İçeriğe Yönlendir

Honda Civic 1.4is Hb (ej9)

Onur Demir

Recommended Posts

Onur Demir
Güle güle kullan Onur... :D

Sağol abicim. Tek kapının olayı başka dimi ? :D

Hangisine yapalım? :)

Cihan; Fotograf makinemin şarjı bitti çekerken, şarjlamayı unutmuşum :( Aydınlıkları çekemedim bugün oyüzden yarım kaldı yani. Yarın (pazar) fırsat bulursam 1-2 tane daha çeker koyarım buraya :D

kazasız belasız aracın maşallahı var izmirde tanıdığım var ondada honda var 35 HKS 51 PLAKA tanıyormusun :) adı gökhan

Teşekkürler...

Gökhan'ı biliyorum. Araçlarımızı biliyoruz, Ama bi tanışmak nasip olmadı daha. Yakındır.

Fotolar süper abi iyi sürüşler....

Eyvallah kardeşim...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kadıoğlu

inşallah tanışırsınız istanbula gelirseniz bekleriz :D geçen bayramda izmirdeydim tanışmış olsaydım seninle rahatsız ederdim..

Yorum bağlantısı

Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Fotolar da 10numara olmuş. Kimin elinden çıktıysa eline sağlık katalog çekimi kadar güzel olmuş.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Sağol Emrecim, Tampon ekleri konusunda pek bir düşünceliyim. Kesin kırarım ben onları. O yüzden Plastik siyah bişeyler düşünüyorum. "Orjinal VTec jantına" gelince ; Kim kaybetmişte ben bulayım :s

Şimdide basık duruyor abi zaten, onları koyuncada pek bişey farketmez diye düşünüyorum. Replica VTec jantı bulupta sedefli gri ile boyatabilirsin abi. Yada istediğin gibi beyaza :p Yani alternatif fikirler tabi ;)

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Farlar çok güzel olmuş...

Makyajlıların stoplarını takabilirsin.

JDM nedir, marka mı? Ben Japanese Domestic Market diye biliyorum ama!??

Jant işinden hiç anlamam ama bu tip şekil jantları hep çirkin bulmuşumdur...

Öne de kare plaka diyeceğim bir de...

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Doğrudur.

JDM , yani uzun yazılımıyla ''Japanese Domestic Market''.

japon pazarı için üretilmiş, diğer ülkelere satılmış olan modellerden farklılıklar gösterdiği anlamına gelir. Bazı araçlar için ; J-Spec vs. gibi modeller vardır.

Jdm , Usdm gibi farklılıklar da bunları belirtir. yani her beyaz , kocaman intercoolerı ı olan yada volk jantı olan japon arac ''JDM'' değildir.

JDM araçların tamamı ''Sağdan'' direksiyonludur..

şöyle örnekleyeyim;

nissan ın ürettiği SR20DET adlı motorun bir kaç farklı tip i vardır. bunlar ülkelere göre değişen emisyon kuralları gibi etkenlere göre ayarlanır.

Örneğin;

S14 şasi kodlu nissan 200sx de kullanılan SR20DET adlı motor japonyada 220 hp olarak satılmıştır

Japonya dışına satılan SR larda NVCS sistemi , fakat japonya pazarında satılmış , yani ''JDM'' olan SR20DET de ise HICAS sistemi vardır..

işte JDM ve USDM yada avrupa pazarı için üretilmiş olan farklılığa bir örnek.

bir örneği daha hondadan verebilirim. bu da B18C nin japonya pazarı için üretilmiş olanının japonya dışına satılanlardan 15 bg daha güçlü olması.. belki sebebi kendi ülkelerine kıyak geçmek yada başka sebepten dolayıdır o daha derin bir konu.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Fotolar da 10numara olmuş. Kimin elinden çıktıysa eline sağlık katalog çekimi kadar güzel olmuş.

Amin... teşekkür ederim. Fotograflar benim elimden çıktı :) Tam daha iyi açılardan çekecektim ki şarjım bitti. bi pozlama 20sn sürüyordu. Yeterli sandığım yarım bataryam dayanamadı :( Bugün belki birkaçtane daha fotograf çekerim :p

modifiyeli araçları pek beğenmem ama güzel görünüyor...hayırlı olsun kzasız belasız...

