Ali Tütün 28 Şubat 2009 Paylaş 28 Şubat 2009 Yok yau küçük hacim bana gelmiyor. seni çok iyi anlıyorum ben 5.40 i iki gün bindimde güzel geldi seni daha iyi anlıyorum alet altında güç olduğunu gösteriyor arkadaşın anlatmak istediğini yanlış anlamışsın alet küçük hacimde 150 bg değil yolda geçtiği araçlar 150 bg sanırım Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 28 Şubat 2009 Paylaş 28 Şubat 2009 yok o doğru anlamış da eksik anlamış 150bg üstünde araç , tam bilmediğim için +150 yazdım Yakıt baya yakıyo ya , orası ayrı...1.4 motorla 45 kr civarı fln dı en son hatırladığım Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 28 Şubat 2009 Paylaş 28 Şubat 2009 yok o doğru anlamış da eksik anlamış 150bg üstünde araç , tam bilmediğim için +150 yazdım Yakıt baya yakıyo ya , orası ayrı...1.4 motorla 45 kr civarı fln dı en son hatırladığım km de 45 kuruş= 16lt/100 km. Ve bu araba 1.4. 540i tiptronic=17.6 lt/100km. O civic'in üstünden atlar,içinden geçer hem de. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 28 Şubat 2009 Paylaş 28 Şubat 2009 Hayırlı olsun Onur bence de mantıklı olmuş.Güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Mart 2009 Yazar Paylaş 1 Mart 2009 Cihan napcan büyük motorlu arabayı. 540ın vardı güzeldi neden sattın? Tabiki yakıtından ve vergisinden. Hondayı tercih etmemdeki sebep; Az yakması ve nekadar yaşlanırsa yaşlansın değerini koruması. + Vergisinin az olması 6aylık vergisi 100tl nin altında. Egzoz zaten var filtreyide taktımmı tamamdır. Az yakar çok kaçar Teyp işini nasıl halletcem onu düşünüyorum. Fusiona bi teyp bulmak lazım şimdi, ondakini hondaya geçiricem Bu arada Alicim Ben bikerem CMS 13" jantlarımla halimden menunum Şaka bi yana uzun bir süre dokunamam jantlara. Takarsamda 15"in yukarısına çıkmam. Film aldığım hafta çekilicek zaten. Hayırlısıyla alım satım işlemleri bi halledilsede kavuşsam arabama... Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 Hayırlı olsun Onur, kaça maloldu bir mahsuru yoksa? 120 beygir mi bu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 Güzel arabadır... 1,6'lar gibi gider... Güle güle kullan... Ben sadece koltuk kumaşlarını sevmiyorum.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Mart 2009 Yazar Paylaş 1 Mart 2009 (düzenlendi) Hayırlı olsun Onur, kaça maloldu bir mahsuru yoksa? 120 beygir mi bu ? 1398cc motor 90bg. Piyasanın çok az üstünde verdim diyebilirim Güzel arabadır... 1,6'lar gibi gider... Güle güle kullan... Ben sadece koltuk kumaşlarını sevmiyorum.. Sağolun Mehmet bey... Benim fusion kadar gidiyor nerdeyse Koltuk kumaşları benimde pek hoşuma gitmiyo ama oturma pozisyonu gayet süper. Dolmuştan indim arabaya bindim kazasız sürüşler olsun... Teşekkürler.... 1 Mart 2009 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 Cihan napcan büyük motorlu arabayı. 540ın vardı güzeldi neden sattın? Tabiki yakıtından ve vergisinden. Hondayı tercih etmemdeki sebep; Az yakması ve nekadar yaşlanırsa yaşlansın değerini koruması. + Vergisinin az olması 6aylık vergisi 100tl nin altında. Egzoz zaten var filtreyide taktımmı tamamdır. Az yakar çok kaçar Teyp işini nasıl halletcem onu düşünüyorum. Fusiona bi teyp bulmak lazım şimdi, ondakini hondaya geçiricem Yakıtı değil de vergisi biraz can sıkmıştı. Ama asıl satma nedeni o değildi. Araç,edebileceği maksimum "k Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 stoplara kırmızı folyo çekiyorlar, bu arabaya çok yakışıyor bence Yorum bağlantısı
Mustafa Baş 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 güle güle kullanın.. kazasız belasız :nazar: Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Mart 2009 Yazar Paylaş 1 Mart 2009 EP3 rulezz. Yakışır Kerdeşime ... Bana 1.4yeterr Fazlasına gerek yok işe gidip gelcem alt tarafı stoplara kırmızı folyo çekiyorlar, bu arabaya çok yakışıyor bence Folyo işini sadece tavanda düşünebilrim. Cihanın sayfa başında koyduğu Civic resmi tam ideali bence yaparsam aşağı yukarı benzeri olur, Çok hoşuma gitti.. Cihan o Civic sarı jantları ne marka ve kaç inç ? güle güle kullanın.. kazasız belasız :nazar: Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 (düzenlendi) Amerikan gençlerinin en sevdikleri oyuncaklar. EP3,ZX2 1 Mart 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Caner Güneş 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 hayırlı ugurlu olsun. mod ların çok yakıştığı bir araba. kazasız belasız inş. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 Abi o jantların göbeklerine bakarsana , LD büyük ihtimal... Taiwan malı 17 si bile olsa en fazla jant+lastik 1000 TL Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Mart 2009 Yazar Paylaş 1 Mart 2009 kaşınma onur kaşınma şimdi Yok Ali sende Sadece modelini ve boyutunu sordum Yorum bağlantısı
Ali Tütün 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 ben biliyorum senin sorularının nereye geldiğini Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 Onur,hayırlı olsun Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin jantta alırsın lastikte ama kasko yaptır bir an önce (benim düşüncem.) Hondaların kaskosu da biraz pahalıdır haberin olsun. :lol: Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Mart 2009 Yazar Paylaş 1 Mart 2009 Onur,hayırlı olsun Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin jantta alırsın lastikte ama kasko yaptır bir an önce (benim düşüncem.) Hondaların kaskosu da biraz pahalıdır haberin olsun. Teşekkür ederim. Kasko masrafı 1000TL civarı bişey tutuyor. Ama büyük ihtimal yaptırcam. Hayırlı olsun Onur .. kazasız belasız Abicim sağolasın. Daha iyileri sana nasip olur İnşallah Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 1 Mart 2009 Paylaş 1 Mart 2009 Onur hayırlı olsun kaskoyu atlama derim..... Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Mart 2009 Yazar Paylaş 2 Mart 2009 Onur hayırlı olsun kaskoyu atlama derim..... Kasko hepsinden önce olacak. sen halledersin artık dimi :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts