Bünyamin Mehan 12 Aralık 2010 Paylaş 12 Aralık 2010 Gülvereni bilmem mi. Mamak bebesiyiz ne de olsa. Abidinpaşa'da geçti çocukluğum. Aah ah. Başkaları ne düşünür bilmem ama Ankara kar yağınca güzel. Bir keresinde parasızlık sebebiyle, Ulustan Abidinpaşaya kadar yürümüştüm. Gece saat:01.30 sularında Ulus 'ta heryer karla kaplı. Ortalıkta kimsecikler yok. O tarihi yapının bütün güzelliği çıkmıştı ortaya. Eve gidesim gelmemişti. Dersaneye giderken bende bir arkadaşla sakarya caddesinden ( kızılay ) batıkent'e yürümüştüm ( 7,5 saat ). Selam olsun Ankaraya. Ama bana hep dersane günlerimi hatırlattığı için hiç ısınamadım Ankaray'a Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Aralık 2010 Paylaş 12 Aralık 2010 İstanbulda Güneş vardı bugün, tadını çıkarın Yorum bağlantısı
Emre Demir2 13 Aralık 2010 Paylaş 13 Aralık 2010 Güneş hala var ama çok keskin bir soğuk var dışarıda durulmuyor... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 (düzenlendi) İlahi Mehmet abi soğukta illa arabayı çekiyon Hayatta dışarı çıkmam sıcacık tükkanım varken ne işim var arabayı çek vs vs 29 Ocak 2011 tarihinde Hakan Tar?m tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 5 cm kar var, herhalde kış lastiğin ile sorunsuz gidiyorsundur Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Bugün Sivas'da da çok yoğun kar yağışı var. Bende 4 mevsim lastik var kısacası kış lastiğim yok Pirelli cinturato p6.Sınava gitmiştim,sürücülerden kaça kaça zar zor evimin önüne park ettim sonunda.. Çok şükür. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 İlahi Mehmet abi soğukta illa arabayı çekiyon Hayatta dışarı çıkmam sıcacık tükkanım varken ne işim var arabayı çek vs vs Benim arabasız işe gittiğim gün olmamıştır.. Her şartta çalıştırrım ve onunla giderim.. Dolayısı ile mutlaka temizlerim, temizlemeden önce fotoğrafını çekiyorum işte. 5 cm kar var, herhalde kış lastiğin ile sorunsuz gidiyorsundur Hıhı Artık gideceğim inşallah.. Bir Deli'nin bir sözüne uyup aldım baalım yeni lastikleri Haydiii. Kayseri'ye gitme planları yaparken gözüm korktu şimdi. Zencir siparişi verdim gerçi ama kar lastiğim yok. Şu sıralar alacak halim de yok. Yollar da böyle olursa işimiz zor bizim o zaman. 5 santim kardan mı korkuyorsun Not: Hala yağıyor Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Kendimden değil hanımdan dolayı korkuyorum. Böyle durumlardan çok etkileniyor. Ben ferah ferah giderken benim de başımı ağrıtıyor. Ama bu kadar heveslendikten sonra gelemezsem çok üzülürüm gerçekten. Bir şekilde gelmem lazım artık. Eğer izin konusunda sorun olmazsa geleceğim inşallah. tavsiyemdir, uyguluyorum çünkü Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 tavsiyemdir, uyguluyorum çünkü Hakan, yeni mi çekildi bu fotoğraf, Çok hınzır bakmışsın Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Abi hanım araç kullanırken biraz agrasif olduğumu bilir ve zaten susar, önceleri böyle birşey ben de düşünmüştüm ama halloldu sonra Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Az önce karşı apartmandaki focus 2009 sahibi komşum aracının üzerinde karları temizledi(camdan dışarıyı izliyordum) kapılarını kilitledi apartmanın giriş basamaklarında dönüp dönüp arabasına baktı 2 3 kez. Dedim ki; tipik bir Ford sahibi. Forum üyesi olmasada Ford sahipleri bi başka. (aracın üstü yine kar kaplandı o ayrı. ) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Az önce karşı apartmandaki focus 2009 sahibi komşum aracının üzerinde karları temizledi(camdan dışarıyı izliyordum) kapılarını kilitledi apartmanın giriş basamaklarında dönüp dönüp arabasına baktı 2 3 kez. Dedim ki; tipik bir Ford sahibi. Forum üyesi olmasada Ford sahipleri bi başka. (aracın üstü yine kar kaplandı o ayrı. ) Kesin beni izleyenler de böyle söylüyordur Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 Kesin beni izleyenler de böyle söylüyordur ne yalan söyleyim ben de öyleyim.. ben de bende bir sorun olduğunu düşünüyordum.. demek ki fordçuların karakteristik özelliğiymiş.. içim rahatladı Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 Bu sene kar Bursa'ya uğramadı. Kar keyfi yapamadık Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 (düzenlendi) Yaklaşık 3 saat önce Sakarya'dan Manisa'ya gitmek üzere yokla çıktım. Fakat 15 km sonra yolda minibüs takla atmış, az ileride(200m) jip yoldan çıkmış. Ben de bu yolda hayır yok diyerek Sakarya'dan 25-30 km çıktıktan(Kocaeli'ye doğru) sonra geri dönmek zorunda kaldım. Yolda taktığım zincir de cabası oldu. Sakarya'da kar yağışı da devam etmekte... 30 Ocak 2011 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 (düzenlendi) Bende Kocaeli'ye gitcem. Otobüs bileti ayırttım. Heycana gerek yok Zaten kış lastiğimde yok. 30 Ocak 2011 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 Bende Kocaeli'ye gitcem. Otobüs bileti ayırttım. Heycana gerek yok Zaten kış lastiğimde yok. Senin araban olmak lazımmış Ayhan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 Bugün, Nevşehir Merkez Kavak Kasabası Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 İkinci resimde cam mı açık? Kanımız mı kaynıyor ne? Şimdi farkettim hee Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 Evet açık.. Ford bu, kliması kaloriferi var Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 İstanbulda hala kar yok.. bu yaz zor geçebilir.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts