Onur Demir 29 Haziran 2009 Yazar Paylaş 29 Haziran 2009 çok yakışmış bencede yapılan değişiklikler, eski jantlardan kat kat daha güzel yenileri. güle güle kullanın. Teşekkürler Taha... kardeşim çok güzel olmuş güle güle kullan. Sağolasın Alaattin. Seninki kadar olmasada aldık bakalım bi jant Bu arada Az önce geldim eve, lafınızı dinledim ve Arabayı biraz daha yere yaklaştırdım bugün. Leylekti, Yılan oldu resmen. Ne Tampon ekine, Nede başka bişeye gerek kalmadı. Hayran oldum Resmen birdaha. jantlar bile daha büyük durdu. Yanımda makinem yoktu gece olduğundan resim çekemedim. En yakın zamanda resim eklicem. İnip birdahamı baksam acaba Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2009 İşte yeni ve kaliteli resimler. Biraz pis, kusura bakmayın. Hafiften Alçalmış hali. Baskıya dayanamadım alçalttım arabayı. Ne az ne fazla kararında bir alçalma oldu bence. Yorumlarınız bekliyorum... Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2009 Fotolarda oynama var mı? Ne gibi ? Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2009 Sadece Paintte kırpıp kopyala yapıştır yaptım, Boyut azalsın diye. Bozuluyo resim öyle yapınca ama olsun yinede. Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2009 Makine kaliteli nede olsa Hakan Abinin eski makineden. Gölgeli mölgeli bişeyler yaptım, Hafiftende reng çümbüşü ve efekt var. Makineden yapılan şeyler PC de değil Yavuzum Güzel yorumlara teşekkürler... Yorum bağlantısı
Gökhan Turan 1 Temmuz 2009 Paylaş 1 Temmuz 2009 Gayet güzel olmuş. Civiclerin bu modelini çok beğeniyorum. Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2009 Bu arada Egzoz'un Sliencerini (Susturucusunu) taktım ve güzelce sabitledim(vida+somun) Ses %80 azaldı. Şimdi Daha iyi böyle kullanırım herhalde... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 1 Temmuz 2009 Paylaş 1 Temmuz 2009 (düzenlendi) Güzeeel. Bu arabaya ne yapsan yakışıyor yahu. Aklına bi fitne daha sokayım;jantları koyu altın sarısı yap. 1 Temmuz 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2009 Yorumlara Tekrar Teşekkürler... Cihaan Senin resimdeki jantlar 17". Benimkinin aynısı. 17" te sarı güzel durmuş ama 15"inde sarısını buldum taktım hoşuma gitmedi. Böyle güzel durmuyodu yani 15" sarı. Reng şimdilik böyle güzel, Modelde güzel. İlerde çizikler falan olursa boyatmaya karar verirsem o zaman düşünürüm Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 2 Temmuz 2009 Paylaş 2 Temmuz 2009 Bence cok güzel oldu Onur.Güle güle kullan kardeşim Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 Geçen gün aracın içindeki aydınlatmanın çalışmadığını farkettim. Ertesi gün işteyken telefon açıp; bizim Onurla paylaştım (Onur: Komşum, Arkadaşım, Ustam ) Akşama gelde bakalım dedi. Akşam Hazır el atmışken Çamurluk sinyallerini parklara bağlayalım dedik. İşe koyulduk; Farları sökmek için tamponu aşağı indirmek gerekiyomuş, Neyse kablo çektik bağlantı yaptık vs. Çok ta güzel oldu. Geç oldu hadi eve dedik. Tabi tavan lambasını unuttuk. Bakarız yarın öbürgün dedik. Dün Paraya kıydım ve bir takım Sonar marka Angel eye far takımı sıparişi verdim. Farı tedarik eden, Forumdan arkadaşımız Gürkan Üşenmez'e sonsuz teşekkürler. Hem 1 günde sıpariş elimde oldu hemde piyasanın çok çok altına mal etti. Neyse bu akşam farları gidip Gürkan'dan aldım. Eve geldim ve Onur'la işe koyulduk Az önce tamamlandı ve çok güzel oldu. Sadece Far ayarı gerekiyor, Yaptık ama Olmadı Karşıdaki apartmanın balkonunu aydınlatıyor çok geç oldu uğraşamadık, Yarın gidip güzel bir ayar yaptırcam. Cep telefonuyla 1-2 foto çektim Ayrıntılı fotoları Makinemle çekip yarın falan koyarım foruma. Bu arada Tavan lambasını yine unuttuk :lol2: İşte resimler... Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 Abi çok güzel olmuş, güle güle kullan... Güle güle kullan abi,cidden çok güzel olmuş.. Sağolun Gençlik :lol2: Allah Size daha iyilerini nasip etsin... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 ahh ahh eski günlerim aklıma geldi onur arabanın bakışı değişmiş iyigünlerde kullan. Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 güle güle kullan, güzel olmuş. yazıyı okumadan önce ilk fotoyu gördüm, tampon yerde, kaput havada, aman dedim kaza mı geçirdi araç.. Allah nazardan korusun. Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 Onur yine kaşıntı başladı sende. Şu alerjiden kurtulamadım bir türlü Hazır Ceyda yazlıktayken boş durmayayım dedim Bitti abi artık yapcak bişey kalmadı Sadece Fordtan çıkardığım anfi ve componenti geçircem buna okadar. ahh ahh eski günlerim aklıma geldi onur arabanın bakışı değişmiş iyigünlerde kullan. Teşekkür ederim Kardeşim. güle güle kullan, güzel olmuş.yazıyı okumadan önce ilk fotoyu gördüm, tampon yerde, kaput havada, aman dedim kaza mı geçirdi araç.. Allah nazardan korusun. Allah korusun öylede görünmüyor değil teşekkür ederim sizede... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 Güle güle kullan abicim. Çok güzel olmuş gerçekten. Yorum bağlantısı
Gürkan Üşenmez 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 (düzenlendi) Kardeşim çok hızlısınız be... Güle güle kullan... Bu arada teşşekkürlük bir şey yok. Elimizden geleni her zaman yaparız 8 Temmuz 2009 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 Çok güzel olmuş Onur güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2009 Güle güle kullan abicim. Çok güzel olmuş gerçekten. Bide sarı jant olsaydı tam olcaktı dimi Kardeşim çok hızlısınız be... Güle güle kullan...Bu arada teşşekkürlük bir şey yok. Elimizden geleni her zaman yaparız ee bekleyemedik akşama hallettik. Akşama Far ayarına gelcem. Torpil yapcanız bana Çok güzel olmuş Onur güle güle kullanın. Sağol Çağatay... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 9 Temmuz 2009 Paylaş 9 Temmuz 2009 sen bu işi biliyorsun güle güle kullan kardeşim. Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2009 Şuan Yazlıkta olan o ben evdeyim abi O düşünsün :lol2: Alaattin Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts