İçeriğe Yönlendir

Honda Civic 1.4is Hb (ej9)

Onur Demir

Recommended Posts

Onur Demir
Pekbişık :good1:

Abi resimleri 800*600 yükleyebilcen mi ? :)

Sağol Mustafa,

Sizin internetiniz çok yavaş abicim ozaman bende hemencik küçülüyor :) İmageshack.us sitesinde problem var bunları bile zor becerdim. Birdahakine aklımda olsun ama ;)

Çok güzel fotolar ve çok güzel araç ikisini iyi birleştirmişsin :good1:

:good1: :good1: :nazar:

Sağol CUB.

Sen yazın geçerken yine uğra, hep beraber daha iyilerini çekeriz.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Bu araç fotosu çekme işini iyi biliyorsun. :alkis: Vtec de açabiliyor musun?

Ben değil makine marifetli :nazar:

Vtec'i ben açamıyorum Abi , Açıyomuş gibi yapıyorum gaz pedalınla :good1:

Uğrıycam mutlaka :good1:

Her zaman kapımız açık :good1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:fotocek:

Vesile ile: alıcı çıktığı an, satılıktır. Bence bunu sat, beyazını al.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Onur çok güzel gerçekten :p:fotocek: Güle güle kullan..

Lastik ebadını merak ettim?

Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir

Güle güle kullanın :p yalnız başlıkta CTR (bizim tabirimizle Civic Type-R) yazıyor fakat araç Vti bile değil gördüğüm kadarıyla :fotocek::)

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Onur çok güzel gerçekten :D:rolleyes: Güle güle kullan..

Lastik ebadını merak ettim?

Sağol Cihan. 195-50-15 Toyo proxess CF1.

Güle güle kullanın :) yalnız başlıkta CTR (bizim tabirimizle Civic Type-R) yazıyor fakat araç Vti bile değil gördüğüm kadarıyla :):search:

Sağolun. CTR olayına gelince; Elimden geldiğince CTR ye benzetmeye çalışıyorum, Millet VTi'a benzetmeye çalışır ben CTR'ye ;) Tampon eklerimide özellikle birebir plastik (orjinaliyle aynı, Hatta içlerinde 96-98 Civic CTR yazıyor) CTR tamponu aldım. O benim gözümde CTR dir :) Başlığada CTR replikası yazmak istemedim ;)

CTO : Type-Onur, R de neymiş

Aynen Abi. Bu arada az önceki iletine cevap vereyim ; Aracımı satmakla ilgili, Aklımdan geçirmedim değil. Ancak Şuan Bu araçtan daha fazla beni memnun edicek bir aracı bu paralara alamam ;) O yüzden uzun bir süre satmayı düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Alınık arayana, takas fiyatı rakamını söylersin :rolleyes:

Geçen Eski okuluma gittim üniversite sınav başvurusu için. Elemanın biri 3.18is le (modelini bilmiyorum ama e36) yanaştı yanıma, Sat falan sardı baya :) Azdaha değişelim dicekti :D

Yorum bağlantısı

Yeni gördüm. Maşallah araç gerçekten çok güzel, yanlız fotolarda gerçekten çok emek verilmiş film tadında bir çalışma olmuş.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Yeni gördüm. Maşallah araç gerçekten çok güzel, yanlız fotolarda gerçekten çok emek verilmiş film tadında bir çalışma olmuş.

Teşekkür ederim. Fotograflar aslında 4te 1 i . 1 saate yakın durdum orda. 100den fazla foto çektim :) Ama değdi :D

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Yok yok sarı iyidir. Beyaz kırmızıya ve laciverte çok iyi oluyor. Böyle yeşile anca altın sarı olur.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Acemi fotoşçu olarak istediğim rengi çok tutturamadım ;) Buna yakın düşünüyorum. Bronz olcak işte altın değilde :unsure2:

Şaka biryana çok orjinal yapmışım dimi sarı jantları fotoşla :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Allah Allah fotoğraflara bak :)

Maşallah Onur abi. Kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanman dileğimle :)

:)

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Allah Allah fotoğraflara bak :)

Maşallah Onur abi. Kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanman dileğimle :)

:)

Sağol Kardeşim. Göze hoş gelen fotograflar çekebiliyorsak ne mutlu Bana ;)

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Onur, fotolar super, aracta baya bi degismis sen aldiktan sonra, adam etmissin resmen, helal olsun :). Yeni gordum, sinusler su an iflas modunda, iki baslik okuyup kapiyorum makinayi, seninki ilki :).

Sağol Abicim, Elimden geldiğince yapıyorum bişeyler.

Bu arda yine geçmiş olsun sana.

Jant rengi olarak ;

thumb_133542376.jpg

thumb_508056104.jpg

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Metin Güven

Arkadaşlar yani Onur bey,

Bu "Meguiars m66" denen şeyi nerden tedarik edebiliriz, hepsibuarad vb. sitelerde baktım bulamadım ?

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Arkadaşlar yani Onur bey,

Bu "Meguiars m66" denen şeyi nerden tedarik edebiliriz, hepsibuarad vb. sitelerde baktım bulamadım ?

İnternette bende araştırmıştım Bu hariç herşey çıkmıştı. Burda İzmir'de Erdoğan(Sızarlar) Abi ilk olarak önerdi bize. Gittik Şengün boya diye bir yerden aldık, Gerçekten güzel. Benim tahminim Burda adamlar küçük şişelere koyup öyle satıyorlar.

Biraz daha havalar düzelsin Alıcam yine kendime.

Yorum bağlantısı
Melih Özlem

Jantlar spoon mu değil mi orayı anlayamadım :flowers: Birde angel bozmuş bence. Artık hoş durmuyor...Kazasız belasız...

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Jantlar spoon mu değil mi orayı anlayamadım :) Birde angel bozmuş bence. Artık hoş durmuyor...Kazasız belasız...

Bu konu Hort Melih, İlk aldığımda açtığım konu hatta. Şimdiki hali Bu

Ayrıntılı photoshoot daha sonraki günlerde :flowers:

Yorum bağlantısı
Metin Güven

Onur bey,

Bu "Meguiars m66" nın tam olarak yaptığı nedir.. Çizik kapatma+cila mıdır..Açıklama rica etsem ve ondan bulamazsak piyasada ki muadil ürünler hangileri..?

:flowers:

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Onur bey,

Bu "Meguiars m66" nın tam olarak yaptığı nedir.. Çizik kapatma+cila mıdır..Açıklama rica etsem ve ondan bulamazsak piyasada ki muadil ürünler hangileri..?

:spiteful:

Şöyle söyliyeyim; kaportaya mayonez gibi sıkıyoruz biraz, Sonra güzelce pamukla yada pedle yediriyoruz. bekleyebildiğimiz kadar bekliyoruz, Sonra temizliyoruz tekrar pamuk vs. ile. Araç sonra parıl parıl parlıyor. Bir katman gibi kalıyor arabanın üzerinde, Kılcal çizikleri falan kaybediyor gibi.

Onur boşver hayat ondamı ? :D Jdm style güzel.

Onda onda merak etme sen :unsure: Pis Biemdabılyucu seni :) Yeni resimlere bak yenilere, Fotograflarımız bölümünde :p

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Onur Demir
(düzenlendi)

Konularımız birleşti Mustafa modaretörümüz sağolsun :D

Artık gelişme ve fotografları burdan paylaşmaya devam edicez zamanla, Cumartesi günü bi aksilik olmazsa bi süpriz çalışmam olacak yine :)

Edit : İmla

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...