İçeriğe Yönlendir

BMW'min tanıtımı..

Alaattin Çakıroğlu

Recommended Posts

Ramazan Akkaya

hayırlı olsun güle güle binin inşallah

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
(düzenlendi)
o yazı sizin memleketten hediye geldi Sinanım nereden alındığını sorayım git al bi tane :)

daha iyisi senin olsun kardeşim. tırt mırt idare ediyoz :rolleyes:

Bende o yazıyı hacılamazsam....Böle tırtlığaa can kurban... :good1:

+ Tesbihi vitese dola abi olması ben sana bi gümüş tesbih gönderim :)

tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Bende o yazıyı hacılamazsam....Böle tırtlığaa can kurban... :)

+ Tesbihi vitese dola abi olması ben sana bi gümüş tesbih gönderim :p

Sinan gönderecenmi lan gerçekten :p

Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay

Kazasız belasız sürüşler...

Motor hacmi 2000 cc mi 2200 cc mi? Çünkü bildiğim kadarıyla, e46 kasa 320 lerin motor hacmi 2200 cc diye biliyorum...

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Kazasız belasız sürüşler...

Motor hacmi 2000 cc mi 2200 cc mi? Çünkü bildiğim kadarıyla, e46 kasa 320 lerin motor hacmi 2200 cc diye biliyorum...

makyajlı kasalarda 2200 170 ps var. benimki 2000 150 ps.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

senin ki geçer abi benimkini nede olsa "x". bi ara bi toplantılara falan gelde bi inceleyelim şu x i kaçaksın devamlı.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

tamam tamam kızma ayarlayım madem de gel. kaçırma şu aracı artık:)

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel, karizmatik araba.

Bir arkadaşımla bir keresinde emanet bmw ile gezdiğimizi hatırlıyorum, nereye gidersen git ilgi hemen değişiyor. Benzincide pompacı kendini yola atıyor, restoran otoparkında görevli kendini parçalıyor vs. O zaman anladım neden milletin birsürü para verip mersoya bmwye bindiğini.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel, karizmatik araba.

Bir arkadaşımla bir keresinde emanet bmw ile gezdiğimizi hatırlıyorum, nereye gidersen git ilgi hemen değişiyor. Benzincide pompacı kendini yola atıyor, restoran otoparkında görevli kendini parçalıyor vs. O zaman anladım neden milletin birsürü para verip mersoya bmwye bindiğini.

ilgiden kim hoşlanmazki :s teşekkür ederim düşünceleriniz için daha iyileri sizlerin olsun işallah.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Olur olur.

kısa ve net "olur olur" hallederiz gibi yani.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Vedat Orhan

Bence 3 serisinin en güzel kasası

bir zamanlar deli gibi aşıktım bu kasaya..

Şu anda 5 serisine aşığım kugayı satarsam alacağım araba 5 serisi bmw dir. yada mercedes 4x4 serisi bir şeyler

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
direksiyon 2001 görümlü değişse daha güzel olur sanki ;)

Alicim Türkiyede çok pahalı Almanyaya çoktan siparişi verildi bazı parçaların ama zaman gerekli. Almancıların gelemsine daha var ;)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Alicim Türkiyede çok pahalı Almanyaya çoktan siparişi verildi bazı parçaların ama zaman gerekli. Almancıların gelemsine daha var ;)

en son airbag ile 1800 avro idi borusan da kdv dahil işçilik hariç .500 tl ye iki tellide çıkmacılarda temizi vardır . ama alamancıların ki daha güzel olur bencede hem fikir alışverişide olmuş olur ;)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
en son airbag ile 1800 avro idi borusan da kdv dahil işçilik hariç .500 tl ye iki tellide çıkmacılarda temizi vardır . ama alamancıların ki daha güzel olur bencede hem fikir alışverişide olmuş olur ;)

Valla benim damarlarıma BMW zehrini veren adam amcamdır çocukluğumdan bu yana. o yüzden neye ihtiyacım varsa karşılar.geçen sana şanzıman göndereyim dedi ;)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Valla çok güzel araba abi. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.

sağol Yavuzum daha iyileri sizlerin olsun.

Bence 3 serisinin en güzel kasası

bir zamanlar deli gibi aşıktım bu kasaya..

Şu anda 5 serisine aşığım kugayı satarsam alacağım araba 5 serisi bmw dir. yada mercedes 4x4 serisi bir şeyler

5 kasaya bende hastayım kugaya biraz daha bin abi oda super bir araç. iyi günlerde kullan.

Yorum bağlantısı
Vedat Orhan
5 kasaya bende hastayım kugaya biraz daha bin abi oda super bir araç. iyi günlerde kullan.

Kuga dan önce az kaldsın 5.25 alıyordum neyse borca girmeyeyim deyip vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Kuga dan önce az kaldsın 5.25 alıyordum neyse borca girmeyeyim deyip vazgeçtim.

hangi kasayı düşünmüştünüz.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
(düzenlendi)
M3 desem , Led desem :)

sanırım bundan bahsediyorsun Oğuzcum

16042009484800x600.jpg

16042009485800x600x.jpg

benim ustanın arabası özel servis miniyede bakıyorlar benim güzel bir indirimim var. senide götürürüm işin olursa.

tarihinde Alaattin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...