İçeriğe Yönlendir

Fanlar çalışmıyor.

Mehmet Taner Kadak

Recommended Posts

Mehmet Taner Kadak

Bugun bir kac olcum yaptim. Burada havalar cok soguk oldugu icin araci 104 derecenin ustune cikartmak yarim saatimi aliyor. Onun icin sinirli ama problemi belli eden bir olcum yaptim. Arac 104 den sonra gaza yuklendigim an fanlari aciyor onun disinda rolantide beklettigim zaman gaza basmayinca biraksam 150 ye kadar fanlari acmadan cikiacak. Ecunun sinyal gonderdigi kablo ancak gaza yuklenirsem sinyal gonderiyor. Yani beyin kaynakli bir durum var sanki. Suan aracin aku basini cikarttim gece boyunca dursun bakalim kendini resetlesin sabah bidaha bakicam.

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Mtk iki fanlı mı senin focus ?

Gaza yüklendin mi 2 fan birden mi devreye giriyor ?

Bu sorular evet ise senin fanın birinci kademesi bozuk ilk öm deki anlattığım şeyi diyor bizim teknisyen arkadaş :p

Evet Evet Evet :unknw:

Zorla 250 dolar masrafa sokucan beni :unknw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
klimayı açınca fanlar çalışıyormu

Calisiyor abi. Fanlarda 104 den sonra eger deviri yukseltirsem calisiyor rolantide kendi haline birakirsam calismiyor. Rolenin Ecu ayagini kontrol ettim problem ECU tarafindan sinyal gelmiyor. Ya ECT bozuk Ya ECU.

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Eski arabam da 130 derece gormustum. Yenisinde en son 117 gordum. Bu arada 117 de otomatik calisti ama ibre saga yapismisti.

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
Eski arabam da 130 derece gormustum. Yenisinde en son 117 gordum. Bu arada 117 de otomatik calisti ama ibre saga yapismisti.

kaç adet fan var. fanların yakınlarında fişli bir parça varmı. birde trdeki 2.0 lara hariçten fanı erken açması için fan müşürü ve tesisatı takılıyordu. ordada durum aynı olabilir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Mtk 250 dolar masraf yaptın mı hala yapmadıysan fanı değiştir :) :)

Daha ucuz yollu bir umut icerisindeyim :)

kaç adet fan var. fanların yakınlarında fişli bir parça varmı. birde trdeki 2.0 lara hariçten fanı erken açması için fan müşürü ve tesisatı takılıyordu. ordada durum aynı olabilir.

2 tane var ikiside ayni anda calisiyor. Bazen 117 dereceyide geciyor acmasi. Biyerden calistigindan emin oldugum fan seti alip denedikten sonra duzelmez ise yeni tesisat cekicem.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...