Çınar Uzel 8 Mart 2009 Paylaş 8 Mart 2009 aranıza yeni katıldım 98 mondeo glx aldım.sizlerden ricam samsunda bildiğiniz memur butcesine uygun mondeom için özel servis tavsiyeleriniz varmı. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 8 Mart 2009 Paylaş 8 Mart 2009 Bunun için samsundan hasan basri bayraktar muhtemelen size mesaj yazacaktır. Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 9 Mart 2009 Paylaş 9 Mart 2009 Samsun'da Ford araçların plaka reklamındaki gördüğüm servis genelde ***reklama izin yok*** ama nasıldır bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Mart 2009 Paylaş 9 Mart 2009 Çınar Bey ,yardımcı olmak isterim . Öm den görüşelim. Yorum bağlantısı
Ender Aksu 15 Mart 2009 Paylaş 15 Mart 2009 Hasan bey, Samsun'da bir meslektaşınız olarak aynı konuda bende yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
İlhami Selim 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 biraz daha ileri doğru gidersek Trabzon olmadı Giresunda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Yorum bağlantısı
Selçuk Çoban 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 biraz daha ileri doğru gidersek Trabzon olmadı Giresunda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? İlhami Bey Bende Trabzonda İkamet Ediyorum Sizin Aracınız Gösterdiginiz Bi Usta Varmı Buranın Ustaları Garip Biraz İyisi Bütün Parçaları Degiştiriyor Ve Dünya Kadar İşçilik İstiyor Kötüsü Bu Arabada Birsey Yok Sapa Saglam Diyor... Düşük Modelli Sürekli Düşük Modelli Arac Gördükleri İçin Bizim Fordlardaki Ufak Tefek Sesleri Hissetmiyorlar... Yorum bağlantısı
İlhami Selim 8 Şubat 2010 Paylaş 8 Şubat 2010 İlhami Bey Bende Trabzonda İkamet Ediyorum Sizin Aracınız Gösterdiginiz Bi Usta Varmı Buranın Ustaları Garip Biraz İyisi Bütün Parçaları Degiştiriyor Ve Dünya Kadar İşçilik İstiyor Kötüsü Bu Arabada Birsey Yok Sapa Saglam Diyor... Düşük Modelli Sürekli Düşük Modelli Arac Gördükleri İçin Bizim Fordlardaki Ufak Tefek Sesleri Hissetmiyorlar... Selçuk bey akçaabatta aslan oto var oraya gidiyorum acil durum olursa ama çok pahalıydı, şimdide parçaları alıp -beşikdüzünde ustam var oraya gidiyorum. şenol usta Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 8 Şubat 2010 Paylaş 8 Şubat 2010 (düzenlendi) eski sanayide petlas ın hemen yanı Samsun lu arkadaşlar görüşelim ya.Ben Yeşilkent Anadolu lisesinde çalışıyorum 8 Şubat 2010 tarihinde Haluk ?ent tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tuğba Başaran 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 merhaba samsun da 45000 bakımı için önereceğiniz servis hala geçerli midir? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Samsun sanayide gerçek ford servisi var elinden geleni yapıyorlar orada Alper diye bir abimiz var gürcistanlı fiestası olan arkadaş tavsiye etti dersin. Tabi istersen. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Tam olarak nerede bu ford ustası..Benim aracı da bi gösterem ona.. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Samsun sanayide gerçek ford servisi var elinden geleni yapıyorlar orada Alper diye bir abimiz var gürcistanlı fiestası olan arkadaş tavsiye etti dersin. Tabi istersen. Benim mondeoyu aldığım kişi alper bekiz Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Tam olarak nerede bu ford ustası..Benim aracı da bi gösterem ona.. Tam olarak yerini bilmiyorum fakat sanayide anayola yakın bir yerde sanırım o taraflarda Mcdonalds olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Uyar 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz. U BİLEN VARMI BEYLER SAMSUNDA NASILDIR PAHALIMI İŞÇİLİK İYİMİ? Yorum bağlantısı
Gürsel Şen 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Arkadaşlar bende samsuna gidecem. Aracimizi kime teslim edebiliriz samsunda.trabzon da olabilir. Yeterki isi bilen usta olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Arkadaşlar bende samsuna gidecem. Aracimizi kime teslim edebiliriz samsunda.trabzon da olabilir. Yeterki isi bilen usta olsun Ben de kısmet olursa 26 gibi samsunda olacağım. Sanayi'de alper abiler var yardımcı olurlar.(gerçek ford) Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Tatil için gittiğim Samsun'da aracım motor sistem arızası verdi. Hemen foruma girip gidebileceğim bir özel ford servisi baktım ama ***reklama izin yok*** uyarısı vardı servis isimlerinin yazdığı yerde... Keşke buna bir çözüm bulunsa... Allah'dan arabayı tekrar çalıştırıp eve gelene kadar aynı uyarıyı tekrar vermedi. Yorum bağlantısı
Atanur Sevim 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 İyi geceler.. 1S71 A06072ACW kodlu Ford Mondeo trend 2.0 İ 2006 benzinli modeli için torpido kilidi lazım. Samsunda bulamadım. Samsunda olan arkadaşlar elinde olan varmı..Yan ürün olabilir. Yorum bağlantısı
Arif Aydın 15 Şubat 2015 Paylaş 15 Şubat 2015 Samsun'da yaşıyorum. Cmax ımı emanet edebileceğim, güvenilir bakım noktası arıyorum. Bilenler bu konu başlığı altında önerebilirler mi acaba? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Şubat 2015 Paylaş 15 Şubat 2015 Samsun'da yaşıyorum. Cmax ımı emanet edebileceğim, güvenilir bakım noktası arıyorum. Bilenler bu konu başlığı altında önerebilirler mi acaba? Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Samsun'da yaşıyorum. Cmax ımı emanet edebileceğim, güvenilir bakım noktası arıyorum. Bilenler bu konu başlığı altında önerebilirler mi acaba?Aracimi aldigimdan beri Euroford'a gidiyorum. Orada Musa usta var. Telefon ve whatsapptan da destek veriyor Arabamin rektefiyesini orda yaptirdim. Cok memnunun. Selamimi soyleyin giderseniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts