İçeriğe Yönlendir

Mondeo II - Yakıt Tüketimi

Turgay Yüksel

Recommended Posts

Mk2 manuel - Mk3 Ov arasında ş.içi %40 fark oluştu bende

Oluştu da araç yok profilde gitti mi Ali?

O zaman konuşma :)

Sustum  :blush:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Oluştu da araç yok profilde gitti mi Ali?

Sustum :blush:

Az kaldı alacağım.

Satsam benimkini :)

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ
(düzenlendi)

Evet :)

"Mk2"de TDCi Jatco mu var  :p

tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

"Mk2"de TDCi Jatco mu var :p

Dün Manuel mk3 dizel kullandım. Açıkcası korktum :( kendimi kaybederim o araçta.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Dün Manuel mk3 dizel kullandım. Açıkcası korktum :( kendimi kaybederim o araçta.

Ben 2 hafta önce kullandım, araçta esp yoktu, gaza yüklendiğinde burnunu bi sağa bi sola savuruyordu korkup indim :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben 2 hafta önce kullandım, araçta esp yoktu, gaza yüklendiğinde burnunu bi sağa bi sola savuruyordu korkup indim :D

Bunda esp vardı. Zaptedemiyordum fena asıldım araca :)

3. Viteste pati çekiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Bunda esp vardı. Zaptedemiyordum fena asıldım araca :)

3. Viteste pati çekiyor.

Alacak olsam manuel ile de ilgilenirim ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Alacak olsam manuel ile de ilgilenirim ;)

1- 6 ileri ve 2.0 motor dizel çok fazla vitesle oynuyorsun.

2- eş durumu ve ov alışmış olmak

Manuel zor gibi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Kol

gerede İstanbul arası hız 140_230 arası 30kuruş,

İstanbul sinop arası 100-140 arası 19 kuruş

mondeo uzun yol arabası..

Yorum bağlantısı
Mustafa Guler_07

Aracımla salı akşam 2.56 lpg fiyatı ile 75 tl ye tam depo gaz aldım, toplam yol 315 km yolun %40'lık kısmında klima açık olarak seyrettim ve ortalama hız 100/120 km dolaylarındaydı sanırım otomatik bir araç normal değerler gibi.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tansel Yavuz

Ankara-Denizli üzerinden Dalaman, Ankara da gazı tam doldurdum hız 110-120 km, 520 km sonra gaz bitti benzine geçti, tekrar doldurdum 38 lt LPG aldı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ankara-Denizli üzerinden Dalaman, Ankara da gazı tam doldurdum hız 110-120 km, 520 km sonra gaz bitti benzine geçti, tekrar doldurdum 38 lt LPG aldı.

Çok iyi bence

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Çok iyi bence

Siz bana sonunda Lpg'li araç aldıracaksınız :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Siz bana sonunda Lpg'li araç aldıracaksınız :)

Abi alırsan rampalarda hayata küsersin. Aldığın güne demediğini bırakmazsın :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ta ki yakıt almaya gidinceye kadar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Mondeo ecoboost 240 hp+lpg olursa yokuş mokuş dert olmazki :) Keşke benzinide motorin fiyatına çekselerde biraz nefes alsa benzinli araç sevenler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mondeo ecoboost 240 hp+lpg olursa yokuş mokuş dert olmazki :) Keşke benzinide motorin fiyatına çekselerde biraz nefes alsa benzinli araç sevenler...

Abi sen uçaktan bahsediyorsun. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Bağcı

Düz vites 99 mondeo 2.0 aracın benzin yakıt verisi 90km/saat hızda 6.1 litredir. LPG'li araçların %20 fazla yaktığını biliyoruz 6.1x1.2=7.32 lt LPG yapar.Fabrika verisini bile günümüzde yakalamak zor iken 110-120 km hızla fabrika verisini yakalamanız imkansız gibi birşey.

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz
(düzenlendi)

Harcadığım yakıt 40 lt de olabilir, sonuçda Ankara da aldığım pompa ile Dalamanda aldığım pompa aynı değil, bu değer net bir ölçüm sonucu değil, ayrıca ben tüm araçlarımda fabrika verisini tutturabiliyorum ,cumartesi Ankara ya geri dönüyorum bakalım bu seferki ölçüm ne çıkacak.

tarihinde Tansel Yavuz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Bağcı

ortalama hızınız 90km ve araçta tek kişi yolculuk yaptıysanız bu değer doğrudur diyebilirim.her ay adana k.maraş adana arası yolculuk yapıyorum her km hızla aracı test ettim en az tüketimim otobanda ort 90km hızla 7.3 lt oldu.Sizin değeriniz 520km mesafeye 110 120 km hızla ort. 45lt olabilir.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

ortalama hızınız 90km ve araçta tek kişi yolculuk yaptıysanız bu değer doğrudur diyebilirim.her ay adana k.maraş adana arası yolculuk yapıyorum her km hızla aracı test ettim en az tüketimim otobanda ort 90km hızla 7.3 lt oldu.Sizin değeriniz 520km mesafeye 110 120 km hızla ort. 45lt olabilir.

Kayseri-Aksaray gidiş geliş, araçta tek kişi (tek kişi dediysek 120 kg'lik tek kişi), klima açık, hız 100-120. Ortalama lpg tüketimi 6,5 litre/100 km. Az yakmak için uğraşmıştım ama.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...