Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 İlkay Başaran yazdı: Gonumuz yakıt tüketimi bulandırmayın. Mal gelecek çekin arabaları 5 dakka dursun usta şurda para yatırıp çıkacam aha dörtlülerde yanıyor bak :deyiveripsaatlercegelmeyecekaracsahibisımaylisi: Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Gonumuz yakıt tüketimi bulandırmayın. Mal gelecek çekin arabaları Kim bilir yukardan ne tehditler geldi ÖSS 3 Nisan 2013 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Hakan Erken yazdı: İyimiş Bir bakmışsın gulübe girmişsin kulübü bilmemde bir klip hadisesi olabilir bu işin sonunda Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Taner Kızılkor yazdı: kulübü bilmemde bir klip hadisesi olabilir bu işin sonunda İlkaydan star olmaz o ruh yok onda Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Yok yeni bir konu açmak lazım aslında.Mk3 için.Başkalarının konularına sulanmayalım bari Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Hakan Erken yazdı: İlkaydan star olmaz o ruh yok onda 1197 numaralı mesajdaki ip ucu ondan ne cevherler çıkarak izleyelim görelim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Araç mondeo değil ise nereye yazılıyor arkadaşlar.. ? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Taner Kızılkor yazdı: 1197 numaralı mesajdaki ip ucu ondan ne cevherler çıkarak izleyelim görelim Duyum aldı ve yok oldu Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Mehmet Özyürek yazdı: Araç mondeo değil ise nereye yazılıyor arkadaşlar.. ? Abi İlkay'a soralım belki vereceği bir cevap vardır Mehmet Özyürek yazdı: Araç mondeo değil ise nereye yazılıyor arkadaşlar.. ? Naylon bölümüne diyip bende kaşınsammııııı kaşınmasammıııı Ciddi sorayım aldınmı aracı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Taner Kızılkor yazdı: Ciddi sorayım aldınmı aracı? Hee.. Hafta sonu göreceğim inşallah... Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Mehmet Özyürek yazdı: Hee.. Hafta sonu göreceğim inşallah... Abi ben konuyu kaçırdım galiba model neydi? Ne aldın? Renk? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Taner Kızılkor yazdı: Abi ben konuyu kaçırdım galiba model neydi? Ne aldın? Renk? Boşuna zarflama gelmez,bu tuzaklara Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Mehmet Özyürek yazdı: Araç mondeo değil ise nereye yazılıyor arkadaşlar.. ? Sende karar ver artık. Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Hakan Erken yazdı: Boşuna zarflama gelmez,bu tuzaklara Haydaaaa zarflamadım gerçekten bilmiyorum. Renault olduğunu konuştuk ama öyle kaldı. Yazar şimdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Taner Kızılkor yazdı: Haydaaaa zarflamadım gerçekten bilmiyorum. Renault olduğunu konuştuk ama öyle kaldı. Yazar şimdi. Hıhı.. Bekle.. Ben göremeden size göstermem... Cumartesiyi bekleyeceğiz arkadaşlar... Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Mehmet Özyürek yazdı: Hıhı.. Bekle.. Ben göremeden size göstermem... Cumartesiyi bekleyeceğiz arkadaşlar... Bundansa beklerim yoksa merak etmiyorum arkadaş Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Taner Kızılkor yazdı: Haydaaaa zarflamadım gerçekten bilmiyorum. Renault olduğunu konuştuk ama öyle kaldı. Yazar şimdi. Tabii tabii,cuma gecesi boğaz köprüsünden 3G ile bağlantı yapıcaz,çağlar abiyi yakaladıkmı bu iş tamamdır Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Hakan Erken yazdı: Tabii tabii,cuma gecesi boğaz köprüsünden 3G ile bağlantı yapıcaz,çağlar abiyi yakaladıkmı bu iş tamamdır yok yok bunda ciddiyim şaka yapmıyorum. bilmiyorum ne alacağını. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Taner Kızılkor yazdı: yok yok bunda ciddiyim şaka yapmıyorum. bilmiyorum ne alacağını. Bizde bilmiyoruz merak etme,sorun yok yani Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Taner Kızılkor yazdı: Bundansa beklerim yoksa merak etmiyorum arkadaş Bu benim garaja sığmaz. Bekleme sen 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Mehmet Abi burasıysa burası MK2 olduğu için sen bile tereddüte düşmüştün Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Mehmet Özyürek yazdı: Bu benim garaja sığmaz. Bekleme sen Sığmaz mı? Yatay park et sığar o garaja, nasılsa sundurma senin eserin Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Mk2 mondeonun benzin lambasi yandiktan sonra kac km gidecegini veya yedek deposunun falan kac lt oldugunu bilen varmi? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 ghia'da 80km kaldığında her 20km,'de bir uyarı verir. Benzin ışığı yandığında,ortalama 10km. Deposu 62litredir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts