Mustafa Tüfekçi 5 Mart 2009 Paylaş 5 Mart 2009 aracın önünden dönüşlerde lak lak diye ses geliyor ama düz giderken yol bozuk olsada sorun yok önceleri ses hep vardı z-rotlar değişti kesti ama şimdi dönerklen yapıyor bi tanıdık dreksiyon kulakları gibi bişi den geliyo dedi tam anlamadın acaba sorun ne oalbilir diğer konularada baktım genelde z-rot sorunu çıkmış fakat z-rotlar yeni değişti Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 5 Mart 2009 Paylaş 5 Mart 2009 Dönüşlerde tam sağ sol yaparken ise aks kafasıdır. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Mart 2009 Yazar Paylaş 5 Mart 2009 yok o değil normla viraja girerken felan Yorum bağlantısı
Hüseyin Öztorun 6 Mart 2009 Paylaş 6 Mart 2009 Benim focus yoldayken yolun sesi ve motor sesi fazla geliyor gibi. özellikle yağmurlu havalarda içeriye çok fazla ses geliyor. soğuk havalarda da gaz pedalının oradan soğuk geliyor. Yalıtım problemi mi yoksa bir yerde bir açıklık var da ben mi farkedemiyorum? Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 6 Mart 2009 Paylaş 6 Mart 2009 motor kulagı olabilir. genleşme kabı yanındaki Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Mart 2009 Yazar Paylaş 6 Mart 2009 sadece dönerken yapması neden peki ve o moto kulağının işlevi ne Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 6 Mart 2009 Paylaş 6 Mart 2009 işlevi motoru tutmak ve titreşimini sönümlemek Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Mart 2009 Yazar Paylaş 6 Mart 2009 hoo güzel şimdi bizim motor allaha emanet mi duruyo parça değişimi mi gerekir yoksa gevşeyen bir yerler mi var Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 7 Mart 2009 Paylaş 7 Mart 2009 Gevşemişte olablir.İlk çalıştırmada ve stop esnasında moturu gözlemle ilk çalıştırmada sarsıntılı çalışıyorsa veya stop esnasından sarsrıntı varsa kulak patlakta olablir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Mart 2009 Yazar Paylaş 7 Mart 2009 baktırdım aracı ön takımda sorun yok dedi motor bağlantılarında da bir şey yok bir iki vida sıktı ses azaldı gibi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 7 Mart 2009 Paylaş 7 Mart 2009 viraj demirini kontrol ettir. kasanın bir tarafına sürtüyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Mart 2009 Yazar Paylaş 7 Mart 2009 (düzenlendi) bi gittiğimde onuda sorayım saol ustam 7 Mart 2009 tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 8 Mart 2009 Paylaş 8 Mart 2009 viraj demirini kontrol ettir. kasanın bir tarafına sürtüyor. Abi bunu biraz daha acilarmisin. Ben biraz daha uzaktayaimda anlayamadim. Kasanin neresine surtebilirki? Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 8 Mart 2009 Paylaş 8 Mart 2009 motor evinden bakılarak görülebilir. viraj demirinin kıvrım yerleri kasaya yakın yerlere sürtüyor. sürtmüş ise izlerini görürsün Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2009 Paylaş 8 Mart 2009 Benim focus yoldayken yolun sesi ve motor sesi fazla geliyor gibi. özellikle yağmurlu havalarda içeriye çok fazla ses geliyor. soğuk havalarda da gaz pedalının oradan soğuk geliyor. Yalıtım problemi mi yoksa bir yerde bir açıklık var da ben mi farkedemiyorum? Direksiyon milinin tabana geçtiği yerde, kauçuk bir parça vardır, bu sizin araçta bir şekilde düşmüş. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Mart 2009 Yazar Paylaş 16 Mart 2009 sanayide iki ustaya gösterdim rotil ve rot kolu gibi bir şey söyledi biri diğeride sadece rotil gibi duruyo dedi rot kollarınıda gerekiyosa değişriz dedi ayrıca egsoz manifoltundan sonra örgü şeklinde bir bölüm var katalitik konvektörden önce oda dağılmıl dedi değişmesi gerekebilirmiş ona egsozcu baksın dedi rotil ve rot kolu için parçacıya gittim birine 35 brinie 25 dedi tek taraf için ustada 50 lira işcilik istermiş bide aracın direksiyon kutunuda biraz boşluk varmış galiba oda ses yapıyor dedi yani birini değişsen başka ses birini değişsen başka ses gelebilir dedi ilk sorduğum ustaya kalsa hemen söküyodu rotları yolda tekerin ayrılır felan dedi durum bu ne yapmak gerekir rotları rotilleri değişecez galiba otosanını kiler iyi midir ayrıca şu egsozun örgüsü orjinali pahalıymış galiba tek satılıyor mu ......... Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 16 Mart 2009 Paylaş 16 Mart 2009 Anladığım kadarıyla egzos spralin dağılmış.Parça konusuna gelince herşeyin orjinali iyidir:D:D Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Mart 2009 Yazar Paylaş 16 Mart 2009 Anladığım kadarıyla egzos spralin dağılmış.Parça konusuna gelince herşeyin orjinali iyidir:D:D spral spral söylediydi ustada adını unuttum örgü şeklinde bir şey di baktığım tam olark ne iş yapr bu spral usta arıza lamban yakında yanar felan dedi basıncı düşüyormuş egsozun gaz kaçırıyomuş Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 16 Mart 2009 Paylaş 16 Mart 2009 Rotil ne? Yerini ve seklini tarif edermisin? Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 16 Mart 2009 Paylaş 16 Mart 2009 Rotil ne? Yerini ve seklini tarif edermisin? Salıncağın üstünde taşıyıcıya geçer rotun yuvarlak hali. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mart 2009 Yazar Paylaş 17 Mart 2009 peki bu rotillerin ne zaman değişmesi gerekir araç sesi sadece sert dönüşlerde araç esnerse yapıyor yada bozuk yollarda sorun çıkarırı mı bize kısa dönemde Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 17 Mart 2009 Paylaş 17 Mart 2009 Sanirim problemimiz ayni. Yanliz benimki yagmurlu havalarda duzeliyor yada WD40 i butun birlesme yerlerine bastimid a gidiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts