Cihan Tiftik 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 Japonyadan kaçıp gelmiş gibi olmuş. Şahane,hatta 11 nümero. Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Nisan 2010 Yazar Paylaş 4 Nisan 2010 Işıktan mıdır nedir pek alımlı gelmedi. Makinemle çekmedim daha ondandır Japonyadan kaçıp gelmiş gibi olmuş. Şahane,hatta 11 nümero. Eyvallah Cihan. Japonyadan geldi 97model bu Honda motor Co japan yazıyor kaputun altında Şaka biryana çok bekledim bu sisleri. Montaj sırasında görmeniz lazımdı, bir sis bukadarmı orjinal olur, cırtların takılacağı delikler bile belli, Herşeyin bir yeri var. Butonun bile ayna ayarının yanında yeri vardı oraya taktım. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 Sattırıcaksın bana Focusu Onur abi yaa... Maşallah abi, Güle güle kullan kazasız belasız. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 (düzenlendi) Onur bence çok şık olmuş güle güle kullanda sislerin açık olmasıyla ilgili bir sorun varmıdır trafikteki arkadaşlarla 4 Nisan 2010 tarihinde Serhat S. Yaz?c? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Nisan 2010 Yazar Paylaş 4 Nisan 2010 Sattırıcaksın bana Focusu Onur abi yaa... Maşallah abi, Güle güle kullan kazasız belasız. Amin kardeşim. Focus iyidir satma sakın. Sisleri ne zaman 12000 k'lıyoruz Hehe Camları sarı abi kaç takarsan tak en fazla yeşil yanar Onur bence çok şık olmuş güle güle kullanda sislerin açık olmasıyla ilgili bir sorun varmıdır trafikteki arkadaşlarla Teşekkür ederim. Sislerle ilgili ; sadece Fotograflamak amaçlı yaktım. Ayarları yerinde çızgı çiziyor duvara. kimseninde gözünü almaz, Ama yinede Yağmur çamur harici açacağımı sanmıyorum. O yüzden polisle bir sıkıntım olmaz. Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Nisan 2010 Yazar Paylaş 5 Nisan 2010 (düzenlendi) 10yıldır tanıdığım ve sevdiğim Barış Abime , Yoğun baskılarım sonucunda aldırdığım 94model civic HBide yavaştan mıncıklamaya başladık. Bugün izin günüydü ve bankaya ziyaretime geldi önlü arkalı Fotograf çektim bende, Spoon jant, JDM sisler, Mugen ABS plastik ön lip, Cam filmi ve hafif alçalma. Sonuç ; 5 Nisan 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Nisan 2010 Paylaş 5 Nisan 2010 Eğer senin araç kadar temiz bulabilirsem , bende alıcam. Bu aralar aklıma girmeye başladı Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Nisan 2010 Yazar Paylaş 5 Nisan 2010 Aynı olmuş diyecem de senin arabanın kaputundan çalmışlar galiba O abi sayılır 3 yaş büyük. Hem otomatik hemde 1.5 karbıratörlü(adını yazamıyorum bile ) EG kasa abi o Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Nisan 2010 Yazar Paylaş 5 Nisan 2010 Eğer senin araç kadar temiz bulabilirsem , bende alıcam. Bu aralar aklıma girmeye başladı Al işte Bunu Bildik araçtır. Hemde makyajlı kasa. Rengi biraz yivrenç ama olsun Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Nisan 2010 Paylaş 5 Nisan 2010 Al işte BunuBildik araçtır. Hemde makyajlı kasa. Rengi biraz yivrenç ama olsun Otomatik olsa alınır aslında rengi kupon renk . Sade kötü duruyor ama yapınca güzel durur Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Nisan 2010 Yazar Paylaş 5 Nisan 2010 (düzenlendi) Garbürasyonlu ha... Utumatik ulsun çamurdan ulsun be ya Bu kasaların adları nasıl? Şimdiki kasanın adı ne mesela? Bildiğim kadarıyla yazayım. 