Cem Boneval 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Benim emektarın (2000 SportTrend) sunroof gölgeliğindeki plastik tutacak Antalya'nın sıcağına dayanamadığından moleküllerine ayrıldı. Yerine takacak çıkma veya yenisini arıyorum (üst alt iki parça). Servisten temin edemedim. Birinizin karşısına çıkarsa bir güzellik yaparmısınız? Şimdiden teşekkürler. Bir de değişik arıza yaşadım 9 yılın sonunda: Işıklarda durdum bir baktım kaput aldığından dumanlar çıkıyor,"Oh" dedim "araba yanıyor, perte çıkarıp kaskodan parasını alacağız, satma derdiyle uğraşmak yok" Çıktım araçtan, bakınıyorum, bir adam elinde yangın söndürücü geliyor, bağırdım "Git usta elleme, bırak yansın" Fakat gel gör ki alev yok, sağdan bak yok soldan bak yok, sade duman. E açtım kaputu, meğer radyatörün üstünden geçen bir plastik su dağıtım borusu var ya o çatlamış, püskürtüyor sıcak bloka suyu, alabildiğine duman. Sardık Duck teyple, servise bıraktık, değişti, halloldu sorun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Plastik parçanın fotosu olsa çok iyi olurdu. Yorum bağlantısı
Osman Bala 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Kıyabilir misiniz Cem Bey? Yansın ne demek? Emektar üzülür. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Kasko değerleri bazen böyle yüksek kalabiliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Üstad geçmiş olsun... Yakma güzelim focusu, hala onun üstüne focus yok.. Yorum bağlantısı
Cem Boneval 13 Mart 2009 Yazar Paylaş 13 Mart 2009 Yakarmıyım, bizimki yıllanmış evlilik gibi, giderek vazgeçilmez olan bir arkadaşlık ve alışkanlık. Üstüne çok para vermeden alıncak daha keyifli bir araç da yok hala. Benimkisi latife idi... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İndere 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Plastik parçanın fotosu olsa çok iyi olurdu. sanırım abime lasım olan parça bu banada lazım Yorum bağlantısı
Umut Karataş 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Bulabilen olursa ben de 1 tane rica ediyim. Zamanında epeyce aramıştım bunu ama en sonunda kırık parçaları yapıştırarak kullanmaya karar vermiştim... Yorum bağlantısı
Ahmet İndere 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Bulabilen olursa ben de 1 tane rica ediyim. Zamanında epeyce aramıştım bunu ama en sonunda kırık parçaları yapıştırarak kullanmaya karar vermiştim... 1 adette ben rica ediyorum =) Yorum bağlantısı
Umut Karataş 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Çok pis bir parça abi bu, yaptırıp satsan zengin olursun... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 banada lazım bu parça, birde gölgeligi rayında tutan küçcük plastikler var onlardan lazım,açıp kapatırken raydan çıkıyo bazen... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Bahtiyar, birgün bunları alayım senden numune olarak. Yapılabilirliğine bir bakalım. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Sanrufun mu var, derdin var canım... İyi ki benim yok. Böhaaaaaa!... Yorum bağlantısı
Ahmet İndere 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Sanrufun mu var, derdin var canım... İyi ki benim yok. Böhaaaaaa!... bence en büyük EKSİGİN teacher'ım =) hemen actır üstünü Yorum bağlantısı
Emin Barış 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Daha bulunamamış mı yahu bu parça? Bana da lazım Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Sunrof yapan yerlerde bir şeyler uydurulur bence. Farklı bir araç için İstanbul Kuzenler Oto Cam dı galiba isim tam kalmamış aklımda parça almıştım. Yorum bağlantısı
Emin Barış 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Wallahi Ankara'da Anka mıydı ismi tam hatırlamıyorum bir sunroofçuda yaptırmıştım arızalı sunroofumu. Orda uyduramadılardı bir parça. Bilen olur da haber verirse memnun olurum. Ha ben bulursam da ne kadar alabiliyorsam alırım. Belli ki bu durumdan tek muzdarip ben değilim Yorum bağlantısı
Recommended Posts