Mahmut Yıldız 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 Lpg taktırın derim ben. Kesinlikle çok avantajlı. Sadece dönüşüm işlemini güvenilir bir firmaya yaptırın yeter. Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 Peki lpg taktırdıktan sonra sık sık sanayiye gitmek zorunda kalınıyor mu ? Lpg mondeoda randıman veriyor mu? Ben gazı koyup hiç aklıma bir şey takılmadan aracımı gönül rahatlığıyla sürebilecekmiyim? >Tekleme silkeleme vb sorunlar ortaya çıkar mı? Tasarruf edeceğim derken sonradan pişman olmak istemiyorum. Hangi lpg kiti daha iyidir ? Masrafı nedir? Hangilerini tavsiye etmezsiniz hangilerini edersiniz ? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 Peki lpg taktırdıktan sonra sık sık sanayiye gitmek zorunda kalınıyor mu ? Lpg mondeoda randıman veriyor mu? Ben gazı koyup hiç aklıma bir şey takılmadan aracımı gönül rahatlığıyla sürebilecekmiyim? >Tekleme silkeleme vb sorunlar ortaya çıkar mı? Tasarruf edeceğim derken sonradan pişman olmak istemiyorum. Hangi lpg kiti daha iyidir ? Masrafı nedir? Hangilerini tavsiye etmezsiniz hangilerini edersiniz ? 98 mondeo ya 210 bin km de takdırdım brc, 3 yıla yakın kullandım herhangi bir sorun yaşamadım, takdırmadan önce aracın bakımı çok önemli, özellikle ateşleme sistemi ve rolanti motoru saglam olması lazım. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 Peki lpg taktırdıktan sonra sık sık sanayiye gitmek zorunda kalınıyor mu ? Lpg mondeoda randıman veriyor mu? Ben gazı koyup hiç aklıma bir şey takılmadan aracımı gönül rahatlığıyla sürebilecekmiyim? >Tekleme silkeleme vb sorunlar ortaya çıkar mı? Tasarruf edeceğim derken sonradan pişman olmak istemiyorum. Hangi lpg kiti daha iyidir ? Masrafı nedir? Hangilerini tavsiye etmezsiniz hangilerini edersiniz ? LPG takıldıktan sonra sanayiye gitmek gerekmiyor, lpg sistemleri mondeolarda uygun lpg kiti ile randırman veriyor, ben şahsen gazı koyup aklıma birşey takılmadan gönül rahatlığı ile yola çıkıyorum...tekleme silkeleme gibi sorunlar lpg montajını yapan yerin kalitesi ile alakalıdır...%40 oranında tasarrıf edeceğinzi söyleyebilirm tabi motorun kondisyonu önemli...bence sorun çıkarmayan servisi yaygın olan lpg kiti en iyisidir. fiyatları da 1000-1500 arasında değişmektedir.... 2 Yorum bağlantısı
Osman ÇETİN 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 Peki lpg taktırdıktan sonra sık sık sanayiye gitmek zorunda kalınıyor mu ? Lpg mondeoda randıman veriyor mu? Ben gazı koyup hiç aklıma bir şey takılmadan aracımı gönül rahatlığıyla sürebilecekmiyim? >Tekleme silkeleme vb sorunlar ortaya çıkar mı? Tasarruf edeceğim derken sonradan pişman olmak istemiyorum. Hangi lpg kiti daha iyidir ? Masrafı nedir? Hangilerini tavsiye etmezsiniz hangilerini edersiniz ? Ben önceki lpg kit'im OMVL markadı hep sorunludu bende landirenzo marka taktırdım genel olarak brc, landirenzo, prins ve tartarani markaları iyidir ama tabii bazı arkadaşlar mimgas ve atikerde kullanıyorlar ve memnunlar 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Peki lpg taktırdıktan sonra sık sık sanayiye gitmek zorunda kalınıyor mu ? Lpg mondeoda randıman veriyor mu? Ben gazı koyup hiç aklıma bir şey takılmadan aracımı gönül rahatlığıyla sürebilecekmiyim? >Tekleme silkeleme vb sorunlar ortaya çıkar mı? Tasarruf edeceğim derken sonradan pişman olmak istemiyorum. Hangi lpg kiti daha iyidir ? Masrafı nedir? Hangilerini tavsiye etmezsiniz hangilerini edersiniz ? 200 bin km'de aldıım ve brc taktırdım. 3,5 yıl ve 86 bin km yol yaptım. Sadece rölanti valfini değiştirdim, o da 200 bindeki araç için normal sayılır. Başka arızam olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 İlk Ölçüm: % 70 ş.içi - %30 ş.dışı: 48lt/385km (sert kullanım, Milangaz) Yol bilgisayarı 11,2lt/100km gösteriyordu 12,46lt/100km çıktı. Şu an deponun bitmesini bekliyorum (Aygaz), hedefim en az 500km yapmak. İkinci ölçüm: %90 ş.içi sabah akşam trafiği sert kullanım tabiki LPG bakımı yaptırdım, filtreler değişti ayar yapıldı. Şu an 10,15lt/100km (Aygaz) Uzun yolda 7-7,5lt/100km civarlarında yakar herhalde 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 İkinci ölçüm: %90 ş.içi sabah akşam trafiği sert kullanım tabiki : LPG bakımı yaptırdım, filtreler değişti ayar yapıldı. Şu an 10,15lt/100km (Aygaz) Uzun yolda 7-7,5lt/100km civarlarında yakar herhalde Yımşak kullansan ne olacak ki ford bu ne yaparsan yap çok yakar Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Şu başlığa bir şeyler yazıp durmayın, gören de mk2 yakıyor sanacak. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Yımşak kullansan ne olacak ki ford bu ne yaparsan yap çok yakar Kedi+Ciğer=Mındar Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Kedi+Ciğer=Mındar Dede arabası (ama HK nın ki) Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Bu konunun esas sahibi HK'dır Çeken değil yakan bilir Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Bastınmı gidiyor boşver O trafikte 13litre yakıyor yapacak bişi yok Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Sağlık Bakanlığı Benzini Bırakma Hattı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Malumunuz benim 99 model Ortağımda.. Alanyaya gitti geldi.. Depoyu doldurup çıktım (48 litre) 600 km oldu baktım hala bitmiyor, yolda biter diye yakıt aldım diyor.. Bu araba niye yakmıyor diyor.. Kurcalama dedim.. Ama kimse inanmıyor, milleti nasıl ikna edeceğim diyor.. Umursama, gazla dedim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Malumunuz benim 99 model Ortağımda.. Alanyaya gitti geldi.. Depoyu doldurup çıktım (48 litre) 600 km oldu baktım hala bitmiyor, yolda biter diye yakıt aldım diyor.. Bu araba niye yakmıyor diyor.. Kurcalama dedim.. Ama kimse inanmıyor, milleti nasıl ikna edeceğim diyor.. Umursama, gazla dedim Emmi 575 km yaptım aynı litre tek fark otomatik Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 1 yıl kullandım. Mk2 çok yakıyor diyen adamın arabası arızalıdır. Benimki çok yakıyordu ama Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Malumunuz benim 99 model Ortağımda.. Alanyaya gitti geldi.. Depoyu doldurup çıktım (48 litre) 600 km oldu baktım hala bitmiyor, yolda biter diye yakıt aldım diyor.. Bu araba niye yakmıyor diyor.. Kurcalama dedim.. Ama kimse inanmıyor, milleti nasıl ikna edeceğim diyor.. Umursama, gazla dedim Sakin kullanım ile uzun yolda 7,5 litreler çok anormal değil. Yani enaz 30-40 km daha giderdi. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Benzin zenginliktir. Hava ile karışınca zaten zengin karışım oluyor daha iyi gidiyor araba Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Merhabalar. Bugün Maslak oto sanayideki çevre otogaz'a gittim. Cemal beyle görüştüm. Benim 97 mondeo için Atiker önerdi. 990 TLye takılabileceğini , Brc 1700 TL olacağını söyledi. 200 model altı araçlar için atikerin daha uyumlu olduğu, servis ağının vs daha geniş olduğundan bahsetti.Şiddetle Atiker tavsiye etti. Karar vermeye yardımcı olarak neler söyleyebilirsiniz? Saygılarımla Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Haziran 2013 Paylaş 21 Haziran 2013 Merhabalar. Bugün Maslak oto sanayideki çevre otogaz'a gittim. Cemal beyle görüştüm. Benim 97 mondeo için Atiker önerdi. 990 TLye takılabileceğini , Brc 1700 TL olacağını söyledi. 200 model altı araçlar için atikerin daha uyumlu olduğu, servis ağının vs daha geniş olduğundan bahsetti.Şiddetle Atiker tavsiye etti. Karar vermeye yardımcı olarak neler söyleyebilirsiniz? Saygılarımla Kesinlikle brc veya daha iyi bir kit. 2000 model altı araçlar için farklı bir kite gerek yok. Ben aracımı 200 bin km'de aldım ve brc taktırdım. 3,5 yıl ve 86 bin km'dir kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 21 Haziran 2013 Paylaş 21 Haziran 2013 atikeri taktırın 6 ay sonra sahibinden .com satılık mondeo ilanı verirsiniz yada daha kaliteli bir kit taktırın tepe tepe kullanın selamlar Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 21 Haziran 2013 Paylaş 21 Haziran 2013 Valla gec kaldiniz suan atiker takiliyo 990a. Adam brc bayiligi yapan biri ama 1700 vermene gerek yok herseyine kefilim atiker yeter bu arabaya dedi.. hayirlisi artik memnun kalmassak arabayi satariz Yorum bağlantısı
Recommended Posts