İçeriğe Yönlendir

Mondeo II - Yakıt Tüketimi

Turgay Yüksel

Recommended Posts

Ali Karadağ

Kuruntulu bir arkadaşımız daha oldu. İnanmayanlar yorum yapmasın. Bu araç böyle yakıyor. Size ve aracınıza :nazar:

Bayır aşağı arkasından rüzgar esiyormuş ondan öyle yakmış.
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bayır aşağı arkasından rüzgar esiyormuş ondan öyle yakmış.

Bence gece vücudunun arka kısmı açıkta kalmış, arkadan estiği için de kabus görmüş de olabilir. Değil mi forumcu kardeş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

96 otomatik mondeo 5.2 ortalam ile gidiyor uzun yolda yakıtı da benzin araba da kapıda ruhsatı mukabili test izni de var

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Uğur Bey;üçtür forum etiğine yakışmayan bir üslup kullanıyorsunuz.

Tekrarında Forum Yönetimce gerekli yaptırım uygulanacaktır.

Yorum bağlantısı
Uğur Bağcı

Uğur Bey;üçtür forum etiğine yakışmayan bir üslup kullanıyorsunuz.

Tekrarında Forum Yönetimce gerekli yaptırım uygulanacaktır.

Murat Bey sizin gözünüzde yukarıdaki yorumlar usluba yakın ise diyecek bir şeyim yok.
Yorum bağlantısı

Herkesin guzergahi, arabasının bakımı, sürüş stili, yakiti aldigi istasyonu vb. gibi yakiti etkileyecek faktörleri farklidir. Buraya su kadar yakiyor deyip aracini satışa koyan da olmadigina göre yalan degerler yazmanin ne gibi bir faydasi olabilir? Kaldi ki degerleri surekli paylasan kisiler bu forumda yillardir zaman geciren paylasimlari begenilen kisiler genel olarak. O yuzden yalan değerler oldugu on yargisindan ziyade nasil ve ne sekilde bu değerleri yakaladiklarini merak etmek, bunlari öğrenmek daha faydali gibi sanki. Velev ki yalan olsun size bana ne zarari olabilir? Ben aracimin fabrika verilerini, kullanma seklimi, guzergahimi vb. Gibi etkenlerin bilincinde olduktan sonra yakitimin normal ya da anormal oldugu mantigini yurutebilirim. Bu sebeple kisi sadece kendini kandirmis olur.

Herhangi bir kisiye degil tartismalara genel olarak cevap yazdim. Sahsi olarak algilanmasin lütfen.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bende yakıt tüketimimi buraya paylaşabilirmiyim çok değerli yönetici ve moderatör abilerim arkadaşlarım kardeşlerim..

Tamamı beygircoşturan kullanım şehir içi 2.45 lt fiyatindan 68krş tüketmişim km ye[emoji41]

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Bende yakıt tüketimimi buraya paylaşabilirmiyim çok değerli yönetici ve moderatör abilerim arkadaşlarım kardeşlerim..

Tamamı beygircoşturan kullanım şehir içi 2.45 lt fiyatindan 68krş tüketmişim km ye[emoji41]

Sen girme bu konuya [emoji12]
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Sen girme bu konuya [emoji12]

Beni hor gördün elemi

[emoji12]

Sen beni begenmimisin

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Biz kuruştan anlamayız ki, bize litre söylemelisiniz. Ben hesap ettim de 27 litre bir değer çıktı, sizin araç nedir?

Yorum bağlantısı

Biz kuruştan anlamayız ki, bize litre söylemelisiniz. Ben hesap ettim de 27 litre bir değer çıktı, sizin araç nedir?

Dogrudur...270 beygir pathfinder
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

96 otomatik mondeo 5.2 ortalam ile gidiyor uzun yolda yakıtı da benzin araba da kapıda ruhsatı mukabili test izni de var

Aracınızdan bu kadar eminsiniz yani. Ne diyelim,  :nazar:

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Erol Bey bu konuya girmeyin bence, biz yakmıyoruz, siz içiyorsunuz. Yazık size yahu.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yakıtı Kullanım stili çok etkiler. Arkadaş 130 -140 km kullandı yol bilgisayarı 8.4. Ben Aldım aynı hızda kullandım nasıl 10 litre oldu 30-40 km de anlamadım [emoji23][emoji23]

Hiç acımam. Bu kadar basit.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Dogrudur...270 beygir pathfinder

170 olmasın o beygir. Bi kaç tane çapsız araba solladım diye 100 beygir ekledin arabaya [emoji1] mk 2 cilerin karşısına çıkma [emoji12]
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

He la

O gazla abartmis olabilirim dur bakam bidaha

Evet 173 hp miş[emoji5]

Yorum bağlantısı

170 olmasın o beygir. Bi kaç tane çapsız araba solladım diye 100 beygir ekledin arabaya [emoji1] mk 2 cilerin karşısına çıkma [emoji12]

Mk2 nin canına okurum hertürlü...[emoji41]
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Tüketim ov olmasına karşın çok iyiymiş. Yol bilgisayarı ile depo hesabı ne kadar fark ediyor?
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yol bilgisayarı yok olsa da her zman tam depo bitirip gidilen km hesabından alınan yakıt miktarı ile hesap yaparım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Osman Oğuz

Depoyu tamamen bitirip 2.40 tl den aldığım 40 tl lik lpg, Gaziantep şehiriçi trafiginde 140 km götürdü.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
önder deli

opetten 2.28tl litre fiyatı ile  20 tl oto gaz aldım. 8.77 litre lpg ile farklı zamanlarda 8-10 çalıştırma ile şehir içi sadece 55 km yol yapabildim.

aacımın tüm bakımlarını yeni yaptım. gaz ayarına kadar. bu da 100 km yolu 16 lt lpg ile ancak yaparım gibi geliyor.yorumlarınızı bekliyorum.

1997 mondeo Ghia o.v. 138500km

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...