Onur Demir 3 Mart 2009 Yazar Paylaş 3 Mart 2009 Aynı mıdır bilmem,benziyor ama bunlara bu kadar para yazık yahu. 2.eli vs alınabilir. E ozaman Anakaraya çok iş düşüyor Çıkmacıların hasları orda Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 (düzenlendi) Burdaki çıkmacılar kendilerini servislere parça satan tedarikçi sanıyorlar. En sağlamı Honda forumları. Elemanın biri geçenlerde orjinal Type-R kanadını 150 liraya verdi. 90-100 liraya EG kasalara angel vardı geçenlerde. 3 Mart 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kürekçi 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 (düzenlendi) hayırlı olsun internette bu aracın ilanını görmüştüm. 11.500 tl istiyorlardı kaça bıraktılar 10.000 tl ye bıraktılarmı bari... 3 Mart 2009 tarihinde Ahmet K tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Mart 2009 Yazar Paylaş 3 Mart 2009 hayırlı olsun internette bu aracın ilanını görmüştüm. 11.500 tl istiyorlardı kaça bıraktılar 10.000 tl ye bıraktılarmı bari... Eğer araba.com daki ilanı gördüyseniz bir ibare dikkatinizi çekmiştir. PAZARLIKSIZ ufak tefek onama yaptık ama 10bintl ye bu şekilde bi araç bulun hemen birtane daha alayım Bahsettiğim şey izmir için geçerli başka yerleri bilmem Yorum bağlantısı
Ahmet Kürekçi 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 (düzenlendi) Eğer araba.com daki ilanı gördüyseniz bir ibare dikkatinizi çekmiştir. PAZARLIKSIZ ufak tefek onama yaptık ama 10bintl ye bu şekilde bi araç bulun hemen birtane daha alayım Bahsettiğim şey izmir için geçerli başka yerleri bilmem evet araba com daki ilandı son zamanlarda galerilerdede pazarlıksız furyası başladı işlerine geliyor tabi pazarlık sünnettir pazarlıksız mal satılırmı yada alınırmı gülerek kullanın tekrardan... bende araba alamadım bi türlü internet sitelerinde gezmekten bitap düştüm. 3 Mart 2009 tarihinde Ahmet K tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Mart 2009 Yazar Paylaş 3 Mart 2009 İzmirde Bu kasa civicler nedense belli başlı adamlarda. Satmaya niyeti yok hiç birinin Acil satılık bulsaydım pazarlık yapardım her türlü. Bi kırmızı vardı işte baktığım 97binde ilk sahibinden (teyzeden) Gittik baktık; Bakımlar yetkili serviste yapılmış tamamda, çamurluk, kaput vernikleri soyuluyor... Arka salıncaklarda macunlar yeni gibiydi Yani arka alttan sağlam darbe yemiş gibi. Ön ve arka tampon köşelerinin hep sürtme kaynaklı boyaları gitmiş, Farlardan biri iptal durumda camı çok kötü durumdaydı. O bile 11bin diyor. İnsaf dedim. 1-2 tane daha baktım 12.500 son olur diyolar ortalama. Opel corsa 1.7 hususi tek kapı alıyodum 12.750den kapıyı açtı ve 50TL bile inmedi. bende gittim bununla görüştüm. 11.500 dedi Vize senden dedi. Vize benden 11.650 dedi. Dedim herşey benden 11vereyim hayırlı günler dedi. 11.100dedim yok ! 11.400 olur en son dedi. Olursa al olmadı git dedi resmen. Bi 100lük daha indirdim ve aldım. Araba içime sindi baktık güzel hiç kafa yormadım aldım. Ben biraz garip adamımdır. ogün araba almadan dönseydim uyuyamazdım Kullanma amaçlı değilde satma amacım olsaydı 9-10a da bulurdum. ama iş binmeye gelince biraz fazla verilebiliyor bazen. Yorum bağlantısı
Utku Çay 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 Ben biraz garip adamımdır. ogün araba almadan dönseydim uyuyamazdım Kullanma amaçlı değilde satma amacım olsaydı 9-10a da bulurdum. ama iş binmeye gelince biraz fazla verilebiliyor bazen. sende benim gibisin kafama yattımı aramam üçü beşi Yorum bağlantısı
Ali Tütün 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 İzmirde Bu kasa civicler nedense belli başlı adamlarda. Satmaya niyeti yok hiç birinin Acil satılık bulsaydım pazarlık yapardım her türlü. Bi kırmızı vardı işte baktığım 97binde ilk sahibinden (teyzeden) Gittik baktık; Bakımlar yetkili serviste yapılmış tamamda, çamurluk, kaput vernikleri soyuluyor... Arka salıncaklarda macunlar yeni gibiydi Yani arka alttan sağlam darbe yemiş gibi. Ön ve arka tampon köşelerinin hep sürtme kaynaklı boyaları gitmiş, Farlardan biri iptal durumda camı çok kötü durumdaydı. O bile 11bin diyor. İnsaf dedim. 1-2 tane daha baktım 12.500 son olur diyolar ortalama. Opel corsa 1.7 hususi tek kapı alıyodum 12.750den kapıyı açtı ve 50TL bile inmedi. bende gittim bununla görüştüm. 11.500 dedi Vize senden dedi. Vize benden 11.650 dedi. Dedim herşey benden 11vereyim hayırlı günler dedi. 11.100dedim yok ! 11.400 olur en son dedi. Olursa al olmadı git dedi resmen. Bi 100lük daha indirdim ve aldım. Araba içime sindi baktık güzel hiç kafa yormadım aldım. Ben biraz garip adamımdır. ogün araba almadan dönseydim uyuyamazdım Kullanma amaçlı değilde satma amacım olsaydı 9-10a da bulurdum. ama iş binmeye gelince biraz fazla verilebiliyor bazen. onur cum sanki bu cümleler benim azımdan cıktı diye hatırlıyorum adama 50 ytl için almayacaktımda sen tamam dedin iş inada bindide dua etsin o galerici . pazarlık bana aittir onur azını açtı arabaya baktı durdu artık ne hayaller kurduğunu tahmin ediyorum kardeşim hadi alşunuda gezelim yahu Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 sende benim gibisin kafama yattımı aramam üçü beşi Ama bi sağlam teyiplisini bulamamışsın utku abi Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Mart 2009 Yazar Paylaş 4 Mart 2009 onur cum sanki bu cümleler benim azımdan cıktı diye hatırlıyorum adama 50 ytl için almayacaktımda sen tamam dedin iş inada bindide dua etsin o galerici .pazarlık bana aittir onur azını açtı arabaya baktı durdu artık ne hayaller kurduğunu tahmin ediyorum kardeşim hadi alşunuda gezelim yahu Şiii Karıştırma kimin konuştuğunu beni seni mi var konuştuk işte. Kıl herif 50tl yüzünden sedanı satmadı adamın birine. Pazartesi kardeşim kısmetse. Ben senden sabırsızım... Ama bi sağlam teyiplisini bulamamışsın utku abi Adamda hiç olmadı teyp var benimkinde o da yok Alcam bi sony fusiona, Pioneer aynen hondaya geçicek Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 (düzenlendi) ben herhafta istanbulda aksaraya gıdıyorum hala aksaray falan mı sinanım orda şikago 2000 vardı duruyor mu Buarada hayırlı olsun iyi günlerde kullan Onur 4 Mart 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Utku Çay 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 Ama bi sağlam teyiplisini bulamamışsın utku abi çok ayrıntıya indin mi birşey almak zorlaşır, ben ona teyp denk getiririm, hele bi yaz gelsin, bi tane corolla kaza yapıp perte çıksın yeter (tabi millet kaza yapsın diye dua etmiyorum ama gelincede affetmem teypini değiştiririm...) Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Mart 2009 Yazar Paylaş 4 Mart 2009 hala aksaray falan mı sinanım orda şikago 2000 vardı duruyor mu Buarada hayırlı olsun iyi günlerde kullan Onur Teşekkürler Çağatay. Bu arada aksarayı bende merak ettim şimdi ? Araba aksesuarımı var yoksa Motorlarla ilgili aksesuarlarmı :fiuv: çok ayrıntıya indin mi birşey almak zorlaşır, ben ona teyp denk getiririm, hele bi yaz gelsin, bi tane corolla kaza yapıp perte çıksın yeter (tabi millet kaza yapsın diye dua etmiyorum ama gelincede affetmem teypini değiştiririm...) Abi sen bu arada Bodrumdamısın Muğladamı? Yorum bağlantısı
Utku Çay 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 Abi sen bu arada Bodrumdamısın Muğladamı? Bodrum dayım, beklerim her zaman Ya-tu Otomotiv A.ş. Toyota Plaza Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 (düzenlendi) Bu arada aksarayı bende merak ettim şimdi ? Araba aksesuarımı var yoksa Motorlarla ilgili aksesuarlarmı :fiuv: Bidahaki fordclubtr buluşması sinanın önderliğinde aksarayda olcak gibi görünüyor Sinan bizi diskoya götür çok ayrıntıya indin mi birşey almak zorlaşır, ben ona teyp denk getiririm, hele bi yaz gelsin, bi tane corolla kaza yapıp perte çıksın yeter (tabi millet kaza yapsın diye dua etmiyorum ama gelincede affetmem teypini değiştiririm...) İlla corolla bekleme abi, onun yerine tak bir tane ekranlı pioner sony suny yumatu 4 Mart 2009 tarihinde Burak Karadeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Utku Çay 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 İlla corolla bekleme abi, onun yerine tak bir tane ekranlı pioner sony suny yumatu Pioneer'ım var zaten, çerçevesini vs. aldım. elektrikçimiz izinli, pazartesi işe başlayacak o zaman takdıracağım. Aracın orijinal teypini yaptırmak istememin nedeni, aracığı satacağım zaman üzerine takıp sıkıntı yaşamadan vermek istiyorum, netice yol bilgisayarıda teypin üzerinde, satarken sıkıntı olur.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Mart 2009 Yazar Paylaş 8 Mart 2009 Bu arada Dün galeriye gittim tekrar arabamı görmeye ve adamla son ayrıntıları konuşmaya. Yarın sabah sabah saat 08:30 ile 09:00 arasında kısmetse noterde olacağız. Ordanda Tüpçüye gidecek araba Konuşurkende adam verdiğim 250TL kaparoyu ve artı olarak 500TL teklif etti bana. Al parayı vazgeç arabadan dedi. Aslında cazip bi teklifti ama olsun Çürükte çıksa araba vazgeçmek istemiyorum. Birdaha araba arayamam Hayırlısı neyse o olsun... Yorum bağlantısı
Ömer Salih Yetgil 8 Mart 2009 Paylaş 8 Mart 2009 Honda hayırlı uğurlu olsun. Kısmet ve hayırlısı oymuş demek ki. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 8 Mart 2009 Paylaş 8 Mart 2009 Bu arada Dün galeriye gittim tekrar arabamı görmeye ve adamla son ayrıntıları konuşmaya. Yarın sabah sabah saat 08:30 ile 09:00 arasında kısmetse noterde olacağız. Ordanda Tüpçüye gidecek araba Konuşurkende adam verdiğim 250TL kaparoyu ve artı olarak 500TL teklif etti bana. Al parayı vazgeç arabadan dedi. Aslında cazip bi teklifti ama olsun Çürükte çıksa araba vazgeçmek istemiyorum. Birdaha araba arayamam Hayırlısı neyse o olsun... Onur tekrar hayırlı olsun güle güle kullan Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 Mart 2009 Yazar Paylaş 9 Mart 2009 (düzenlendi) İyi dilekler için teşekkürler. Aracı bu sabah noter satışı ile almış bulunmaktayım. Gün içerisinde Eylül Otogaz tarafından Zavoli marka LPG montajı yapılıp sızdırmazlık raporu alındı. Akşam bi Eve kadar geldim(birazda yolu uzatarak) Biraz test etme şansım oldu. Gelirken VW Transporter, Opel Astra CC ve bir adet Opel vectra İle rolling yapılmıştır Sonucu siz tahmin edersiniz Şaka bir yana arabayı Tüpçüde olsun bankanın önünde olsun herkes çok beğendi Araç içi Sesler yok denebilecek kadar az, Fusiondan sonra merso gibim geldi Tek sinir olduğum şey emniyet kemeri; Çok arkada çekmesi zor, Çıkarıncada sargıda problem var herhalde iyi toplamıyor Devir kesici 7500civarı devreye giriyor. Çok güzel bir ivmelenmesi var Hayran kaldım(Fazla ayrıntıya giremiyorum Malum kurallar el vermiyor) 150bindeki motor için gayet iyi durumda frenler ABS olmamasına rağmen fena değil (lastikler 2006 yılı Goodyear). Bu arada Kimse beni hız manyağı falan sanmasın akşam işten geç çıktım trafik sakindi önümü boş gördüğüm yerde sadece deneme amaçlı yapılan şeylerdi. Bundan sonrası artık ekonomi için bakalım ne yakacak. 9 Mart 2009 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2009 Paylaş 9 Mart 2009 Yeni bir araca binince test yapmak teknik gerekliliktir . Toplam ağırlığının az olması birçok yönden avantajdır. Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 Mart 2009 Yazar Paylaş 9 Mart 2009 İlk aldığım arabalarda; ikinci elde, Sıfırda olsa il yaptığım şeydir Test: hızlanması, fren mesafesi, Viraja girişi ve çıkışı, Virajdaki frenlemede vereceği tepkiler... Bunların hepsini önce bi test eder ondan sonra kullanırım arabayı. Şimdilik sınıfı geçti. -(eksi) puanlar; Real marka egzoz var sesi fena değil ama bana fazla horul horul... Gerek yok motor sesi lazım bana egzoz değil. Arka sis lambası yanmıyo Yada yok ama içerde düğmesi var basıyorum değişen birşey yok... Hararet göstergesi kafamı karıştırdı 15 dakikalık kullanımda çok az yükseldi. Kalorüferi açınca aşağı indi. Hemen kenara çektim suyu kontrol ettim az da olsa vardı kaputu kapattım arabayı çalıştırdım 80-90 civarındaydı. Herhalde göstergede bişey var. Yada bunlar böyle. Zamanla bakılıp düzeltilecek şeyler... En önemli sıkıntı egzoz; Cumartesi muayeneye götürcem sıkıntı yaşarmıyım. Eğer yaşarsam çözümü nedir??? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2009 Paylaş 9 Mart 2009 Egzos da ne var ki? Ses varsa kaynat gitsin Halan senin araban daha sıfır km de yeni 2009 motorlu sen bi dur gazlama. Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 Mart 2009 Yazar Paylaş 9 Mart 2009 Egzos da ne var ki? Ses varsa kaynat gitsinHalan senin araban daha sıfır km de yeni 2009 motorlu sen bi dur gazlama. Çağlar abi baya ses yapıyo sözde performans son susturucu. Kaynat derken ? Nasıl oluyor o? Hakan abi 2009 motor dendi yanlış mı okudum? senin XxX'in motor sıfırmı yapılmış yoksam ??? Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 9 Mart 2009 Paylaş 9 Mart 2009 Hakan abi 2009 motor dendi yanlış mı okudum? senin XxX'in motor sıfırmı yapılmış yoksam ??? Hemde sandık motor Onur Yorum bağlantısı
Recommended Posts