İçeriğe Yönlendir

Honda Civic 1.4is Hb (ej9)

Onur Demir

Recommended Posts

Onur Demir

Bugün Aydın'a gittim geldim. Dönüşte de su almak için durmuştum Shell de. Hazır makinemde yanımdayken birkaç poz çektim :nazar:

Buyrun Fotolar ;

695_IMG_5403.jpg

335_IMG_5404.jpg

382_IMG_5407.jpg

876_IMG_5409.jpg

955_IMG_5410.jpg

577_IMG_5415.jpg

875_IMG_5416.jpg

727_IMG_5419.jpg

307_IMG_5424.jpg

175_IMG_5425.jpg

367_IMG_5428.jpg

380_IMG_5430.jpg

317_IMG_5432.jpg

263_IMG_5442.jpg

292_IMG_5448.jpg

619_IMG_5458.jpg

Birde Modaratör arkadaşlardan Rica etsem, Güncel fotolar 23.sayfada diye yazabilirlermi başlık açıklaması kısmına :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Çeki demiri ruhsata işli mi :nazar:

Tırstım aslında bi polis görüp sorarmı diye :) Gerçi çeki demirine gelene kadar oohhhoo neler var :good1:

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Çeki demiri çok şahane olmuş abicim. Ben de bi kaynaklatayım diyorum bi vazgeçiyorum bilemiyorum ama bunu gördüğüm iyi oldu işte. :nazar:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Çeki demiri'nin beyaz olması daha da bi güzellik katmış Abicim, Kazasız belasız. :nazar:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Çok çekiciyim mi demek oluyor o :nazar:

Evet Mustafa abi :)

Önden çekiciliğimi başlatırım, uzadığımda ise çekiciliğimi çekicim ile devam ettiririm gibi anlama geliyor :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

O değilde geçen bir civic benle roll yapmaya kalktı, ikimizde benzinlikten çıkmıştık. o yavaş yavaş önde gidiyordu ben de kendi yoluma :). meğer roll yapacakmışız haberim yok :p önce yanıma kadar yanaştı. sonra bir boğurtu koptu en son egsozdan kara dumanla beraber benzin attıyordu :nazar: sanırım ilk ışıkladan benzinliğe geri döndü. 1.6 ları kaç hp 110 mu 120 mi birde biri vti aldı diyorlardı bizim burda belkide oydu. kendini tatmin ediyo bizim garibanı geçip

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Yorum yapan herkese tesekkürler. çeki demiri kalıcı değil :D Fotoların netsizliğine gelince sanırım ufalttığımdan ve upload yaptığım siteyle alakalı. Normalleri gayet net. Photoshop kullanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Onur Korhan Göytan

temiz gözüküyor kazasız belasız

rengini çok seviyorum

fiesta almasaydım aklımdaki araçlardan biriydi

JDM tarzını ne kadar sevsem de şu çeki demirine alışamadım bir türlü

birde merak ederim JDM tarzında yapılan bir araçta neden USDM ön farlar kullanılıyor? bunu birkaç araçta daha gördüm

turuncu reflektörü güzel gözüküyor ama USDM far onlar :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir
99 stobu çok yakışır kanımca :lol2:

Tabi yakışmaz mı, 200TL istiyorlar 2.el stoba :( Bendeki 80-100TL 99lar 200TL nerde adalet. Almıyorum 99 stop inat ettim :fiuw:

temiz gözüküyor kazasız belasız

rengini çok seviyorum

fiesta almasaydım aklımdaki araçlardan biriydi

JDM tarzını ne kadar sevsem de şu çeki demirine alışamadım bir türlü

birde merak ederim JDM tarzında yapılan bir araçta neden USDM ön farlar kullanılıyor? bunu birkaç araçta daha gördüm

turuncu reflektörü güzel gözüküyor ama USDM far onlar :)

Çeki demiri çok garip bişey bende farkındayım. Yararı çok fazla :) tampona yanaşamıyorlar artık çok fazla :)

USDM far konusunda doğru bir gözlem. Piyasada çoğu kişi bunu JDM far sanıyor. Arkadaşımda USDM Coupe civic var (ej8) onun farlarıyla aynı. JDM far; İçi siyah ve sinyal kısımları düz cam. pek bişeye benzemiyor açıkçası bende alıp takmadım. USDM de almadım. Kendi farımı kendim yaptım. İçini siyaha boyacaktım, Dedim farklı olsun reflektör koydum içine :) olay bundan ibaret yani :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
(düzenlendi)

güle güle kullanın benimde canım sıkıldı 21. sayfadaydım aldım birtanesini HDR yaptım sizede hdr olayını azıcık kurcalasanıza diyecektim işim bitip upload ederken kalan sayfaları okumaya başladım ve son sayfada baktımki çoktaaaaan HDR yapılmış bile :dribble: olsun renk olsun bnmkide zaten çok güzel olmadı ufak boyut yuzunden...

1372228and6moretonemapp.png

orjinali

1378e.jpg

tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Demir
güle güle kullanın benimde canım sıkıldı 21. sayfadaydım aldım birtanesini HDR yaptım sizede hdr olayını azıcık kurcalasanıza diyecektim işim bitip upload ederken kalan sayfaları okumaya başladım ve son sayfada baktımki çoktaaaaan HDR yapılmış bile :D olsun renk olsun bnmkide zaten çok güzel olmadı ufak boyut yuzunden...

1372228and6moretonemapp.png

orjinali

1378e.jpg

Her nekadar iş yerinde olduğumdan, eklediğiniz Fotografı göremesemde teşekkür ederim :p

Bu üstteki benim bu konuya koyduğum ilk HDR li fotografım . Öğrenicem zamanla. Ne photoshoptan anlarım nede HDR den :p Yavaştan öğreneyim diyorum zor ve karışık geliyor :D

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Her nekadar iş yerinde olduğumdan, eklediğiniz Fotografı göremesemde teşekkür ederim :lol2:

Bu üstteki benim bu konuya koyduğum ilk HDR li fotografım . Öğrenicem zamanla. Ne photoshoptan anlarım nede HDR den :( Yavaştan öğreneyim diyorum zor ve karışık geliyor :lol2:

photomatix pro programını edinin özelden yada başka bir başlıktan yardım ederim elimden geldiğince...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Onur Demir

Yağışlı geçen bir haftasonundan ve 3günlük pis dolaşmaktan sonra artık bi yıkanalım dedik. Ve Hazır temiziz birde bu anı ölümsüzleştirelim dedik :D

666_1_1And2more_tonemapped.jpg

322_IMG_5538_600_x_900_1_2_tonemap.jpg

img5540800x533.jpg

img5541800x533.jpg

990_IMG_5542_600_x_900_1_2_tonemap.jpg

img5545800x533.jpg

img5556800x533.jpg

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Maşallah maşallah, bi emreninkine bir seninkine tütütütütüüüüüüüü nazarlardan uzak dursunnn :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Maşallah maşallah, bi emreninkine bir seninkine tütütütütüüüüüüüü nazarlardan uzak dursunnn :tap2:

Sağol Hakan, Hepimizden uzak dursun :D

:lol2: kazasız belasız kullan Onur, 35 i özlemişim :)

Sağol Lokman Abim, Gel de gezelim İzmir' de

:tap2: :tap2: :tap2:

Hep sen mi foto mıncıklıcan :) Öğrenecem ben bu HDR işini yavaştan :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...