Teşekkürler... Elimden geldiğince orjinal aksesuarların dışına çıkmamaya çalışıcam bundan sonra, Daha güzel oluyor çünkü...

Şimdide basık duruyor abi zaten, onları koyuncada pek bişey farketmez diye düşünüyorum. Replica VTec jantı bulupta sedefli gri ile boyatabilirsin abi. Yada istediğin gibi beyaza :) Yani alternatif fikirler tabi ;)

Ayarlı yay alıcam zaten Emre, Arada bir sürüngen yapıcam, bir krikoya bakıcak. Gerçi günlük kullanımda bile bu şekilde çok dikkatli olmak gerekiyor. orta susturucuda çıkınca pek sürtmez oldum altını. Jantlar Büyük ihtimal, Spoon olcak gibi... Ama daha çok sonra...

Farlar çok güzel olmuş...

Makyajlıların stoplarını takabilirsin.

Jant işinden hiç anlamam ama bu tip şekil jantları hep çirkin bulmuşumdur...

Öne de kare plaka diyeceğim bir de...

Sağol Can, JDM'in açılımını Cihan yapmış sağolsun benim yerime. Bizim araçların Japonya'daki orjinal halleri bile çok güzel. Tabi araçlar buraya o şekilde gelmiyor. JDM tarzı dediğimiz gibi ordaki parçaları temin ederek yada benzetmeye çalışarak tokyoda yaşıyormuşuz hissi almak :s

Öne kare plakayı çok istedim ama, Hatta Öndeki plakada yeni. Önceki plakayı çıkardığımda altı çok kötüydü, boya falan yapıştırıcıdan mahvolmuş. tampon boyatmayla uğraşamıcamdan tekrar, düz plaka çıkarttırdım. Biraz yazı karakteri düzeldi ve yenilenmiş oldu...

Abi araban çok güzel duruyor. Merakımdan soruyorum piyasası nasıl bunların?

Sağol Yavuz, Piyasası karşık bizimkilerin. 10Bin ile 15bin arası değişiyor. Benimkinin ederi 13.500ün üstünde. 13.500e istiyorlar vermiyorum çünkü :good1:

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Elfo elfo nereye kadar. :p

:) Çaktırma :)

Sen seç içlerinden en işine yarayacak olanı. +spoiler de yaparsın artık :)

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Sinyal reflektorlerini keske siyah yapmasaymissin. Gunduz hic belli degil.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Fotolar biraz daha büyük olsaydı keşke. Şimdilik bi deneme yaptım.

demir01.jpg

Bunlar da benim jantlarla. :)

demir02.jpg

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Sinyal reflektorlerini keske siyah yapmasaymissin. Gunduz hic belli degil.

Can Merak etme, Çift duylu ampül o. Sinyal çaktımı gayet başarılı yani ;)

MaşAllaaaah tekrardan.

Allahım kötü Nazarlardan korusun. :flowers:

Amin :D

Fotolar biraz daha büyük olsaydı keşke. Şimdilik bi deneme yaptım.

demir01.jpg

Bunlar da benim jantlarla. :p

demir02.jpg

Bu ne hız :) Sen büyük resim iste yeter. Özelden MSN adresini at, İstediğin resmin 10mp lisini göndereyim sana ;)

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

bak kötü dandik jantları itelemeye çalışıyo :D... JDM olacaksa Spoon ve ya Rota Slip

Yorum bağlantısı
Onur Demir
bak kötü dandik jantları itelemeye çalışıyo :D... JDM olacaksa Spoon ve ya Rota Slip

Jantlara lafım yok. Güzeller. Ama 17" beni bozar. Zaten bijonlarda uymuyor.

Spoon alcam spoon.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Yok ula ne alakası var. Satmam ben jantlarımı. :flowers:

Jantlara lafım yok. Güzeller. Ama 17" beni bozar. Zaten bijonlarda uymuyor.

Spoon alcam spoon.

4x100 aralığı da var ama ı ıh vermem kimselere. ;)

Spoon +1. Olmadı VTi jantı. ;)

Bu arada karar verdim;benim jantlar benim takaya daha güzel oluyor. :)

tttz.jpg

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Demir

17" beni bozar. Bikere kullandım ve anladımki 50yanağın altını ben beceremiyorum.

VTi jantı tabiki hoş duruyor. Ama İnci beyazı spoonlar olursa daha başka olur. VTi jantı Vti'a yakışır :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...