Onur Demir 27 Aralık 2009 Yazar Paylaş 27 Aralık 2009 Maaşallah, kazasız belasız güle güle kulan. Teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 28 Aralık 2009 Paylaş 28 Aralık 2009 güle güle kullanın satmadığınız iyi olmuş çok emek var üstünde.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 28 Aralık 2009 Yazar Paylaş 28 Aralık 2009 kazasız belasız maşallah Amin. Teşekkür ederim. güle güle kullanın satmadığınız iyi olmuş çok emek var üstünde.. Sağolun. Evet ya ilk aldığımdaki çektiğim Fotograflara bakıyorumda. Nerden nereye. Aklımda Artık uzun yıllar kullanmak var. Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 Ocak 2010 Yazar Paylaş 9 Ocak 2010 Bugün Eibach Ground Control marka ayarlı yaylarımı taktırdım. İşim geç bittiği için; Ancak sanayiden eve kadar kullanma fırsatım oldu. İlk izlenimlerim çok iyi yönde. Aracı son resimdekilerden biraz daha yere yakınlaştırdım Bakalım ilk fırsatta forografları çeker paylaşırım burda Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Ocak 2010 Paylaş 9 Ocak 2010 Ayarlı derken şu koca bir vidanın üstüne oturup sıkılıp gevşeyen yaylardan mı Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Ocak 2010 Yazar Paylaş 10 Ocak 2010 Güle güle kullan abi,tam olarak kaça maloldu? Teşekkür ederim, 180TL yaylara verdim. 50TL de montaj ve ayarlara. Artı olarak yayın içindeki bornun, amortisörün alt kısmına oturduğu yere daha stabil ve güvenli olsun diye bi bilezik yaptırdım tornacıda, Oda tanıdıktı para vermedim. Yani toplamda 230TL ye araç sürüngen oldu Ve en güzel tarafı istediğim zaman yükseltebilicem Bu arada 180TL ye eibach mı olur demeyin, Yoğun uğraşlar sonucu istanbuldan bulduk, sadece 8 gün kullanılmış Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Ocak 2010 Yazar Paylaş 10 Ocak 2010 (düzenlendi) 10 Ocak 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Ocak 2010 Yazar Paylaş 10 Ocak 2010 Foto hiç Türkiye'de çekilmiş gibi durmuyor Aynen benimde Hoşuma gitti. Bu arada Fotoları ben çekmedim GEnç bir arkadaş çekti sağolsun . Öğrenicem bende zamanla Yorum bağlantısı
Melih Özlem 10 Ocak 2010 Paylaş 10 Ocak 2010 En son coil springslerle daha hoş olmuş ama biraz daha indirsen olurmuş Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Ocak 2010 Yazar Paylaş 10 Ocak 2010 BU arada abi plakaları hep kapamışın bi fotoda açık kalmış. e ne anladık bu işten Yok Yavuz dedim ya; Fotografları bi arkadaş çekti diye, Kendi sitesine kopyalamış ordan aldıklarımda plaka kapalı, Bana direk attıklarında plaka açık Yorum bağlantısı
Kaan Dündar 7 Şubat 2010 Paylaş 7 Şubat 2010 jantlar, sis farları, ve arabanın boyasının matlığı ve diri durması harici güzel Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Şubat 2010 Yazar Paylaş 7 Şubat 2010 jantlar, sis farları, ve arabanın boyasının matlığı ve diri durması harici güzel Yani; Jantlar olmamış, Sis farı olmamış, Boya mat ve diri durmuyor araç. Onun haricinde güzel. Doğru anladım herhalde biraz devrik bir cümle olmuşta Kötüde olsa görüşleriniz için teşekkür ederim.... Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Şubat 2010 Yazar Paylaş 7 Şubat 2010 Bu arada Yeni süprizlerim var yakın zamanda... Yorum bağlantısı
Emre Demir2 7 Şubat 2010 Paylaş 7 Şubat 2010 Bu arada Yeni süprizlerim var yakın zamanda... Nerde süprizler nerdee..? Bu arada benimde var yakında... Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Şubat 2010 Yazar Paylaş 7 Şubat 2010 Cumartesi akşam Saat: 17:00da başlayıp 21:30da bitirdiğimiz filtre kitinin Fotograflarını paylaşmak istedim. Onur kardeşime (Araçlarımdaki el yapımı şeylerin %50si kendisine aittir) ve İzmir'in en iyi argoncularından Cihan kardeşime (Bizim Onur'un İş yerinden arkadaşı) sonsuz teşekkürler. Bu arada Kullandığım filtre K&N ancak yeni aldım 76mm girişi olan gayet heybetli bir filtre. Kullanılan Boruda 76mm. İşi iyi bilen bir ustayı seyretmenin zevki bambaşka. İşte şimdilik cep telefonu ile çektiğim fotolar. Ayrıntılı, kaliteli ve proje bitimindeki fotoğraflar daha sonra Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 7 Şubat 2010 Paylaş 7 Şubat 2010 9,8 numero. Bundan olursa 11 numara olur. Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Şubat 2010 Yazar Paylaş 7 Şubat 2010 (düzenlendi) 9,8 numero. Bundan olursa 11 numara olur. Eyvallah Cihan, Böyle daha güzel görünüyor. 0.2 puanlık kayba razıyım yeterki parıldasın O bez çok hoşuma gitmedi İvedi şekilde Boyacı aranmakta, 1-2 bişey var onlarıda tamamlarsam (JDM arka stop hariç; Bulamıyorum ) Gogılda ek9 JDM yazınca karşınıza çıkacak benim canavar Hatta 3-5 tane JDM stickeri yaptırıyorum (hep Capon sitelerden arakladım kalıpları fazla para kaçmasın diye ) pazartesi teslim alayımda, yakında bitecek kısmetse güzel olmuş iyi bop boplamalar Teşekkür ederim. 7 Şubat 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Şubat 2010 Yazar Paylaş 8 Şubat 2010 Bugün Sabri Usta'yla konuştum; Boya işini, Usta Eller Ford servisi halledicek kısmetse yarın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts