İçeriğe Yönlendir

Makyajlı F1 Farının içinin siyaha boyanması

İlker Basmacı

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi
mustafa bey,yani bu jantlar focusa uymaz diyorsunuz anladığım kadarıyla,çok iyi bilmiyorum ama bu jantlar için üniversal diye bir tabir varmış bu olay bijon aralıklarını kapsamıyor herhalde en mantıklısı bunları verip yeni bir takım almak gibi geliyor bana....

evet 4 bijonların universalı 4*100 şeklinde ama ford universal değil :s

toyota

honda

reno

pejo genelde 4*100 ama ford 4 bijonlular 4*108

Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan
evet 4 bijonların universalı 4*100 şeklinde ama ford universal değil :D

toyota

honda

reno

pejo genelde 4*100 ama ford 4 bijonlular 4*108

bizdekide şans işte aracı alan arkadaş 500 ytl fark vermeye razıydı.neyse satmaya çalışacaz artık.teşekkür ederim

iftira atmayalım lütfen jantlarımız 18 inch :) jantlarınızı istediğiniz bir modelle takas ettiririz sen merak etme

ilker bey en kısa zamanda yanındayım.şöyle güzel bir jant lastik ayarlarsan bana süper olur....tabi bunun yanında size danışacağım şeyler var tabi görüşmek üzere...

Yorum bağlantısı
Musa Can Koca
çok güzel olmuş cidden. bende düşünüyorum ama benim araç 01 model. o farda nasıl durur bilmiorum bir de benim farlar iyice soldu.. diğer başlıklardaki zımparalama işini de anlamadım :nazar: ya angel alcaz ya yeni far alıp xenon takıcaz... deponun farları 180 gelio bi de normal bi xenon 150 desek 320tl.. direk angel alsam zati bu fiyat kfam karıştı:D

Direk angel alınca xenon takmıycakmısın? Hayır önünü göremessin de ondan souyorum,mercekler çok kalitesiz oluyor angelların.

Bu farlar 2001 e bir şekilde uyduruluyor. karar sizin tabii

Yorum bağlantısı
Burak İlgin

sislerler kullanmayı seviorum aracı ;) ilker abi şu amortisör ( pıstırma işini bi konuşalım msnden ekleşelim de)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

sizinkiler zaten spor amortisör değilmi ;) çok pırstırmayın pırsık olur :)

Yorum bağlantısı
Burak İlgin
sizinkiler zaten spor amortisör değilmi ;) çok pırstırmayın pırsık olur :)

bazıları pırsık sever

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...