Ali Gürsoy 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 yeni geldi aklıma vtech jantı taksan çok güzel olur orjinali piyasada zor bulunuyor ama replicası mevcut fiyatıda 700 veya 800 tl olması lazım ben olsam başka jant almazdım ebat olarak hem fazla yormaz arabayı hemde en çok yakışan jant bu bence Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 (düzenlendi) tercihini dogru yapmışsın hayırlı olsun aşagıdaki resim senin aldıgın aracın aynısı ile 4.viteste devir kesici girdiğinde çekildi. sanırım performans konusunda yardımcı olmustur. 4-2-1 headers - kat iptali - cold air intake filtre kiti - otto carbon son susturucu - vti jantı ile on numara olacaktır. kazasız belasız... http://img518.imageshack.us/my.php?image=b...8023o9yl605.jpg 2 Mart 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Mart 2009 Yazar Paylaş 2 Mart 2009 (düzenlendi) tercihini dogru yapmışsın hayırlı olsunaşagıdaki resim senin aldıgın aracın aynısı ile 4.viteste devir kesici girdiğinde çekildi. sanırım performans konusunda yardımcı olmustur. 4-2-1 headers - kat iptali - cold air intake filtre kiti - otto carbon son susturucu - vti jantı ile on numara olacaktır. kazasız belasız... Kaptan naptın sen ya Amacım ekonomi yapmak ! Belirttiğim şeyleri yaparsam ekonomikliği kalmaz bu işin Cold air intake kit ve egzoz bide jant tamamda gerisine hiç bulaştırmam kendimi. Angel far, Led stop, V-tec tampon eki ve sis farı yapmayı planladığım şeyler. Görsel olucak yani fazla motoru mıncıklamam Ayrıca Önder Bey ekte verdiğiniz resim kurallara aykırı bu tarz resim ve arşivleri forumumuzda sergilemiyoruz (Hız felakettir) moderatör arkadaşlar tarafından silinir tahmin ediyorum. 2 Mart 2009 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 Onur almışsın arabayı.Güle güle kullan kardeşim.Kazasız belasız.En kısa zamanda beraber mıncıklarız acık sağını solunu Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Mart 2009 Yazar Paylaş 2 Mart 2009 Onur almışsın arabayı.Güle güle kullan kardeşim.Kazasız belasız.En kısa zamanda beraber mıncıklarız acık sağını solunu Sağol abi. Şu aralar Pekte mıncıklayacak durumda değilim. Malum bütün parayı arabaya yatırdım. Borcu bitmeden Boncuk takamam Pazartesi Noter işlerini halledip arabayı LPG dönüşümü için bırakacam Çınarlı Eylül Otogaz'a. Salı günüde Sızdırmazlık ve Muayeneden geçecek. Çarşambada Ruhsat işleri. Offf bir an önce bitsede kavuşsam Çakma V-tec'ime Şu 13" CMS ler çok canımı sıkıyor Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Mart 2009 Yazar Paylaş 2 Mart 2009 LD Çakma leggera 16" Link, Fiyat alalım Lütfen ... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 Hali hazırda yok ama şu dikkatimi çekmişti. Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 Cihan'ın eklediği resimdeki Jant yeşil Civic ile çok uyumu,çok çok güzel bence, araç sadece size aitse ki sanırım öyle ve spor bir hava verilecekse en ideal jant budur bence,daha sade birşey isteniyorsa orjinal replika Vtec jantları olur,bence bu ikisimden birini tercih edin . Kasko fiyatlarıda baya çokmuş 1000TL, 10000Tl lik bir arabaya gerçekten çok alıyorlarmış,bende baya zamandır kasko yok ondan bilmiyordum fiyatları,zorunlu trafik sigortası ve kuralllara özenli giderek kaskosuz idere ediyoruz şimdilik ama imkanım olsa bende kaskosuz binmem arabama. Tekrardan hayırlı olsun,mercek far ve far karartmada bekliyoruz sizden Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 Bir de bunları buldum. Yeşil,bordo ve lacivert araçta beyaz ve altın sarı renkte jant bence çok iyi duruyor. Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Mart 2009 Yazar Paylaş 2 Mart 2009 Dur Cihan şimdi Gaza gelmiim Elif tuningte öylesine takılırken gördüm. Senin o resmini koyduğun civicteki ürünlerle aynımı? Fiyatlar nasıl? daha ucuza bulunurmu? Angel stop Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Mart 2009 Yazar Paylaş 2 Mart 2009 Hayırlı olsun Onurcum güle güle kullan...Yeşilmiş ıyyy....Bakalım sende honda hayat onda dicekmisin Tşekkür ederim Sinancım. Ayrıca sensin ıyyy Nesi var yeşilin. Çokta kötü değil İnşallah dedikleri gibi hayat onda derim bende Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Mart 2009 Yazar Paylaş 2 Mart 2009 Kazasız belasız kullan...Yeşil ama olsun Panjurda logosuzmuş hee...Eğer aksesuar filan sorarsan ben herhafta istanbulda aksaraya gıdıyorum bakarım ordan 13" CMS jantta var Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 O beyaz jantlar Benim loooo BSA onlar... Jant - Lastik 1000 lira demişti Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Mart 2009 Yazar Paylaş 2 Mart 2009 O beyaz jantlar Benim loooo BSA onlar... Jant - Lastik 1000 lira demişti Çok para 17" mi Ben hondada 15ten yukarı çıkmıcam karar verdim... Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 Kazasız belasız kullan...Yeşil ama olsun Panjurda logosuzmuş hee...Eğer aksesuar filan sorarsan ben herhafta istanbulda aksaraya gıdıyorum bakarım ordan Her hafta gittiğine göre, sen başka şeyler için gidiyorsun aksaraya Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 16 abi o jantlar ... Baya güzel bişey , resimden bişeye benzemiyor...Bide baya hafif ,tahmini 7-8 kg... Sırf lastikleri Maxxis veriyo diye almadım ,erteledim kumho verse almıştım Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 Geçen hafta focusa akü almaya gittim...Geceleri giderim canım Asian girls aile forumu kardeşim burası sen nasıl konuşuyorsun öyle asyalı kızlar falan filan tüü sana ahlaksız adam Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 neyse konuyu daha sulandırmayalım serkan abi silmesin sonra mesajlarımızı Yorum bağlantısı
Taha İlgen 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 hayırlı olsun, honda iyi araçtır, güle güle kullanın. üniversite de bi arkadaşta vardı 97 sedan civic. 1.6 ıydı o. ekonomik nedenlerden dolayı satmamk zorunda kaldı, o günden beri arabalardan soğudu bağımlılık yapabilir yani dikkatli olun. Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Mart 2009 Yazar Paylaş 3 Mart 2009 16 abi o jantlar ... Baya güzel bişey , resimden bişeye benzemiyor...Bide baya hafif ,tahmini 7-8 kg... Sırf lastikleri Maxxis veriyo diye almadım ,erteledim kumho verse almıştım Yeşil arabaya beyaz bilmemki nasıl olur? Şimdilik zaten alma durumum yok bakalım, kısmet.... Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız inşallah onur kardeş modifiyelik arabadır ama bi o kadar da incir ağacı diktirir modifiye yapcam derken dikkatli ol Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Mart 2009 Yazar Paylaş 3 Mart 2009 Sinan Aksaraya gittiğinde hazır Asyalılar demişken bizim japona göre, linklerini verdiğim ürün fiyatlarını alıver sana zahmet Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız inşallah onur kardeş modifiyelik arabadır ama bi o kadar da incir ağacı diktirir modifiye yapcam derken dikkatli ol Teşekkür ederim. Fusiona harcadığım paranın yarısına bunu delirtirim Ama şuanlık sıfırı tükettim. incir ağacı dikecek ocak alcak param bile yok Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 3 Mart 2009 Paylaş 3 Mart 2009 Dur Cihan şimdi Gaza gelmiim Elif tuningte öylesine takılırken gördüm. Senin o resmini koyduğun civicteki ürünlerle aynımı? Fiyatlar nasıl? daha ucuza bulunurmu? Angel stop Aynı mıdır bilmem,benziyor ama bunlara bu kadar para yazık yahu. 2.eli vs alınabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts