İçeriğe Yönlendir

Focus Ii Son Makyajda Arka Tampon Alt Parça

Alpaslan Ayık

Recommended Posts

Alpaslan Ayık
(düzenlendi)

Özellikle aradım fakat bulamadım 2009 focus arka tampon altı aksesuarı nerden bulabilirim.

tarihinde Alpaslan Ay?k tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sercan Erdoğan

tampon altlıklarına bende bakıyorum, ford servısınde takıyorlar ancak biraz tuzlu. yani yanlar, ön ve arka, boya + kdv ile birlikte 3250 tl dediler. birde arka tampon altlığını taktığında çift çıkışlı eksoz kullanman gerekir yoksa çok boş durur arka kısım , oda ek bir maliyet...

Yorum bağlantısı
Alpaslan Ayık

BEn bayağ inceledim, st ile güncel focusun arka tamponları aynı, yani focus 2 ile son focus arasındaki tek makyaj farkıda budur sanırım, Sadece tamponun altında tam adını bilmiyorum çift eksoz çıkışlı parça bulunuyor, zaten bulamazsam aynısını yaptırıcam.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

3250 Tl yi bu yapışma çıkıntılar için mi istiyorlar, görünüm olarak da St ile alakaları bile yokken?

Yorum bağlantısı
Alpaslan Ayık
Tampon altı derken? Resimdeki aracın tamponu da değişiktir?

Bana öyle geliyorki son focusların arka tamponuyla bu araka tampon aynı, çünkü dikkat edilirse arkadaki siyah parça ek.

Yorum bağlantısı
Alpaslan Ayık

Şu resimle bana hak vericeksiniz, farklı olan tampon rs lerde kullanılanlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan

3.250 tl iyi para. beyaz focusta yakışıklıymış. bunun satılık ilanı vardı forumda.

Yorum bağlantısı
Sercan Erdoğan

hala var, zaten oradan aldim resimleri

ilan sahibine mail atmistim , bana 1500 liraya taktirdim hepsini dedi servisten taktirmis, bende iyi dedim dusunuyordum ama servistende bana 3250 lira diyince vazgectim, yan sanayisini beklicem artik :)

Yorum bağlantısı
Alpaslan Ayık
hala var, zaten oradan aldim resimleri

ilan sahibine mail atmistim , bana 1500 liraya taktirdim hepsini dedi servisten taktirmis, bende iyi dedim dusunuyordum ama servistende bana 3250 lira diyince vazgectim, yan sanayisini beklicem artik :dil:

Arkadaki parça orjnal tasarıma çok yakın ve yan ekler olmadan sadece tampon altına siyah ilave , ve orj. birebir yakın yan marşpiyerler toplam 400 ytl . Bursada melisete sordum yaptırmak isteyen arkadaşlar görüşebilir.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Alpaslan Ayık

Daha öncede form da buna benzer bir başlık yazmıştım, ozaman bazı arkadaşlar st lerde bulunan tamponun komple olduğunu yazmıştı, şimdi bir sitede karşıma bu resimler çıktı buradan hareketle birşeyler yapılabılır.

Yorum bağlantısı
Alpaslan Ayık

Aslında benim kızdığım ford da ki pazarlama hatası , bu gün mercedes bir aracı çıkardığı zaman onun üst modelledinde üretiyor misal c200 clasic le amg modeli arasında dağlar kadar fark vadır, şasi yürüyen motor iç doananım aynı bile olsa bir bedel öedeyerek aracı amg görünütüsüne kavuşturabilirsiniz , bmw de aynı şekilde bunu yapar, son 3 serisi ilk çıktığında en çirkin model seçilmişti, hemen m paketli araçları piyasaya sürdüler ve durumu toparlayıp , satış rekorları kırdılar,

Buna benzer bir durum ford da neden olmasın , ben açıkcası alırken orjinal st paketli bir focus hb daha çok tercih ederdim. ( bu birazda koçun tok satıcılığından olacbilir.)

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

s-max ın jantları bana ST ninkilerden daha şık geliyor parıldamasındanmı, içe girikliğindenmi , yoksa bizde S- max olduğundanmı :D

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Aslında benim kızdığım ford da ki pazarlama hatası , bu gün mercedes bir aracı çıkardığı zaman onun üst modelledinde üretiyor misal c200 clasic le amg modeli arasında dağlar kadar fark vadır, şasi yürüyen motor iç doananım aynı bile olsa bir bedel öedeyerek aracı amg görünütüsüne kavuşturabilirsiniz , bmw de aynı şekilde bunu yapar, son 3 serisi ilk çıktığında en çirkin model seçilmişti, hemen m paketli araçları piyasaya sürdüler ve durumu toparlayıp , satış rekorları kırdılar,

Buna benzer bir durum ford da neden olmasın , ben açıkcası alırken orjinal st paketli bir focus hb daha çok tercih ederdim. ( bu birazda koçun tok satıcılığından olacbilir.)

Servisler isterseniz bodykit getirmiyorlar mı? ST jant, spoyler vs sattıklarına göre muhtemelen komple bodykit ithalatı da yapıyorlardır. Keşke Almanya ve İngiltere'de satılan donanımlar Türkiye'de de olsa. Focus RS, Focus ST, Focus Sport vs vs...

Yorum bağlantısı
Alpaslan Ayık

Bursada ki şentürkler , otokoç veya sönmez koçda görmedim, sadece akras otomotivde vardı oda orjinal değildi, Servisin getirdikleri önemli değil, önemli olan komple kit uygulamasıdır, servisde olan bu sanayide 500 tlye mal olan uygulamayı 3500 tl ye yapıyorlar, hiç adil değil.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...