İçeriğe Yönlendir

Honda Civic 1.4is Hb (ej9)

Onur Demir

Recommended Posts

Engin Narinç
Engin Bey öncelikle hoşgeldiniz. Reflektör olayı şöyle; farıları ilk önce açıyoruz, cam, gövde ve bakalit kısım olarak 3parça oluyor. Bakalit kısımdaki sinyal lambasının ön tarafına doğru silikon desteği ile sabitliyoruz. Reflektör ise; bisikletlerin jantlarına takılan dikdörtgen şeklindeki reflektörleri alıp arkasındaki beyaz kapaktan ayırıyoruz. Sonra kıl testere ile 1,5santim yüksekliğinde kesiyoruz. Şöyle kısaca tarif edeyim. (örnek rakamlar) reflektör kenarları, uzun kenar:12cm , kısa kenar ise; 6cm. Biz bunu kısa kenarı 1,5cm bırakacak şekilede yanlamasına kesiyoruz. Sonra, elimizde 2adet 1,5cm e 6cm reflektörümüz oluyor. Bu iki parçayıda yan yana ekleyerek sinyal kısmının ön tarafına gelecek şekilde silikonla sabitliyoruz. Reflektörü takmadan önce, asıl büyük far çanağı haricindeki bakalit olan kısmı mat siyahla boyayıp sonra reflektör işini hallederseniz bendeki gibi bir fara sahip olursunuz. Kolay gelsin. Reflektör bulacağınız yer; 3.sanayi 1001oto aksesuarın kapısını arkanıza alınca, karşınızda duran dükkanın tam arka sokağındaki dükkan. Ampül, duy reflektör ıvır zıvır birsürü şey var. Reflektörün fiyatıda 2tl idi yanlış hatırlamıyorsam. 2tane alın lazım olur. Boya olarakta akçalı mat siyah iş görür.

yeri biliyorum ,olayı anladım, farlarım karartmaydı zaten, şimdi farı açmam lazım tekrar reflektörleri yapıştırabilmem için zekice yapılmış proje eline sağlık teşekkürler

Yorum bağlantısı
Onur Demir
bunu çok merak ettim anlatım gayet iyi ama hazır yapılmış resimle destekleyebilirmisin?
evet resim desteği lazım.

Mümkün değil Foto işi, Araba satıldı ve artık o farlar tarih oldu :D

:)

Nasıl ama :)

yeri biliyorum ,olayı anladım, farlarım karartmaydı zaten, şimdi farı açmam lazım tekrar reflektörleri yapıştırabilmem için zekice yapılmış proje eline sağlık teşekkürler

Takıldığınız yer olursa ulaşın bana.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Onur kardeşim.yapılan işlemler yerinde olmuş tekrardan kazasız belasız inşallah. :D:D fotolarda çok güzel eline sağlık..

cıvıc cıvıc cıvıc

Alacaktım nasip olmadı...

Konuya biraz uzak kalmışım,kusura bakma kardeşim..

Erkan sağol iyi dileklerin için ama bu aracı satalı 3aydan fazla oldu. Yenisi var şimdi gri renkli, Ama daha piyasaya çıkarmadım :)

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Hayırlı olsun Onur, nihayet bulabildin istediğin arabayı :nazar: Güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...