Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 O zaman aradım bulamamıştım sonra gidip orjinalini taktırmış aradım diye de bir ton da laf savaşı yapmıştım benim parçacıyla yok orjinal işte ne arıyorsun falan. Alacam paçasını aşşağı yanına gidince Bosch servise gitmek aklıma gelmemişti. Bugün sabahın köründe dikildim kapılarına taktırdım (15 dakika olmadı geleli) . Bende inanmıyordum aslında ama denemek istiyordum. Kalkışlarda falan biraz performans değişimi hissettim işin açıkçası. Şimdilik psikolojikmi değilmi bu konu bilmiyorum kullandıkça anlarız. Birde depoyu tam doldurup bakayım bakalım ne yakacak... Bugün itibariyle Bosch Car Servis fiyatı Adet 15 TL güncel müşteri satış fiyatı bilginize. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 O zaman aradım bulamamıştım sonra gidip orjinalini taktırmış aradım diye de bir ton da laf savaşı yapmıştım benim parçacıyla yok orjinal işte ne arıyorsun falan. Alacam paçasını aşşağı yanına gidince Bosch servise gitmek aklıma gelmemişti. Bugün sabahın köründe dikildim kapılarına taktırdım (15 dakika olmadı geleli) . Bende inanmıyordum aslında ama denemek istiyordum. Kalkışlarda falan biraz performans değişimi hissettim işin açıkçası. Şimdilik psikolojikmi değilmi bu konu bilmiyorum kullandıkça anlarız. Birde depoyu tam doldurup bakayım bakalım ne yakacak... Bugün itibariyle Bosch Car Servis fiyatı Adet 15 TL güncel müşteri satış fiyatı bilginize. Buji kabloların nasıl? Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 (düzenlendi) Buji kabloların nasıl? 1500-2000 km oldu yada olmadı orjinal. Bobin 1000 km olmadı. 3 Nisan 2013 tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 1500-2000 km oldu yada olmadı orjinal. Bobin 1000 km olmadı. Orijinal derken tek tek satılanlardan mı yoksa paket halinde satılanlardan mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Orijinal derken tek tek satılanlardan mı yoksa paket halinde satılanlardan mı? Tek tek satılanlarla paket halinde satılanlar arasında yaklaşık 3 kat fark var ve parçacılar özel sipariş üzerine getiriyor. Çünkü kar payı düşük bir ürün Orijinal derken tek tek satılanlardan mı yoksa paket halinde satılanlardan mı? Tek tek satılanlarla paket halinde satılanlar arasında yaklaşık 3 kat fark var ve parçacılar özel sipariş üzerine getiriyor. Çünkü kar payı düşük bir ürün Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Tek tek satılan kablolardan almak lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Dizel kullananlar bu başlığa yazabiliyor mu ? Başka bir konu mu var.. Hayır meraktan soruyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Başlık yakıt tüketimi,Benzin, lpg yada dizel yazmıyorki Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Dizel kullananlar bu başlığa yazabiliyor mu ? Başka bir konu mu var.. Hayır meraktan soruyorum... Sayın Mehmet Özyürek; Bu gibi durumlarda, moderatörlerin müdahalesini bekleyiniz ve ya "Yönetime Bildir" butonuyla yönetim ekibine bilgi veriniz. Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. - Ford Club Türkiye Yönetimi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 :biggrin: İlkay sana veda busesi gönderiyorum :biggrin: Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Orijinal derken tek tek satılanlardan mı yoksa paket halinde satılanlardan mı? Umarım bir dahaki değişime tek tek alırım. Şimdilik benimkiler fabrikasyon sandık motordan sökmüştüm bu konu içerisinde konuşmuştuk http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/174004-mondeo-yakit-tketimi/page__st__880__p__1829012#entry1829012 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Anladığım kadarıyla yazabiliyor... 1 Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Ötenazi hakkımı bi kullanıvereyim dedim di Doğru tespit Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Ötenazi hakkımı bi kullanıvereyim dedim di Aldınmı cevabını ? Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 :biggrin: İlkay sana veda busesi gönderiyorum :biggrin: Realiteden yanayımdır daima hemen yardımcı olayım :D Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Yok daha almadım Normal üyeye nasıl bir ceza uygulanıyo merak ediyorum bende Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Realiteden yanayımdır daima hemen yardımcı olayım :D Allah razı olsun Normal üyeye nasıl bir ceza uygulanıyo merak ediyorum bende Bekleyip göreceğiz beraber Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Realiteden yanayımdır daima hemen yardımcı olayım :D İyimiş Bekleyip göreceğiz beraber Bir bakmışsın gulübe girmişsin Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 (düzenlendi) Allah razı olsun Bekleyip göreceğiz beraber 1- Rica ederim 2- bir ip ucu verimmi al sana ipucu çek bakim resimdeki d harfinden önce iki nokta üstüstemi var nedir aha aha hahahaaaaa 3 Nisan 2013 tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Resimdekileri imam görse bayılır gül gül O kadar da idare etmişliği vardır birde oysaki karşıdaki direk nakavtçı Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Gonumuz yakıt tüketimi bulandırmayın. Mal gelecek çekin arabaları Yorum bağlantısı
Recommended Posts