İçeriğe Yönlendir

Mondeo II - Yakıt Tüketimi

Turgay Yüksel

Recommended Posts

Taner Kızılkor

Fizikçi adamsın fiziğe aykırı konuşma :punish:

:)

Fizikte değil Ali için farketmiyordu ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Fizikçi adamsın fiziğe aykırı konuşma :punish:

:)

Fiziksel Matematikte 0'a yakın olan değerler ihmal edilip sıfır kabul edilir :p:)

Fizikte değil Ali için farketmiyordu ;)

Aynen öyle abi, benim için fark etmiyordu basıp gidiyordum ;)

:wub:

Ford_Mondeo_ST200_31.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor
(düzenlendi)

gösterme şu resimleri Aliiiiiiiiiiii google da mondeo mk2 yazmaya izin verdim kendime ama yanına 2.5 yada st200 yazmak yasak. Yoksa jant hava filtresi tampon spoiler nikelajlı kapı açma kolu diye aramaya başlıyorum kaşıntı yapıyor yapmaaaaaaa :D

bu arada resimde silecekler sağdan direksiyona göre olunca ne garip geldi bana :)

tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

gösterme şu resimleri Aliiiiiiiiiiii google da mondeo mk2 yazmaya izin verdim kendime ama yanına 2.5 yada st200 yazmak yasak. Yoksa jant hava filtresi tampon spoiler nikelajlı kapı açma kolu diye aramaya başlıyorum kaşıntı yapıyor yapmaaaaaaa :D

bu arada resimde silecekler sağdan direksiyona göre olunca ne garip geldi bana :)

A aaaa, tam da aradığın araç direk buradaymış be abi, kısmet işte :p:D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-orjinal-degisen-yok-mondeo-st-200-104850270/detay

Bu aracı kanlı canlı gördüm, bi pasta cila atılıp marşpiyelleri takılacak, o kadar, sonrası malum :f1:

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Mındar bu Ali.

:ninja:

Adamdan 1 tur istiycem, otobana 300m mesafede araç zaten :crazy:

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

A aaaa, tam da aradığın araç direk buradaymış be abi, kısmet işte :p:D

http://www.sahibinde...104850270/detay

Bu aracı kanlı canlı gördüm, bi pasta cila atılıp marşpiyelleri takılacak, o kadar, sonrası malum :f1:

om yapmasana yaaaa.. almamak için en iyi neden izmirde olması :D çok yakar bu yaaa :p mındar mındar.. öööö... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

olm yapmasana yaaaa.. almamak için en iyi neden izmirde olması :D çok yakar bu yaaa :p mındar mındar.. öööö... :)

Hahahaaa :seytan: Alıp getireyim abi Angaradakini de getiririm, Ghia dimi, evet ghia imiş :p

İyi at iyi yem hesabı ;) Mındar olan bişey yok ben benim Mondeoyla sıkıştırmadan 220 gördüysem bununla kadranı geçerim :D :D

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

Geçen hafta ayar için olgun lpg ye gittim ayar ve lpg filtresi değişti. Ücret olarak 60 TL ödedim. Şuan şehir içi tüketimim ilkinde 13.7 ikinci denememde 14 litre. Biraz daha sakin kullanabilsem 13 litreye düşer diye tahmin ediyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Geçen hafta ayar için olgun lpg ye gittim ayar ve lpg filtresi değişti. Ücret olarak 60 TL ödedim. Şuan şehir içi tüketimim ilkinde 13.7 ikinci denememde 14 litre. Biraz daha sakin kullanabilsem 13 litreye düşer diye tahmin ediyorum.

Filtre ne kadar? Ayar için ne kadar aldılar?

Yorum bağlantısı

Bugün aldım,Trafik herzamanki trafiğim,lanet trafik :)

25 litre.

190 km

10 km'si benzin desem,180 km...

Yorum bağlantısı

Aşağı yukarı 13 litre Hakan... Daha ne yapsın...

Abi ne biliyim:S

Daha az yakanlar var okuyorum.

Kayseriye akıllı gelecem.

Cidden akıllı gelecem.

110 120 arası gelsem,30 32litreyle kaç km gitmesi lazım ?

Senin deneyimin daha çok :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

39-40 litre lpg alıp Nevşehir gibi yerde 350-360 km yolu ancak yapabiliyorum... Bu arada da dünyanın benzinini yakıyorumdur..

O trafikte gayet normal Hakan...

350-400 arası...

Yorum bağlantısı

350'yi göreceğini sanmıyorum Sen 400 diyorsun :s

İzmire giderken,afyona zor atıyordum kendimi :D

Neyse abi,bakalım ne kadar gelecem bi depoyla Merak ediyorum :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Otomatik çok yakıyor diyorsunuz... Uzun yolda niye yakıyor anlamıyorum... Bu sebeple benim uzun yol yorumumu pek dikkate alma sen...

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

İşyerinden arkadaş hafta sonu Sivas a gitti 35 lt ile 450 km yapmış tekrar 35 lt almış şuan 480 km de ve bitmedi diyor. Araç 1.2 opel corsa otomatik.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Kayseri şehir içi kullanıyorum ve kısa mesafem çok. Yani benzini çok yakıyorum. 36 litre lpg ile 440 km civarı gitti. Yol bilgisayarı 10 litre civarıydı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Bugün aldım,Trafik herzamanki trafiğim,lanet trafik :)

25 litre.

190 km

10 km'si benzin desem,180 km...

HK bence çok iyi hacı. Daha ne bekliyorsun. Adamın asabını bozma.

Bana pek iyi gibi gelmedi abi :s

:angry: :angry: :angry:

HK çok normal. Abartma daha ne yaksın.

Abi ne biliyim:S

Daha az yakanlar var okuyorum.

Kayseriye akıllı gelecem.

Cidden akıllı gelecem.

Senin deneyimin daha çok :)

HK her okuduğuna bakma çünkü kullanım şekli güzergahı çok önemli ve Kısa mesafe gidiyorsa benzin sarfiyatı fazla onu görmez ve direk LPG hesabı yapar.

HK bana sorarsan 30 litre ile 340 km yol gider. Tahminim.

Otomatik çok yakıyor diyorsunuz... Uzun yolda niye yakıyor anlamıyorum... Bu sebeple benim uzun yol yorumumu pek dikkate alma sen...

Abi ben sakin kullanırsam 10.5 litre. Basarsam 12-12.5 litre yakıyor.

Kayseri şehir içi kullanıyorum ve kısa mesafem çok. Yani benzini çok yakıyorum. 36 litre lpg ile 440 km civarı gitti. Yol bilgisayarı 10 litre civarıydı.

Manuelle otomatik farklı. Dur kalkta otomatik fena içiyor.

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...