Deniz Tayanç 26 Nisan 2009 Yazar Paylaş 26 Nisan 2009 Çok güzel olmuş hayırlı olsun.Ayrı bir zevk verir eminim.Oyuncak St de güzel durmuş sağolun sırada st tamponları kaldı ama yaz sonu düşünüyorum bi aksilik olmazsa. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 deniz müthiş bir görüntü olmuş güle güle kullan. üç soru: airbag çalışıyor mu? özel değilse; kaç lira bu parça ve nereden aldın? Yorum bağlantısı
Nejdet Dinar 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 Selam arkadaşlar 2009 focusumu yavaş yavaş modifeye etmeye başladımm ettikçede resimlerini ekleyeceğim. st spoyler aldım fakat daha boyatıp montajını yapmadım. Jantıda malum hala ankarada kar var lastiklerim vakumlu sanırım st jantları alsam bile taktırmam nisanı bulacak. Hayırlı olsun ... 2009 focuslar gerçekden perfect .. hayırlı olsun tekrardan .. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 27 Nisan 2009 Yazar Paylaş 27 Nisan 2009 deniz müthiş bir görüntü olmuş güle güle kullan. üç soru: airbag çalışıyor mu? özel değilse; kaç lira bu parça ve nereden aldın? teşekkürler hocam airbag çalışmasa mümkün değil değiştirmezdim, eski direksiyonun üzerine 150 tl ve ostim yıldız sanayi sitesi (hurdacılardan) aldım. Hayırlı olsun ... 2009 focuslar gerçekden perfect .. hayırlı olsun tekrardan .. sağolun daha iyisi sizlerin olsun... Yorum bağlantısı
Ayhan Karabulut 6 Mayıs 2009 Paylaş 6 Mayıs 2009 Spoiler bana orjinal gibi gelmedi en azından benim arabadaki böyle değil? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Mayıs 2009 Paylaş 6 Mayıs 2009 (düzenlendi) st direksiyon orjınal mi benim bildiğim üzerinde kırmızı st yazıyordu ama ???birde : bu racı 31.000 e almıştınız değilmi bu extralar ne kadar tuttu ??? eğer tıtanıum'A yakın tuttuysa neden tıtanıum düşünmediniz ufuk üzerindeki direksiyon Focus 2,5 değil Focus 2 S direksiyonu ST değil . Zaten tek farkı ST logosu olmaması... Aşağıdaki araçta Focus 2 S : 6 Mayıs 2009 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Mayıs 2009 Paylaş 6 Mayıs 2009 baya yakışıklı olmuş kazasız belasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Mayıs 2009 Paylaş 6 Mayıs 2009 O oyuncak araba orada çok güzel duruyor fakat sert frende, ön cama (sizede) büyük zarar verebilir. Dikkatli olun yada sabitleme şansınız varsa sabitleyin,kazasız günler. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 Spoiler bana oprijinal gibi gelmedi en azından benim arabadaki böyle değil? hocam spoyler orjinal ilk aldığımda elektrik turuncusu rengindeydi seri numarası parça numarası ford amblemi vardı ve aldıktan sonra serviste teyit ettiler orjinal olduğunu ve serviste monte ettirdim. O oyuncak araba orada çok güzel duruyor fakat sert frende, ön cama (sizede) büyük zarar verebilir. Dikkatli olun yada sabitleme şansınız varsa sabitleyin,kazasız günler. uyarınız için teşekkür ederim bende sabitlemeyi düşünüyorum baya yakışıklı olmuş kazasız belasız sürüşler. sağolun teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 st direksiyon orjınal mi benim bildiğim üzerinde kırmızı st yazıyordu ama ???birde : bu aracı 31.000 e almıştınız değilmi bu extralar ne kadar tuttu ??? eğer tıtanıum'A yakın tuttuysa neden tıtanıum düşünmediniz araca 5-6 bin tl para harcadım. titanyum alsam bile ses sistemine 2350tl ,lastik jantlara 1500tl, st spoyler 400, st direksiyona 150tl, xenonlara ve mercekli farlara 700tl masrafı zaten yapacaktım. yalnız titanyum alsaydım sis farı ve montajı 400, krom ön panjur 100tl, konsol 150tl, arka plaka kromajı 50tl, alarm 150tl totelde 900tlye yakın titanyum parçasına para ödememiş olacaktım. aracı aldığım para 31000+6000=37000 elbette titanyum alabilirdim ama uğraşmak hoşuma gitti ve aracı satarkende aldığım orjinal ve sökülebilen parçaları tekrardan zarar etsem bile satma şansım var. heleki dvd yi ve ses sistemini yeni alacağım araçta kullanma imkanım var. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2009 Paylaş 7 Mayıs 2009 Harika tek kelimeyle ...müthiş sürüşler keyifli gezmeler.... Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 7 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2009 Harika tek kelimeyle ...müthiş sürüşler keyifli gezmeler.... tşk ederim iyi dilekleriniz için. Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 8 Mayıs 2009 Paylaş 8 Mayıs 2009 İnanın aklım gitti kazasız belasız zevkle kullanmanızı dilerim.. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 8 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2009 İnanın aklım gitti kazasız belasız zevkle kullanmanızı dilerim.. sağolun korhan bey elimden geldiği kadarıyla bişeyler yapmaya çalıştım. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 18 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2009 sağolun daha iyisi sizlerin olsun Yorum bağlantısı
Guest Yakup 19 Mayıs 2009 Paylaş 19 Mayıs 2009 (düzenlendi) Bazı arkadaşlar yanlış bilgi vermiş açıklık getireyim ilk önce ; 3 KOLLU direksin ( yukarıda araca takılan) ST değil zaten.... Avrupa Titaniumlarda 3 kollu spor kol var... Fakat bunlarda C.C. olmuyor diye biliyorum? Net bilgisi olan var mı? Bu direksiyonu takarsam eğer, C.C. için koldan kontrolde yaprıtabilirmiyiz?? Aracım Titanium o yüzden. Deniz Bey, aracınız çok yakışıklı olmuşş...Keyifli sürüşler diliyorum...İç taraf'a ufak tefek oynamalarla daha süper olur.. Resim; 19 Mayıs 2009 tarihinde Yakup tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Yakup 19 Mayıs 2009 Paylaş 19 Mayıs 2009 Spoiler bana oprijinal gibi gelmedi en azından benim arabadaki böyle değil? Evet olabilir ama sizinki makyajlı değil galiba..belki sizinki şimdiki normal focuslarda olabilir? Çünki ford Focus 5 k için dizayn spoiler'ı opsiyonel olarak sunuyor.... İşte ; Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 Bazı arkadaşlar yanlış bilgi vermiş açıklık getireyim ilk önce ;3 KOLLU direksin ( yukarıda araca takılan) ST değil zaten.... Avrupa Titaniumlarda 3 kollu spor kol var... Fakat bunlarda C.C. olmuyor diye biliyorum? Net bilgisi olan var mı? Bu direksiyonu takarsam eğer, C.C. için koldan kontrolde yaprıtabilirmiyiz?? Aracım Titanium o yüzden. Deniz Bey, aracınız çok yakışıklı olmuşş...Keyifli sürüşler diliyorum...İç taraf'a ufak tefek oynamalarla daha süper olur.. Resim; sağolun yakup bey iç tarafta ne gibi oynama yapabilirim. düşüncenizi alabilirmiyim. teşekkürler. Yorum bağlantısı
Guest Yakup 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 (düzenlendi) Öncelikle arabanın dış kısmına hiç lafım yok çok güzel olmuş. AMA... eğer arabanız koyu renk olsaydı Camlar altına ve kapı mandallarındaki parlak kısımları önermezdim kötü oluyor...fakat sizinki açık renk olduğundan HAfif bir makyaj dokunuşu olduğundan O da güzel :) İç kısmına Kapıdaki el koyma yerlerini titaniumlardaki metalden takabilirsiniz..Konsolunuza uyum sağlar tabi bunun yolcu tarafıda var...ve konsoldaki kaplama da değiştirebilir...Başka birşeye fazla gerek yok...olursa birde koltuklar değişebilir...Spor tip'E spor gider değil mi ? Neyse size keyfili kazasız belasız sürüşler diliyorum...Good Focus.. 20 Mayıs 2009 tarihinde Yakup tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Yeni jantlarla çok daha güzel olmuş. Sefa Abinin Bilo tarzı sade modifiye benim daha çok hoşuma gidiyor. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 Öncelikle arabanın dış kısmına hiç lafım yok çok güzel olmuş. AMA... eğer arabanız koyu renk olsaydı Camlar altına ve kapı mandallarındaki parlak kısımları önermezdim kötü oluyor...fakat sizinki açık renk olduğundan HAfif bir makyaj dokunuşu olduğundan O da güzel :) İç kısmına Kapıdaki el koyma yerlerini titaniumlardaki metalden takabilirsiniz..Konsolunuza uyum sağlar tabi bunun yolcu tarafıda var...ve konsoldaki kaplama da değiştirebilir...Başka birşeye fazla gerek yok...olursa birde koltuklar değişebilir...Spor tip'E spor gider değil mi ? Neyse size keyfili kazasız belasız sürüşler diliyorum...Good Focus.. hocam öneriniz için çok teşekkür ederim. aslında fazla kendime güvenemiyorum. birşeylerden çok çabuk sıkılıyorum. 1 aydır arabaya mod. bitirdim şimdide bir akvaryum sevdası başladı bir aydır. akvaryuma ara verip tekrar arabaya döneceğim tekrardan. ama bu sefer köklü değişiklikler düşünüyorum. orjinal st body kit, dediğiniz gibi "İç kısmına Kapıdaki el koyma yerlerini titaniumlardaki metalden" açık hava filtresi gibi planlarım var. Hatta bulabilirsem orjinal st koltuk onu dahi almayı düşünüyorum. Yeni jantlarla çok daha güzel olmuş.Sefa Abinin Bilo tarzı sade modifiye benim daha çok hoşuma gidiyor. sağolun evet bilo hoş araba ben modifeyeyi zincirleme görüyorum birşey yapıyorum devamı geliyor. birde doyumsuzluk var bende. şuanda dinlediğim ses kalitesi çok basit geliyor. ilk aldığımda çok ses veriyor gibi geliyordu ama şimdi sıradan geliyor. Yorum bağlantısı
Guest Yakup 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Bence koltukda oldu mu..içi güzel olur ama..klima tuşlarınıda değişik birşeyle değiştirelebilir...ama neyle bilemiyorum.. Body kit felan güzel oluyor focus'a zatn... Kolay gelsin diyebilirim şuan size.... İlerde belki bize de yardımınız olur...araştırma sizden çünki.... İyi günlerde kullanın.. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 21 Haziran 2009 Paylaş 21 Haziran 2009 teşekkür ederim arkadaşlar görüşleriniz için hafta sonu aracı yıkattım ve tekrardan fotoğraflarını çektim. Deniz bey merhabalar; Ben bu jantları ilk gördüğümde çok beyenmemiştim tabi eski jantlarınıza göre çok daha uygun olmuştu aracınıza. Sonra resimlere baktıkça hoşuma gitmeye başladı ve bende aynı jantlardan aldım hatta bende Kumho almayı planlıyorum. Sana kumhoların maliyei kaça geldi acaba?? birde tek bir lastiğini yakından çekmişsin orda lastiğinin tam takılmadığını gördüm yani o yuvarlak kırmızı olan bölüm tam sibop altında olması gerekiyormuş balans açısından önemliymiş, banada lastikcim söylemişti istersen bi kontrol et Yorum bağlantısı
Recommended Posts