Onur Demir 9 Mart 2009 Yazar Paylaş 9 Mart 2009 Yapma değil takma. Motor otosan faturalı sıfır duratec he 2.0 motor. 13bin teledir kendileri Şok oldum İyimiş abi de. Sebep ? eski motora ne olmuş ??? Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 9 Mart 2009 Paylaş 9 Mart 2009 Şok oldum İyimiş abi de. Sebep ? eski motora ne olmuş ??? Onur'um sen Honda sevdasına konuyu kaçırdın herhalde Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 Mart 2009 Yazar Paylaş 9 Mart 2009 Ee abi güle güle kullan o zaman yeni motorunu aman rodaja dikkat Ufff ne yakar şimdi o !!! aman aman aman... Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Mart 2009 Yazar Paylaş 10 Mart 2009 Korktuğum başıma geldi Egzoz yüzünden araç Tüv'den döndü açıklamada yazan: egzoz gürültülü, İçi dökülmüş ve paslanmış... Ama araç onun haricinde sorun çıkarmamış Yarın Yeni egzozu yenileyip tekrar sokacaz. Egzoz için bugün telefonla fiyat aldım 120TL Bana fazla geldi normalmi sizce ? Yorum bağlantısı
Utku Çay 10 Mart 2009 Paylaş 10 Mart 2009 Korktuğum başıma geldi Egzoz yüzünden araç Tüv'den döndü açıklamada yazan: egzoz gürültülü, İçi dökülmüş ve paslanmış... Ama araç onun haricinde sorun çıkarmamış Yarın Yeni egzozu yenileyip tekrar sokacaz. Egzoz için bugün telefonla fiyat aldım 120TL Bana fazla geldi normalmi sizce ? sorun çıktığına üzüldüm onur, sonradan çıkan sorunlar can sıkıyor (benim teyp gibi) Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 10 Mart 2009 Paylaş 10 Mart 2009 Geçmiş olsun onurum.Dert etme yarın hallolur egsoz işi.İstersen bendeki egsozu yarın bırakayım sana.Boşuna para harcamamış olursun. Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Mart 2009 Yazar Paylaş 10 Mart 2009 Geçmiş olsun onurum.Dert etme yarın hallolur egsoz işi.İstersen bendeki egsozu yarın bırakayım sana.Boşuna para harcamamış olursun. Abi normalde herşey tamam arabada bütün testlerden geçti ama sadece egzoz. Sesi zaten rahatsız edici öylede böylede değişecekti buda vesile oldu. Bile bile götürdük arabayı bugün, Egzozdan başka sorunu varmı diye çıksın ortaya diye... taşşş gibi yarın hallolcak kısmetse. Senin egzoz olmaz abi keşke olsa, Ses istemiyolar. Özellikle yazmışlar egzoz gürültülü diye ... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2009 Paylaş 10 Mart 2009 120 Tl ye ne değişecek, her ne ise de bence çok uçuk değil? Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Mart 2009 Yazar Paylaş 10 Mart 2009 120 Tl ye ne değişecek, her ne ise de bence çok uçuk değil? Orta susturucudan sonrası; azcık boru, Son susturucu ve en son ucu... Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 10 Mart 2009 Paylaş 10 Mart 2009 hadi hayırlısı onur abi kazasız belasız. Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Mart 2009 Yazar Paylaş 10 Mart 2009 hadi hayırlısı onur abi kazasız belasız. Teşekkürler kardeşim. Daha iyileri senin olsun... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2009 Paylaş 10 Mart 2009 Millete , amma da kontrol ediliyor vitrinini sağladılar, teknik açıdan güvenliği sağlamaktan uzak bir sistem yaratıldı. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Sinyal renkleri yasaya göre portakal rengi,sarı veya kırmızı olarak geçiyor. Arkadaşın focusun arka stoplarına ben kırmızı film çekmiştim. Muayeneye gidecem dedi,getir de onları sökelim demiştim,gelmedi,öyle gitti. Geçmiş gelmiş. Sisler,kısalar,uzunlar xenon alette. Yine de geçmiş. Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 Mart 2009 Yazar Paylaş 11 Mart 2009 Biri Diğerine uymuyor. İlk önce onlara belli, bir standart getirilmesi lazım. Egzoz değişti 100TL halletim. Orjinal Honda cıvık heçbek egzozu kocaman haznesi var ıyyak diyorum. ucunada kromdan uc takıp kurtarmaya çalıştık görüntü kirliliğini TÜV tamam bi ruhsat kaldı oda kısmetse yarın akşama yetişmezse cumasabah elimde.. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 (düzenlendi) ...Orjinal susturucuları ısındıkça çok güzel hırıltılı bi ses çıkarıyor ...ama o ısınana kadar .... :) 11 Mart 2009 tarihinde O?uz Y?ld?r?m tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 Mart 2009 Yazar Paylaş 11 Mart 2009 Teşekkürler... Oğuz Egzoz sesi pekte sevdiğim birşey değildir, Heleki Honda'da K&N filtrenin sesini dinlemek varken Egzoz kalacak böyle büyük ihtimal. Bu hafta sonu Air intake Kit ayarlamaya çalışçam bakalım... Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Yok be abi , az bi hırıltı lazım eksozdan da , ayağını gazdan çektiğinde pıtır pıtır atıcak ... ha bende eksoz yok , muayeneden geçeyim takıcam ,ama bendeki hava filtresi eksoz dan beter .. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Senin filtren arabadan büyük olm,tabi fena olcak. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 geçen aldım balata spreyini temizledim şimdi daha iyi ... Açık hava filtresi nedir ? sorusunun cevabı bende Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Tamam farlar ayarsız bu güzel bişi...tentürdiyot kalkalı kaç sene oldu sağlık setlerinden onun içinde olan çantalara onay veren bi sistem mi olur...Plaka lambası beyaz olsa nolur sarı olsa nolur ya...Full modifiye araba gitse yemin ediyorum geçmez.Peki nemli far olayı ne nası geçer bu meret neden buğu yapıyorki? far kapak lastiği olmayınca yapıyodu bizde ampul değişiminde düşürmüşler ben cam süngeri koydum yerine kseti buğuyu görüşü düşürdüğü için kusur saymışlardır Sinyal renkleri yasaya göre portakal rengi,sarı veya kırmızı olarak geçiyor. Arkadaşın focusun arka stoplarına ben kırmızı film çekmiştim. Muayeneye gidecem dedi,getir de onları sökelim demiştim,gelmedi,öyle gitti. Geçmiş gelmiş. Sisler,kısalar,uzunlar xenon alette. Yine de geçmiş. peki aracın önünde fazladan sinyal olursa sorun olurmu hem tamponda hem panjurda var bide benimde arka sinyaller kırmızı o sinyaller kırmızı ve sarı olur nerde diyo muayene zamanı laf derlerse bende o kaynağı referans göstereyim bide şu sis farı ayarı var galiba muayene zamanı sökecem onları Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 peki aracın önünde fazladan sinyal olursa sorun olurmu hem tamponda hem panjurda var bide benimde arka sinyaller kırmızı o sinyaller kırmızı ve sarı olur nerde diyo muayene zamanı laf derlerse bende o kaynağı referans göstereyim bide şu sis farı ayarı var galiba muayene zamanı sökecem onları Nette kaynak var mı bilmem. Kitapçıkta öyle yazıyor. Arka sinyaller insafa kalmış. Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Nisan 2009 Yazar Paylaş 6 Nisan 2009 Konu bayadır hareketsiz Araç hakkında gözlemlerimi yazayım dedim. Konfor süper sallantı, Sarsıntı, tıkırtı yok ( az bişey rotlardan ve dingil fişeklerinden geliyor, Bakıma gircek) Oturma pozisyonu falan mükemmel sırtım ağrımıyor. Bu boyumla koltuk en geride oturup yolcu koltuğunu aynı hizaya getiriyorum, Ona rağmen arkada 3 kişi sorunsuz oturabiliyor. Hızlanması - Frenlemesi gayet başarılı Küllükte aydınlatma var bagaj nispeten ufak, Simit LPG tankı sayesinde biraz daha ufaldı (45litre biraz yüksek geldi 4 parmak falan taştı) Bagajla işim olursa Fusionu kullanırım Görüş Çok ferah, Parça ve bakım maliyeti çok iyi... Örnek: Bu cumartesi Kısmetse bakıma gircek; Serviste (özel tabiki) Ama İyi bir yer... - Triger seti - motor kayışları - Rot kolları - Rot Başları - Salıncak (dingilde olabilir) Fişekeri - Şanzıman yağı İşçilik Dahil 400TL Ve en önemlisi Yakıtı... İlk depomda anlayamadım çünkü, 3 gün takipçide, 2 gün arkadaşımdaydı. Biraz denemişler arabayı hıyartolar. Bende ilk yeni olduğundan 1de, 2de, 3te, 4,te kaç yapıyo gibi birkaç deneme yaptığımdan ve genelde sert kullandığımdan pek anlaşılmadı ve 43lt gaz ile 420km gittim. Geçen hafta fulledim(43lt) yine ve Normal insan gibi kullandım Tamamı şehir içinde olmak üzere 520km gittim. Bana çok iyi geldi. LPG'yi taktığımda 1000km sonra gel ayar yapalım şimdi biraz fazla yakabilir demişlerdi Götürmesemmi acaba Fusion'ada burda taktırmıştım ondada aynısı olmuştu bağlar bağlamaz ekonomikti ne ayara gittim ne başka birşeye. Uzun lafın kısası, Honda Hayat Onda Alırsın Ford olursun Lord Şaka bir yana Bu hafta sonu kuşadasına gittim Fusionun Tadı başka Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Nisan 2009 Yazar Paylaş 7 Nisan 2009 Tırt honda Neresi tırt abicim sende amma yaptın, Kliması var daha ne olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts