İçeriğe Yönlendir

Honda Civic 1.4is Hb (ej9)

Onur Demir

Recommended Posts

Gökhan Taşkın

seytan dio kalk git izmire resim cekin gel :)

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Hayırlısı olsun. O kadar dolşırken sağa sola baktım belki denk geliriz diye hiç nasip olmadı. :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir
hayırlısı olsun artık yeni bi araç için kolları sıvarsın modifiye amaçlı.

Sagol Abi, modifiye olmaz artık herhalde, yani bunun kadar olmaz :)

Hayırlısı olsun. O kadar dolşırken sağa sola baktım belki denk geliriz diye hiç nasip olmadı. :D

denk geliriz illaki ama artık civicle değil

Hayırlısı olsun Onurum , ne var şimdi sırada :p

Kısmet Kardesim. Ev durumlarıda olabilir belli olmaz. simdilik emektar fusiona devam :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Az önce sanayiden geldim, Üzücü bir olay. Aracı benden alan arkadaş, 1-2 saat önce tek taraflı bir kazaya karışmış. Allahtan kendisinde bişey olmamış ancak aracı öyle görünce içim çok kötü oldu. Allah beterinden saklasın demekten başka dicek bişey yok. Şimdi tekrar çıkıyorum ayrıntıları daha sonra yazarım.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Az önce sanayiden geldim, Üzücü bir olay. Aracı benden alan arkadaş, 1-2 saat önce tek taraflı bir kazaya karışmış. Allahtan kendisinde bişey olmamış ancak aracı öyle görünce içim çok kötü oldu. Allah beterinden saklasın demekten başka dicek bişey yok. Şimdi tekrar çıkıyorum ayrıntıları daha sonra yazarım.

Geçmiş olsun. Yeni araçta ilk 1000 km ciddi sakat bi süreçtir.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Geçmiş olsun. Yeni araçta ilk 1000 km ciddi sakat bi süreçtir.

Aynen doğru dersin. İşin kötü tarafı daha kaskoda yaptıramamıştı. Yarın halledicekti. Cana bişey gelmemesi tek sevindirici yönü.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Onur Demir
Güzel kalkıştı :(

Sağol Lokman Abi, Daha iyileri de oldu ama video yok :( bunda bile 9saniye 0-100 1.4 araba için gayet iyi :(

Onur abi geçmiş olsun, valla demekki direksiyondaki önemliymiş. Kasko olmaması da kötü olmuş.

Aynen Burak, Araç çıktı trafiğe sıkıntısı yok, 3bin yedi ama hala bendeki haliyle çok fark var arasında.

artık sana eskort yaraşır tek kapılardan üstü açık harika olur bence.ztec motorlu olcak bide degme gitsin :good1::(

Yine Honda olcak gibi Abi bakalım hayırlısı.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Onur bana bi vti bulamadın ya İzmir de hani şöyle susturmalık :)

15inde gel CuB buluruz bişeyler :) Şimdi misafirsin diye kimse moralini bozmak istemedi :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Emre keske param yetsede alsam jazzı.

CUB üzüldüm ya. Neyse artık sağlık olsun bidahaki sefere.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Engin Narinç
(düzenlendi)
Tabi yakışmaz mı, 200TL istiyorlar 2.el stoba :( Bendeki 80-100TL 99lar 200TL nerde adalet. Almıyorum 99 stop inat ettim :D

Çeki demiri çok garip bişey bende farkındayım. Yararı çok fazla :D tampona yanaşamıyorlar artık çok fazla :D

USDM far konusunda doğru bir gözlem. Piyasada çoğu kişi bunu JDM far sanıyor. Arkadaşımda USDM Coupe civic var (ej8) onun farlarıyla aynı. JDM far; İçi siyah ve sinyal kısımları düz cam. pek bişeye benzemiyor açıkçası bende alıp takmadım. USDM de almadım. Kendi farımı kendim yaptım. İçini siyaha boyacaktım, Dedim farklı olsun reflektör koydum içine :) olay bundan ibaret yani :)

reflektör olayını bende yapmak istiyorum ama bu boyutlarda nerden bulucam cama mı yapıştırıcam tarif edersen çok sevinirim

tarihinde Engin Narin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Demir
reflektör olayını bende yapmak istiyorum ama bu boyutlarda nerden bulucam cama mı yapıştırıcam tarif edersen çok sevinirim

Engin Bey öncelikle hoşgeldiniz. Reflektör olayı şöyle; farıları ilk önce açıyoruz, cam, gövde ve bakalit kısım olarak 3parça oluyor. Bakalit kısımdaki sinyal lambasının ön tarafına doğru silikon desteği ile sabitliyoruz. Reflektör ise; bisikletlerin jantlarına takılan dikdörtgen şeklindeki reflektörleri alıp arkasındaki beyaz kapaktan ayırıyoruz. Sonra kıl testere ile 1,5santim yüksekliğinde kesiyoruz. Şöyle kısaca tarif edeyim. (örnek rakamlar) reflektör kenarları, uzun kenar:12cm , kısa kenar ise; 6cm. Biz bunu kısa kenarı 1,5cm bırakacak şekilede yanlamasına kesiyoruz. Sonra, elimizde 2adet 1,5cm e 6cm reflektörümüz oluyor. Bu iki parçayıda yan yana ekleyerek sinyal kısmının ön tarafına gelecek şekilde silikonla sabitliyoruz. Reflektörü takmadan önce, asıl büyük far çanağı haricindeki bakalit olan kısmı mat siyahla boyayıp sonra reflektör işini hallederseniz bendeki gibi bir fara sahip olursunuz. Kolay gelsin. Reflektör bulacağınız yer; 3.sanayi 1001oto aksesuarın kapısını arkanıza alınca, karşınızda duran dükkanın tam arka sokağındaki dükkan. Ampül, duy reflektör ıvır zıvır birsürü şey var. Reflektörün fiyatıda 2tl idi yanlış hatırlamıyorsam. 2tane alın lazım olur. Boya olarakta akçalı mat siyah iş görür.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
Engin Bey öncelikle hoşgeldiniz. Reflektör olayı şöyle; farıları ilk önce açıyoruz, cam, gövde ve bakalit kısım olarak 3parça oluyor. Bakalit kısımdaki sinyal lambasının ön tarafına doğru silikon desteği ile sabitliyoruz. Reflektör ise; bisikletlerin jantlarına takılan dikdörtgen şeklindeki reflektörleri alıp arkasındaki beyaz kapaktan ayırıyoruz. Sonra kıl testere ile 1,5santim yüksekliğinde kesiyoruz. Şöyle kısaca tarif edeyim. (örnek rakamlar) reflektör kenarları, uzun kenar:12cm , kısa kenar ise; 6cm. Biz bunu kısa kenarı 1,5cm bırakacak şekilede yanlamasına kesiyoruz. Sonra, elimizde 2adet 1,5cm e 6cm reflektörümüz oluyor. Bu iki parçayıda yan yana ekleyerek sinyal kısmının ön tarafına gelecek şekilde silikonla sabitliyoruz. Reflektörü takmadan önce, asıl büyük far çanağı haricindeki bakalit olan kısmı mat siyahla boyayıp sonra reflektör işini hallederseniz bendeki gibi bir fara sahip olursunuz. Kolay gelsin. Reflektör bulacağınız yer; 3.sanayi 1001oto aksesuarın kapısını arkanıza alınca, karşınızda duran dükkanın tam arka sokağındaki dükkan. Ampül, duy reflektör ıvır zıvır birsürü şey var. Reflektörün fiyatıda 2tl idi yanlış hatırlamıyorsam. 2tane alın lazım olur. Boya olarakta akçalı mat siyah iş görür.

bunu çok merak ettim anlatım gayet iyi ama hazır yapılmış resimle destekleyebilirmisin?

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:crazy:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...