Önder Başböyük 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 arkadaslar 06 model araclarımızda arka camları elle açıyoruz. bu ne can sıkıcı bir şeydir yaa bir ton ıvır zıvır koyuyorlar arka 2 camı otomatık yapmak cok mu zor çok mu malıyet anlayamıyorum gercekten. her arabadan inişimde arka camları kontrol mu edecegız. bi çuval para ödüyoruz ne için anlamış değilim. hyundai de bile 4 cam otomatik yani. öğrenmek ıstedıgım; 1-arka camları servıste otomatık yaptırabılır mıyız? 2-orjınal olur mu sorun yaşar mıyız? 3-ortamala ne kadara mal olur? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 Sanırım serviste yapmıyorlar çünkü fiestaların hiçbirinin arka camlar otomatik değil. Bende bi ara çok takmıştım bu duruma fakat vazgeçtim zaten arka camlar yarım açılıyor o kadar açılmaya değmeyecek birşey diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 3 Mart 2009 Yazar Paylaş 3 Mart 2009 ya gecen gun arkaya oturan biri camı tam kapatmamış dışarıdan belli olmuyordu arabayı yıkattım bi açtım arka kapıyı koltuk ıslanmış yanı olacak şey değil. koskoca ford yani hangi çağda yaşıyoruz?? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 1-arka camları servıste otomatık yaptırabılır mıyız?2-orjınal olur mu sorun yaşar mıyız? 3-ortamala ne kadara mal olur? 1-Serviste değil belki ama, istedikten sonra illaki yapılır.. 2-Orjinal olması çok zor.. Orjinal olması için tesisat bulmanız gerekir.. 3-Bence en az 500 Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 3 Mart 2009 Yazar Paylaş 3 Mart 2009 cevapları için çok teşekkürler anlaşılan yapacak çok fazla bir şey de yok manuel takılmaya devam edeceğiz. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 Ben kapı döşemlerini söküp bakmıştım , Cam motorunu sığdıracak boşluk yok arka kapılarda Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mart 2009 Paylaş 6 Mart 2009 Arka camların otomatik olması kaliteyi artırmaz ama, uzakdoğu arabaları dört cam otomatik diye daha güvenli veya daha konforlu değiller.Ayrıca benim hatırladığım ghia Fiestalarda arka kapı camları otomatikti.Ben eksikliğini hissetmedim.... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 6 Mart 2009 Paylaş 6 Mart 2009 Orjinal cam motorunu kapının içinde sığdıracak yer yok. Mecburen çin malı cam motoru takarsınız. 50 şer liraya malolur tahminen Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mart 2009 Paylaş 6 Mart 2009 Galiba ghialarda da manuel....Arka kapı resimini tek ilanda bulabildim, orada arka camlar kollu... Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 6 Mart 2009 Paylaş 6 Mart 2009 Arka camların otomatik olması kaliteyi artırmaz ama, uzakdoğu arabaları dört cam otomatik diye daha güvenli veya daha konforlu değiller.Ayrıca benim hatırladığım ghia Fiestalarda arka kapı camları otomatikti.Ben eksikliğini hissetmedim.... Arkada oturmadığın için olabilir mi abi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mart 2009 Paylaş 6 Mart 2009 Arkada oturmadığın için olabilir mi abi Oğuz, sen bu işi biliyorsun valla.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart 2009 Paylaş 6 Mart 2009 Bence: arka camda elektrikli motor olmasın isterim, ağırlık ve malzeme tasarrufu, istenirse arka cam elektrikli yapılabilir, İstanbul da olsanız bu konuda yardımcı olacak arkadaşımız var. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 6 Mart 2009 Paylaş 6 Mart 2009 (düzenlendi) Cam çevirme kolu sökülür,trimin içtarafıdan 10 cm çevre uzunluklu plaatik zincirle kolun trim içinde kalan çarklı kısmı ve 12 voltluk elektrik motoru basit çark sistemiyle bağlanır. Araya anahtar konur. Kapılara giden elektrik zaten var. Kapı scartından yeri bulunur. Anahtar kapıda uygun bi yere monte edilir. Motor güzelce sabitlenir ki ses yapmasın. Mümkünse silikonlanır. 6 Mart 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 6 Mart 2009 Paylaş 6 Mart 2009 Parner lar kangooların moda olduğu zamanlar babamda almıştı....Ön camlar manuelde , oto alarm takan yerlerde çeviriyolar güzel bi biçimde , arkalarıda çevirirler ... bence max tutacağı 150 ...Slim cam motoru varsa ama ...Orjinalleri sığmıyor çünkü Yorum bağlantısı
Emre Güler 7 Mart 2009 Paylaş 7 Mart 2009 Galiba ghialarda da manuel....Arka kapı resimini tek ilanda bulabildim, orada arka camlar kollu... Evet manuel Yorum bağlantısı
Veli GÜNGÖR 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 (düzenlendi) Bence: arka camda elektrikli motor olmasın isterim, ağırlık ve malzeme tasarrufu, istenirse arka cam elektrikli yapılabilir, İstanbul da olsanız bu konuda yardımcı olacak arkadaşımız var. Ford fiesta son kasa 2013 model arka camı elektrikli yapma ve kumandadan kapı kilitlemeye basıldığında otomatik camları kapama ne kadara mal olur acaba? Teşekkürler... 6 Mart 2015 tarihinde Veli GÜNGÖR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts