Taner Kızılkor 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 o da değilse bakalım ne çıkacak merak ettirdin beni de 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Ben senden daha çok merak ediyorum olabilirsin Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Ben senden daha çok merak ediyorum olabilirsin düşün nasıl heyecanlı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Ben lpg'nin tadını alamadım. Ondan olabilirmi? Yorum bağlantısı
Cenk Yıldır 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 İskenderun? K.maraş? Tahminen İskenderun'dur. Çünkü Maraş'ta Cenk ismi hiç duymadım Göksunluyum. Kayseri'de memurum. Bilader Hatay'da öğretmen . Ökkeş değil ama Hacı oğluyuz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Göksunluyum. Kayseri'de memurum. Bilader Hatay'da öğretmen . Ökkeş değil ama Hacı oğluyuz Yarı hemşeri sayılırız artık 5 yıldır buradayım Yorum bağlantısı
Coşkun Biçer 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Mondeoların hepsinin deposu aynıdır? Butun mondeolarin deposu aynimi? Bende mondeo var fabrika verilerine gore depo kapasitesi 53l Burada bir celiski var sanirim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Butun mondeolarin deposu aynimi? Bende mondeo var fabrika verilerine gore depo kapasitesi 53l Burada bir celiski var sanirim Kaç model.. ? Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 "3/5 Mondeo", Mk3 kasa Mondeo'nun 2005 modelimi ki acep 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Biçer 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Bende uc adet mondeo var. Birde mondeo motor sanziman kapilar fren sitemi falan bendeki bu moneolardan ikisi 1997 v6 biri otamatik biri normal bunlar sizinde dediginiz gibi 61,5 l digeri ise 1995 4x4 mondeo bunun deposu fabrika verilerine gore 53 l .Yarim olarak elimde olan ise 1996 4x4 mondeo yedek parca olsun diye sakliyorum fabrikaya gore 53 l yakit kapasitesi bulunuyor belki!digerlerinden az olma nedeni 4x4 oldugu icindir bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Hiç aklıma gelmemişti 3 tam 1 yarım demek için 3/5 mondeo yazıldığı 1 Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Yazmıyacam. Ben bi depo daha deniyecem hesaplayamadın dimi? Yaz hadi yaz da aradaki farka bakalım. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Hesapladım abi. Emin olmak için bi depo daha deniyecem Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Hesapladım abi. Emin olmak için bi depo daha deniyecem Sen denerken biz de gerçekten o kadar yakabilir misin diye geyik yapalım. Bizi bundan yoksun bırakma. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Yok,yok buda bitsin abi... da ayrı, yaz işte, merak içinde bırakma Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 da ayrı, yaz işte, merak içinde bırakma D büyük! hıhı ne kadar az mesela? Yorum bağlantısı
Cemil Özdemir 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 2009 1.6 Mondeo LPG ile yakıt tüketimimi paylaşmak ve yeni konu açmamak istedim. Aracın LPG tankı 40 lt yakın şekilde doluyor. Depo tam dolu iken şehiriçi normal hızlanma ve normal devirli kullanma ile 100 km yol yaptıktan sonra tekrar depoyu tam dolum yaptığımda 35 TL yakıt aldı. Daha sonra tam dolu depo ile Eşim araç ile 120 km şehirdışı (Gidip geri geldiği yol örneği İstanbul-Bolu yolunu bilenler varsa o şekilde sürekli tırmanış ve sonra iniş şeklinde) geri kalan ise şehir içi kullanım olmak üzere (O'da normal vites aralığında kullanır) 245 km yol yaptıktan sonra dün depoyu tekrar tam dolum yaptığımda 80 TL ile doldu. Aracın LPG yakıtını tam araştırmadım bizde bu şekilde başka arkadaşlar biliyor ise yorumlarını ve tavsiyelerini beklerim. Bu arada bana normal gibi geldi. Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Cemil bey merhaba, ölçümlerinizi litre olarak konuşursak daha iyi olur. Çünkü yakıtın litre fiyatı farklılık gösterir ama litreden gidersek verileri daha rahat anlarız. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Yazmıyacam. Ben bi depo daha deniyecem Sen kesin dene. hesaplayamadın dimi? Yaz hadi yaz da aradaki farka bakalım. D büyük! ne kadar az mesela? Yok yok birşey söylemesin. O test yapsın. Çünkü ortada sakat bir durum var. Hatta 1 değil iki depo bitirmesi lazım. Yoksa net sonuç çıkmayacak. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 2009 1.6 Mondeo LPG ile yakıt tüketimimi paylaşmak ve yeni konu açmamak istedim. Aracın LPG tankı 40 lt yakın şekilde doluyor. Depo tam dolu iken şehiriçi normal hızlanma ve normal devirli kullanma ile 100 km yol yaptıktan sonra tekrar depoyu tam dolum yaptığımda 35 TL yakıt aldı. Daha sonra tam dolu depo ile Eşim araç ile 120 km şehirdışı (Gidip geri geldiği yol örneği İstanbul-Bolu yolunu bilenler varsa o şekilde sürekli tırmanış ve sonra iniş şeklinde) geri kalan ise şehir içi kullanım olmak üzere (O'da normal vites aralığında kullanır) 245 km yol yaptıktan sonra dün depoyu tekrar tam dolum yaptığımda 80 TL ile doldu. Aracın LPG yakıtını tam araştırmadım bizde bu şekilde başka arkadaşlar biliyor ise yorumlarını ve tavsiyelerini beklerim. Bu arada bana normal gibi geldi. 1-Engin bey ölçümlerinizi litre bazında yaparsanız daha sağlıklı olacak. 2-Bu arada uzun yol tabir ettiğiniz yol Antakya-İskenderun arası galiba. Bu yol kesinlikle uzun yol ölçümü olmaz. Çünkü Topboğazı'ndan Belen Geçiti'ne kadar trafik bazen çok tıkanıyor ve çok sert virajlar ve rampalar var. Ter geliş içinde Sarımazıdan Belen çıkışına kadar yine trafik ve rampa. 3-1.6 mondeoların uzun yol yakıtını açıkcası bende merak ediyorum. Paylaşımlarınızı bekliyoruz. Not: Ben İskenderun'luyum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts