Can Karacaer 11 Nisan 2010 Paylaş 11 Nisan 2010 Onur, biliyorsun modifiyeden hoşlanmam ama senin araç pek bir güzel geliyor gözüme. Jantlar, sarı ön parklar, sarı sisler hepsi on numara. Güle güle iyi günlerde kullan...Farları da çok hafif sarı yanacak bir ampül uygulamalısın bence. 3 önerim var; 1. arka plakadaki maviye yakın beyaz yanan aydınlatmalar bu arabaya gitmemiş, limon sarısı ya da normal ampül tak... 2. Madem JDM yapıyoruz, arka sisleri sök yerine çift flamanlı ampül tak. Yani arka parkların ve fren lambaların çifter çifter yansın... 3. Jantları subaru sarısı yap... Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 11 Nisan 2010 Paylaş 11 Nisan 2010 çok güzel olmuş.her şey yakışıyo bu civic lere Yorum bağlantısı
Ahmet Büyükbeşe 11 Nisan 2010 Paylaş 11 Nisan 2010 Çok güzel araç iyi günlerde kullanın herşeyi mükemmel olmuş Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 Nisan 2010 Yazar Paylaş 11 Nisan 2010 Fotoşop bunlar... Ah bi anlasam şu fotoştan neler yapacam Maşşallahhhh :) Bunların 1.6 Vtec olanı var mı ya gördükçe özeniyorum abi sana Sağol Yiğitcan, Türkiye'de zaten bu kasanın ya 1.6vtec olan VTi modeli var yada benimkinden 1.4is modeli var. Arada bi 70bgcik fark var. Elimizden geldiğince arayı kapatmaya çalışıyoruz. Maşallah onur abi sayende civic sever oldum, normalde pek ilgimi çekmez. Kaliteli ve yerinde yapılan değişiklikler bana göre işini bilen bir fotoğraf çeken el ile birleşince ortaya çıkan çalışma mükemmel, kazasız belasız iyi günlerde kullan. Teşekkürler. Göze hoş gelen apaçilikten uzak değişiklikler yapabiliyorsak ne mutlu bize. Mecnun bilseydi Honda sevgisini, severmiydi hiç Leyla zillisini ledli stop istiyook Cevabı bir alttaki iletide. jdm ruhuna aykırı Aynen Melih Gerçekten çok güzel ilk aldığın zaman ki resimlerini hatırlıyorumda ufak dokunuşlar sayesinde çok güzel bir duruma gelebildiğini gördük yine ellerine sağlık.. İlk halide güzeldi 13" CMS jantlarım vardı Teşekkürler güzel yorum için. Onur, biliyorsun modifiyeden hoşlanmam ama senin araç pek bir güzel geliyor gözüme. Jantlar, sarı ön parklar, sarı sisler hepsi on numara. Güle güle iyi günlerde kullan...Farları da çok hafif sarı yanacak bir ampül uygulamalısın bence.3 önerim var; 1. arka plakadaki maviye yakın beyaz yanan aydınlatmalar bu arabaya gitmemiş, limon sarısı ya da normal ampül tak... 2. Madem JDM yapıyoruz, arka sisleri sök yerine çift flamanlı ampül tak. Yani arka parkların ve fren lambaların çifter çifter yansın... 3. Jantları subaru sarısı yap... Sen beğendiysen zaten olay bitmiştir. Önerilerine gelince; 1- Plakalık ampülleri sarı zaten Fotolarda öyle gözükmüş. 2- Arka sislere el atıcam bir ara güzel fikir. Zaten hiç biri yanmıyor şu anda. Su almış biraz içine, mıncıklamam yakındır. 3- Eşim bugün bir itirafta bulundu , "Jantların rengi iyice hoşuma gitmeye başladı" dedi Hazır fabrikasyon beyaz aldık, Artık uzun bir süre jantlarla ilgili bir planım olmaz herhlade. çok güzel olmuş.her şey yakışıyo bu civic lere Sağol Mustafa. Çok güzel araç iyi günlerde kullanın herşeyi mükemmel olmuş Teşekkür ederim. Sisler niye sönük? Ortam ışığı yetersiz kaldı, sisleri açınca çok parlıyordu araba gzökmüyordu. Ama 1-2 tane açık olduğu fotograf var Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 11 Nisan 2010 Paylaş 11 Nisan 2010 11 numara bu araba diyorum hep. Sesini merak ediyorum asıl ben. Yorum bağlantısı
Yasin Deniz 11 Nisan 2010 Paylaş 11 Nisan 2010 yapcak bısı kaldımı jdm cekı demırı falan beyaz jantlar bu araba ıcın 10 numara bence Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 Nisan 2010 Yazar Paylaş 11 Nisan 2010 11 numara bu araba diyorum hep. Sesini merak ediyorum asıl ben. Sağol Kardeşim. Bir ara bi video falan çekersem anca ozaman duyarsın, Yada İzmir'e gelmen lazım yapcak bısı kaldımı jdm cekı demırı falan beyaz jantlar bu araba ıcın 10 numara bence Teşekkürler, Çeki demirim var, Takmıyorum ama iş yerinin önünde parkederken milimetrik parkediyorum. Milletin tamponuna göçük yapmaktan korktum çıkardım Spoon spoiler takıcam sadece onunda düzgün kalıbını bulmayı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 11 Nisan 2010 Paylaş 11 Nisan 2010 Sağol Kardeşim. Bir ara bi video falan çekersem anca ozaman duyarsın, Yada İzmir'e gelmen lazım 23'ünde inşallah. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 Emre Daha ne istiyosun 30 tane foto koydum, Çok zor oluyor yükle yapıştır vs. uzun hikaye Bi CD yaparım artık sana özel Teşekkürler kardeşim. Valla olmayacak birşey değil Abi, hemen adresi gönderirim Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 Sokak lambalarının altında çok güzel resimler çekiliyor.Bilonun da böyle bir fotosu vardı yanlış hatırlamıyorsam.O da çok güzel çıkmıştı.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin Yorum bağlantısı
Onur Demir 12 Nisan 2010 Yazar Paylaş 12 Nisan 2010 23'ünde inşallah. Aa 23ünde İzmir'emi geliyosun, Ayrıntıları alalım. 23 akşamı 2-3 günlüğüne Aydın'a gitmeyi planlıyodum , Eğer gelicek olursan bi değişiklik yapabilirim. Valla olmayacak birşey değil Abi, hemen adresi gönderirim Özelden at adresini boş bi günümde Elimdeki bütün fotografları bi dvd ye kopyalar gönderirim Sokak lambalarının altında çok güzel resimler çekiliyor.Bilonun da böyle bir fotosu vardı yanlış hatırlamıyorsam.O da çok güzel çıkmıştı.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin Teşekkürler, az da olsa ışık olsunda gerisi çok önemli değil Yorum bağlantısı
Emre Demir2 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 Özelden at adresini boş bi günümde Elimdeki bütün fotografları bi dvd ye kopyalar gönderirim Tamam Onur abi. Yorum bağlantısı
Ali Tütün 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 Gerçekten çok güzel ilk aldığın zaman ki resimlerini hatırlıyorumda ufak dokunuşlar sayesinde çok güzel bir duruma gelebildiğini gördük yine ellerine sağlık.. onur aldığımız gün aklıma geldide nerden nereye zaten uzun zamandırda görmedim aracı ama 1.4 gitmiyor naparsan yap....... gecen bindim kahroldum araba kullancam diye gözünü seveyim 2.0 ın yaaa Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 Sarı sisler,sinyaller süper olmuş elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 Aa 23ünde İzmir'emi geliyosun, Ayrıntıları alalım. 23 akşamı 2-3 günlüğüne Aydın'a gitmeyi planlıyodum , Eğer gelicek olursan bi değişiklik yapabilirim. Abicim daha kesin değil ama öyle bi düşüncemiz var 3-5 arkadaş. Orada okuyan bizim elemanları ziyaret edelim dedik. :lol2: Sen planlarını bozma. Kısmetse görüşürüz yine. Yorum bağlantısı
Onur Demir 12 Nisan 2010 Yazar Paylaş 12 Nisan 2010 onur aldığımız gün aklıma geldide nerden nereye zaten uzun zamandırda görmedim aracı ama 1.4 gitmiyor naparsan yap....... gecen bindim kahroldum araba kullancam diye gözünü seveyim 2.0 ın yaaa Dimi ama, Ne gündü be Kırmızı derken yeşil oldu, iyide oldu. Emeğin çoktur bu aracı almamda. 1.4 gitmediğine nerden kanaat getirdin? Bence sen yanlış araçlara biniyosun Gel sanada honda alalım Sarı sisler,sinyaller süper olmuş elinize sağlık. Teşekkür ederim. Abicim daha kesin değil ama öyle bi düşüncemiz var 3-5 arkadaş. Orada okuyan bizim elemanları ziyaret edelim dedik. Sen planlarını bozma. Kısmetse görüşürüz yine. Planımı iptal etmesem bile 23ü erken burda olursanız gün içinde yine görüşme imkanımız olabilir. Bi kesinleşsinde bakarız çaresine Yorum bağlantısı
Ali Tütün 14 Nisan 2010 Paylaş 14 Nisan 2010 Dimi ama, Ne gündü be Kırmızı derken yeşil oldu, iyide oldu. Emeğin çoktur bu aracı almamda. 1.4 gitmediğine nerden kanaat getirdin? Bence sen yanlış araçlara biniyosun Gel sanada honda alalım hondadan kanaat getirdim .. 2.0 focus kullanana gidiyor gelmez. bunu unutma. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 14 Nisan 2010 Paylaş 14 Nisan 2010 ben aracı yakından görüp İzmir sokaklarında performansına ve motor sesine şahit oldum,tek kelimeyle süper Onur iyi günlerde kazasız cezasız kullanman dileğiyle Yorum bağlantısı
Gence Renda 14 Nisan 2010 Paylaş 14 Nisan 2010 arac cok guzel duruyor gule gule kazasız belasız gunler dilerim. nedendırkı sarı far ve sısden nefret edıyorum arabanın ustunde ıkısıde cok guzel duruyor ama nefret edıyorum ayrıca resımlerde dıkkatımı cektı arkadakı vınc göz kırpıyor alıp goturcek arabayı Yorum bağlantısı
Onur Demir 14 Nisan 2010 Yazar Paylaş 14 Nisan 2010 ben aracı yakından görüp İzmir sokaklarında performansına ve motor sesine şahit oldum,tek kelimeyle süper Onur iyi günlerde kazasız cezasız kullanman dileğiyle Teşekkürler Fatih, Şimdi o halinden biraz daha performanslı ve daha tok ve güzel sesi var arac cok guzel duruyor gule gule kazasız belasız gunler dilerim. nedendırkı sarı far ve sısden nefret edıyorum arabanın ustunde ıkısıde cok guzel duruyor ama nefret edıyorum ayrıca resımlerde dıkkatımı cektı arkadakı vınc göz kırpıyor alıp goturcek arabayı Teşekkür ederim, Sarı sis ve far iyidir. Kepçeye gelince; Çekim yapmak için yer arıyodum çıkmaz sokağa girmişim, Yolun sonunda bunu görünce temiz temiz dedim bi foto çekeyim Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Nisan 2010 Yazar Paylaş 17 Nisan 2010 Normalde hız ile alakalı şeylerin yazılması yasak forumuzda biliyorum, Ancak Denemelerimizi tamamen trafiğe kapalı alanda yaptık !!! Araçlar; 1997 model 1.4is HB 90Hp 4-2-1 Headers, 51mm düz boru, Otto Spec Titanium egzoz. (subaplarım ayarsız, Haftaya subap ayarı yapılcak) 1999 model 1.6ies 120Hp Otomatik (İzmir'in En iyi giden otomatik 1.6sı) Sadece düz boru var araçta. İlk deneme; 40km/hz dan sonrası, (ilk denemem olduğu için aynada adamı ararken 2.viteste kesiciye girdim baya baya ) Ona rağmen 2 kamyon girerdi aramıza rahat ikinci deneme; 70km/hz ve sonrası ; ilk başlarda öne çıkar gibi oldu ama sonra yine farkı açtım. Bu arada 1.denemede Benzindeydik. 2. denemede ben LPG de umutmuşum. Sonuç yine değişmedi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 17 Nisan 2010 Paylaş 17 Nisan 2010 Normalde hız ile alakalı şeylerin yazılması yasak forumuzda biliyorum, Ancak Denemelerimizi tamamen trafiğe kapalı alanda yaptık !!! Araçlar; 1997 model 1.4is HB 90Hp 4-2-1 Headers, 51mm düz boru, Otto Spec Titanium egzoz. (subaplarım ayarsız, Haftaya subap ayarı yapılcak) 1999 model 1.6ies 120Hp Otomatik (İzmir'in En iyi giden otomatik 1.6sı) Sadece düz boru var araçta. İlk deneme; 40km/hz dan sonrası, (ilk denemem olduğu için aynada adamı ararken 2.viteste kesiciye girdim baya baya ) Ona rağmen 2 kamyon girerdi aramıza rahat ikinci deneme; 70km/hz ve sonrası ; ilk başlarda öne çıkar gibi oldu ama sonra yine farkı açtım. Bu arada 1.denemede Benzindeydik. 2. denemede ben LPG de umutmuşum. Sonuç yine değişmedi Otomatik olunca karşıdaki baştan yenik. Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Nisan 2010 Yazar Paylaş 17 Nisan 2010 Otomatik olunca karşıdaki baştan yenik. Doğru dersinde, Bu araç; Düzlerden sadece 2 boy fark yiyor ve 2001-2006 kasa yani vtec2ler le kafa kafaya gidiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts