İçeriğe Yönlendir

Focus Ii Son Makyajda Arka Tampon Alt Parça

Alpaslan Ayık

Recommended Posts

Tuna Aksu

ya alttaki bölüme iki delik açıp bide siyaha boyadınmı al sana 3250 tl. getrin ben 200tl ye yapim :i-ih:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

uc ay once bi tunıng dergisinde gormustum bostancı san sit bi firma satıyor body kit olarak 1500 lira iceriginde ne oldugunu tam olarak yazmamıstı

Yorum bağlantısı
Sezer Gündoğmuş

31 tane iletiyi okudum ama benımde taktırmak istedıgım bu arka tampon altı ilaveyi nereden temin eebılecegımle ılgılı bır fıkır sahıbı olamadım. iletıler ek mı degılmı konusunda yazılmıs hep. yanı boyle bır parca yok. bunu mu anlamak lazım. sanayıde bu işi yapanlara gidip resimlerımı gösterecez bak aynısını yaparmısınız mı dıyecegız

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Erçin Derinöz

Bursa Otokoç'ta 2400 TL komple set, sadece arka için 800 TL

Ben gelecek hafta yan parçaları güzel bulmadığım için İstinye Otokoçta sadece arka parçayı taktırıyorum 900 TL'ye, İstanbul'da Bursaya göre işçilik ücretleri daha pahalıymış :D

Benim bir önceki Honda Civicte ön ve yan seti vardı. Yanlar eğer yakışırsa güzel ama ön ne kadar harika olursa olsun Türkiyemizde kasis ve yüksek kaldırım yüzünden bir daha asla taktırmam dedirtiyor...

Yorum bağlantısı
Erçin Derinöz

Bu ilanı ben de görmüştüm. Ancak o ilandan anladığım arkadaşın kendi beyaza boyanmış kitini sattığıydı. Eğer öyle değilse yani araç rengini siz verip o da boyayıp gönderecekse; o zamanda montaj işlemi kalıyor ki yetkili servis İstanbulda parça başı 200 istiyor... Yetkisizler komple 200-300 alırlar sanırım.

Bir de orjinal mi değil mi diye bir soru sormak gerekli. Yerli bir üreticinin adını araştırmadım ama birebir kopya döküm bu parçaları yaptığını ve orjinal servis fiyatının %60 gibi bir fiyata sattığını Bursa Sönmez Koçtan duymuştum. Sahibinden com da bununla ilgili bir de ilan olacaktı. Bir ara bakıp bulabilirsem yazarım...

Sonuç: Bu iş serviste cep yakar, dışarıdan teminde orjinallik soru işareti kalır...

Yorum bağlantısı
Uğur Çakmak

istanbullu olan arkadaşlar gidin maslak sanayi sitesine tampon döktürün yanı istediğiniz şekilde yapıp verirler elinize. hatta sizin için yaptıkları kalıpları bile size veriyolar...döktür döktür kullan sonra. herşeyi internette veya serviste aramyın. biraz sanayilerde dolaşın canım :D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Serhat S. Yazıcı

Ben bu parçaların bu araca yakışmadığını düşünyorum..

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

serhatla aynı fikirdeyim. o jantlar ve kapı kollarıyla iyice alakasız bir şey olmuş.

orijinal olmayınca çok zor yav. bir kere en kral fiber bile enjeksiyon plastikten kötü olur her daim.

Yorum bağlantısı
Misafir
serhatla aynı fikirdeyim. o jantlar ve kapı kollarıyla iyice alakasız bir şey olmuş.

orijinal olmayınca çok zor yav. bir kere en kral fiber bile enjeksiyon plastikten kötü olur her daim.

+26 :)

Hiç bir yan sanayi üretim orjinali gibi asla olamaz. Yapılan emeğe saygım var ama bende beğendiğimi söyleyemicem. :)

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Ben arka difizörün geldiği bölgeyi kendi uğraşlarımla siyah kaplama ile kapladım (bu tip uğraşlardan çok zevk alırım) bence fena olmadı ama daha profesyonelce olmasını sağlamak için sıcak hava tabancasına ihtiyacım var..

ama onuda yakında alırım :D:D

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Guest Arzu Ezberci
BEn bayağ inceledim, st ile güncel focusun arka tamponları aynı, yani focus 2 ile son focus arasındaki tek makyaj farkıda budur sanırım, Sadece tamponun altında tam adını bilmiyorum çift eksoz çıkışlı parça bulunuyor, zaten bulamazsam aynısını yaptırıcam.

aradığın difuzor dan benim elimde var hala ihtiyacın varsa http://www.sahibinden.com/arka_tampon_difu...pXQQdisplayitem

Yorum bağlantısı
Ömer Şahin

bencede orjinal değil hele de marşpiyeller ben duz olması dusuncesındeyım, arka dıfuzor de egzosların konumlandırılmasında sıkıntı oluyor, bende servise taktırmıstım bu arka dıfuzorden ama hosuma gitmedi ve üzerinde değişiklik yapıldı, HB ARACIM OLSA DİREK ST TAMPON ALIRIM DÜFFÜZÖR DE LİNKTE

http://www.sahibinden.com/focus_04-08_st_a...pXQQdisplayitem?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Samet Karabulut

+focus!

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
(düzenlendi)
Bence milyarlar vermeye hiç gerek yok Ankara'da karlıkçı halil süper yapıyor ilk benim arabayı yaptılar.İlgilenenler bakabilir gayet şık duruyor ilandaki benim arabadır bakarsanız görürsünüz..komple 750ytlye st spoiler ile komple body-kit...

http://www.sahibinden.com/ford_focus_3_hb_...pXQQdisplayitem

hakan bey şoyle ufak bi' sorun varki st spoiler değil sizinkini sadece biraz yukarı almışlar..normalde arka farın ustu kapalı durur..ve dha kotusu st spoiler de 2 adet hava geçişini sağlıycak şekilde boşluk var.sizin spoiler st'ise bile çok yukarı konulmuş bence

tarihinde Samet Karabulut tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
hakan bey şoyle ufak bi' sorun varki st spoiler değil sizinkini sadece biraz yukarı almışlar..normalde arka farın ustu kapalı durur..ve dha kotusu st spoiler de 2 adet hava geçişini sağlıycak şekilde boşluk var.sizin spoiler st'ise bile çok yukarı konulmuş bence

samet araba alırken sana sormalı, nasıl bir göz varsa en ince detayı bile görüyorsun. hiç farketmemiştim ama hakanın spoyler (buna Türkçe bir isim bulmalı ama kanat filan değil) ST gibi değil sanki. benziyor ama dış kısımlar açı yapmamış mesela. hakanı arada Cadde'de ya da tunalı civarında görüyorum ama aracın son hali bu değil. bir şeyler daha eklemiş sanırım.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
2010 makyajlı sedan tamponuna olur mu bu difüzör?

Abi bence bunu biloya uygulama bana nedense kuş grubu işi gibi geliyor orjinal olarak bence yapılabilecek en güzeli orjinal st difizörünü sadece uygulamak..

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
samet araba alırken sana sormalı, nasıl bir göz varsa en ince detayı bile görüyorsun. hiç farketmemiştim ama hakanın spoyler (buna Türkçe bir isim bulmalı ama kanat filan değil) ST gibi değil sanki. benziyor ama dış kısımlar açı yapmamış mesela. hakanı arada Cadde'de ya da tunalı civarında görüyorum ama aracın son hali bu değil. bir şeyler daha eklemiş sanırım.

teşşkürler övgü abi:) banada st değil gbi geldi zaten dış kısımlar aynen dedğin gbi.anlaşılıyor

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

arkadaşlar bu focustaki sis çerçevelerini nerden bulabilirm ön ve arka sis çerçeveleri

Yorum bağlantısı
Sezer Gündoğmuş
(düzenlendi)
bu tampon altlıgından banada lazım bulan yada gören varmı ???

Bulan yada gören yok henüz... :D

tarihinde Sezer G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...