) siyah beyaz anri food u koydum ben

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Hocam benim alintiyi almissin, Henry fort un resmini silip yerine bacakli kadinlari eklemissin, sonrada benim postummus gibi kuot etmissin :)

Tabiki koyan ben gibi duruyorum ama sabotaj var bana :) siyah beyaz anri food u koydum ben

He janim, oldu. Pis şey! :p Kimi kandırıyon sen? Kimse yemez bunu bebeğim. Hade janim. :spiteful:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

:D

:sandalye:

Nası yakalamışım Ali'yi? Hemen değiştirdi resmi köfte. Ama yakalandı bi kere. Aklı fikri bacaklı bacaklı bağyanlarda demek. ;)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Nası yakalamışım Ali'yi? Hemen değiştirdi resmi köfte. Ama yakalandı bi kere. Aklı fikri bacaklı bacaklı bağyanlarda demek. ;)

Helal abi tebrik ederim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolga Erdem

44 sayfanın çoğuna baktım ama Murat  Hocamın aracının hiçbir resmi gözükmüyor,sadece şu 3 çıtır gözüküyor,bu bir mesaj mı :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

44 sayfanın çoğuna baktım ama Murat Hocamın aracının hiçbir resmi gözükmüyor,sadece şu 3 çıtır gözüküyor,bu bir mesaj mı :)

Resimlerin neden gözükmediği ile ilgili mesajlar da vardı. Onları da okusaydın ya. :p

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

44 sayfanın çoğuna baktım ama Murat  Hocamın aracının hiçbir resmi gözükmüyor,sadece şu 3 çıtır gözüküyor,bu bir mesaj mı :)

O değil de, ben çıtırlardan sonra kullanılan Türkçe'nin ne kadar bozulduğuna dikkat çekmek isterim :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

O değil de, ben çıtırlardan sonra kullanılan Türkçe'nin ne kadar bozulduğuna dikkat çekmek isterim :fiuw:

Konuşma dili olm o. Edebiyatta yeri var. Yoksa senin için "literatür" mü demeliyim? :punish:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...

Adamlar yapmış abi... Pardon ben yapmışım :)

Ustam budur işte.Bu modülü sağ sol ayarındaki servo motora takınca sağ sol yapıp sonra ortalama hizasına getirme yazılımıda yaptın mı?Sadece yükseklik içinmi yazdın. Eline yüreğine sağlık.Öğretmenim ilham gelmiş gitmeden hadi sıra sende. ;)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ustam budur işte.Bu modülü sağ sol ayarındaki servo motora takınca sağ sol yapıp sonra ortalama hizasına getirme yazılımıda yaptın mı?Sadece yükseklik içinmi yazdın. Eline yüreğine sağlık.Öğretmenim ilham gelmiş gitmeden hadi sıra sende. ;)

Oktay'cım hatırlat da bi ara sana bi adaptör hikayesi anlatayım. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...