İçeriğe Yönlendir

Honda Civic 1.4is Hb (ej9)

Onur Demir

Recommended Posts

Elman Yalnız

Araç çok güzel olmuş Onur.Emeği geçen herkese helal olsun.Cuma akşamı görecekmiyiz arabayı yakından? Bak gelmem yoksa seyircisiz oynarsınız maçınızı :)

Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz

Onur aracı bazen trafikte görüyorum çok başarılı iş cıkartıyorsun devamını para olduğu sürece bekleriz :yes:

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Araç çok güzel olmuş Onur.Emeği geçen herkese helal olsun.Cuma akşamı görecekmiyiz arabayı yakından? Bak gelmem yoksa seyircisiz oynarsınız maçınızı :s

Cuma günü karşıyaka tayfasıyla, Hangi araç denk gelirse onunla geliyoruz kısmet işi yani biraz :s . Hani olurda geç kalırsam iş yerinden direk gelme durumunda araçla kesin geliyorum. Zaten şuanda Tampon çıtalarım sökük vaziyette ve olabildiğince tozlu kirli geziyorum, Cumartesi iş bitiminde Fotograflarını çekip piyasaya sürücem inşallah.

Onur aracı bazen trafikte görüyorum çok başarılı iş cıkartıyorsun devamını para olduğu sürece bekleriz :)

Eyvallah Eray sağolasın. Aynen para oldukça devam bişeyler yapmaya :s Cumartesi tamamlanacak işlerden sonra uzun bir süre ellemem herhalde (daha öncede yazmıştım bu tarz şeyler :) Benim işim belli olmaz :) ) Daha sonraki zamanlarda; Usta Eller'den Kamil Usta ile Jantlara renk beğenmiştik, Herhalde onları yaparız. Yada Beyaz Spoon jant alırım. Bu işler Tamamen Duygusal :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Sonunda aracımın son kalan işlemlerinide tamamladım. Sadece 1-2 tane daha sticker kaldı yapıştırmak için.

Tampon eklerim piyasadaki fiber eklerden değildir. Tamamen tamponla aynı malzemden üretiliş plastik eklerdir. İçinde yazan yazılarda ;

96-98 Civic CTR ;)

En büyük teşekkür Usta Eller Ford Servisine , Tampon eklerimi ve tampon çıtalarımı büyük bir özveriyle boyadılar...

Malum günün anlam ve öneminden kaynaklı aracımın, adam akıllı resimlerini çekmeye fırsat bulamadım. Şimdilik 3 adet fotografla idare edin. Kaliteli ve Aracın temiz olduğu fotograflar daha sonra...

İşte Fotograflar;

http://img43.imageshack.us/img43/5743/82910677.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/7427/65650597.jpg

http://img163.imageshack.us/img163/8927/26039511.jpg

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Bu jantlar beyaz olmak istiyor. :(

Yok Beyazdan vazgeçtim kesin şekilde, Bronz olacak kısmetse. Ama daha çook var :unsure:

hem de bembeyaz :)

Bknz. 5 satır yukarı :p

Bırakın jantlarımı Tampon eklerim nasıl olmuş :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Güzel durmuş sislere sarı transparan folyo güzel durur sanki :) ama aydınlatmadan çalar.Ha bide kavrulur mu acaba :crazy:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ben olsam sisleri sökerdim, sissiz ön tampon modasına uyardım, ekler gerçekten güzel olmuş.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Sisler için bekliyorum hala bunlar emanet :) JDM sis gelicek Caponyadan :crazy: Olmadı bunlara sarı vernik atarım :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Ben olsam sisleri sökerdim, sissiz ön tampon modasına uyardım, ekler gerçekten güzel olmuş.

Çok baskı alıyorum zaten Çağlar Abi. Sökücem herhalde. Yakındır yani :)

Coilden düşmesi gerek :D Maşallah yakışmış :)

Teşekkür ederim.

Melih, doğru dersinde, Hafta sonları zevk için kullandığım bir araç değilki :( işe git gel yapıyorum. Malum yollarımız izin vermiyor daha alçağına. Yerden 5 parmak mesafe var şuanda bile. Ekleri takınca 1er cm kaldırdım bide havaya.

Hayırlı olsun Onur abi tampon eklerin güzel olmuş gerçekten. Jantlar bi operasyon istiyor ama :)

Birde ekler tampon ile birleşik olsa nasıl olur diye baktım da... :p:rolleyes:

829106771.jpg

260395111.jpg

Şuan iş yerindeyim resimleri göremiyorum. Ama anladığım kadarıyla bir bütün gibi görünmesini kastetmişsin. Herşey orjinale yakın olsun dedik, E orjinal EK9 CTR de nasılsa öyle oldu bizimkilerde ;)

Jantlara gelince, Bakacaz zamanla çaresine. Ama zamanlaaa...

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Guest Ramazan Demir

Park tabelasına çözüm bulmuşsun :p (kaldırım üstü) Aracın çok güzel, kazasız belasız gazlarsın inşallah..

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Çok güzel olmuş abicim, güle güle kullan...

Sağol Gökhan, Allah daha iyilerini sanada nasip etsin Bana da :)

Onur'cum, çok güzel ya. KAzasız-belasız kardeşim. ;)

Amin Abicim. Teşekkür ederim.

Onur nazar değmesin, çok hoş çıkmış fotolar...

:p Sağol Abi. Havalar düzelsin, şöyle güzel bir günde, hepimizin araçlarını çekmeyi düşünüyorum.

Araç satılık mı? :)

Bu aralar çok soruyolar :) Maalesef diyorum bende :)

Park tabelasına çözüm bulmuşsun :good1: (kaldırım üstü) Aracın çok güzel, kazasız belasız gazlarsın inşallah..

Amin. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Çok şık olmuş.Ağız tadıyla kazasız belasız kullanın :good1:

Teşekkür ederim.

Arabada fotoğraflarda çok güzel nazar değmesin..

Amin :good1: Teşekkürler.

fotoğraflar hoş olmuş maşallah...

Sağol Melih.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Pekbişık :good1:

Abi resimleri 800*600 yükleyebilcen mi ? :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...