90-91 civarı olanlar hani köşeli olanlar EF, 92-95 arası olanlar EG , 96-01 arası olanlar EK , 01-06 olanlar değişken EP olan var ES olan var (HB veya sedan olmasına göre değişiyor) yeni güncel olanlarda FD var, FN var. Bunlardada değişiyor. 3 kapı olanlar FN sedanlar FD galiba. Arada yanlış yazmış olabilirim ama doğru sanırım. EK kasalarda misal; EJ6 - 1.6L SOHC non-VTEC 2/3/4 EJ7 - 1.6L SOHC VTEC-E EJ8 - 1.6L SOHC VTEC 2/4 EJ9 - 1.4L SOHC non-VTEC 3/4 ----> Bu benimki EK1 - 1.6L SOHC VTEC-E 3/4 door EK2 - 1.3L SOHC non-VTEC? 3 door EK3 - 1.5L SOHC VTEC 3/4 door EK4 - 1.6L DOHC VTEC 3/4 door ... ... 1.6L SOHC ?? 4 door 4WD EK9 - 1.6L DOHC VTEC 3 door değişik değişik kodlar var. Ford ne güzeldi mk diyo geçiyor 5 Nisan 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Nisan 2010 Yazar Paylaş 10 Nisan 2010 Bugün Güzelce arabamı yıkadım ve Meguiar's M66 ile cilaladım. Ondan sonra ver elini Mavişehir. Biraz fotograf çektim onları paylaşayım istedim Buyrun ; Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Nisan 2010 Yazar Paylaş 10 Nisan 2010 Bitti Biraz fazla oldu galiba Daha 50tane foto daha var koymadığım. Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal 10 Nisan 2010 Paylaş 10 Nisan 2010 Allah kaza bela vermesin,nazarlardan saklasın inşallah Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Nisan 2010 Yazar Paylaş 10 Nisan 2010 Öndeki sislere bittim ya:D cok güzel olmus onur abi.. Sağol Gökhan, Sisleri çok bekledim ama deydi. Allah kaza bela vermesin,nazarlardan saklasın inşallah Amin Teşekkürler. Ne var ne yok koy Abi yaa :nazar: Emre Daha ne istiyosun 30 tane foto koydum, Çok zor oluyor yükle yapıştır vs. uzun hikaye Bi CD yaparım artık sana özel Teşekkürler kardeşim. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 10 Nisan 2010 Paylaş 10 Nisan 2010 maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız... Yorum bağlantısı
Arda Akbay 10 Nisan 2010 Paylaş 10 Nisan 2010 fotolar çok estetik ya kim çektiyse eline sağlık Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Nisan 2010 Yazar Paylaş 10 Nisan 2010 maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız... SAğol Melih. fotolar çok estetik ya kim çektiyse eline sağlık Teşekkürler, Ben çektim Arada yapıyorum böyle şeyler Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 10 Nisan 2010 Paylaş 10 Nisan 2010 Maşşallahhhh :nazar: Bunların 1.6 Vtec olanı var mı ya gördükçe özeniyorum abi sana Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2010 Paylaş 11 Nisan 2010 Maşallah onur abi sayende civic sever oldum, normalde pek ilgimi çekmez. Kaliteli ve yerinde yapılan değişiklikler bana göre işini bilen bir fotoğraf çeken el ile birleşince ortaya çıkan çalışma mükemmel, kazasız belasız iyi günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz 11 Nisan 2010 Paylaş 11 Nisan 2010 Mecnun bilseydi Honda sevgisini, severmiydi hiç Leyla zillisini =)=) ledli stop istiyook =) Yorum bağlantısı
Melih Özlem 11 Nisan 2010 Paylaş 11 Nisan 2010 Mecnun bilseydi Honda sevgisini, severmiydi hiç Leyla zillisini =)=) ledli stop istiyook =) jdm ruhuna aykırı Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 11 Nisan 2010 Paylaş 11 Nisan 2010 Gerçekten çok güzel ilk aldığın zaman ki resimlerini hatırlıyorumda ufak dokunuşlar sayesinde çok güzel bir duruma gelebildiğini gördük yine ellerine sağlık.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts