İçeriğe Yönlendir

Continental Yaz Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Tamer Topaç

Recommended Posts

Servet Aydın

Ciddi fark var ama neden 50 km. kullanıp lastik sökülür bilemedim abi ? 
Araya girmesen abi cümlesi ilgili yere ulaşacaktı :)

Aldığım gün sattığım lastikler oldu. Rakam uygun, gidip bakılmalı
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bayiden araba alıp, doğruca lastikçiye gidip lastik jant değişenler biliyorum.. 

Lastikler görsel olarak da sıfır gibi duruyor zaten... 

Gidilir bakılır ve alınır.. 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
(düzenlendi)
18 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Araya girmesen abi cümlesi ilgili yere ulaşacaktı :)

Aldığım gün sattığım lastikler oldu. Rakam uygun, gidip bakılmalı

Ben 9:30 da yazmışım sen 9:40 yazmışssın, neyle yazıyorsun bilmiyorum ki... :D

Akıllı saatimden konuşmayı yazıya çevirme özelliği kullanılarak gönderildi..

Continental protestosuna denk gelmiş de olabilir, bizi haritadan silen firmanın lastiği kullanmam diyebilen bir babayiğit bırakmış olabilir lastikleri. Ben alınmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın, 50 km. olayına takıldım sadece..

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ben 9:30 da yazmışım sen 9:40 yazmışssın, neyle yazıyorsun bilmiyorum ki... [emoji3]

Akıllı saatimden konuşmayı yazıya çevirme özelliği kullanılarak gönderildi..
Continental protestosuna denk gelmiş de olabilir, bizi haritadan silen firmanın lastiği kullanmam diyebilen bir babayiğit bırakmış olabilir lastikleri. Ben alınmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın, 50 km. olayına takıldım sadece..
Seyir halindeyim cicim. Dijital sinyal yetişemiyor seyir hızıma
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Şimdi, Servet Aydın yazdı:

Seyir halindeyim cicim. Dijital sinyal yetişemiyor seyir hızıma

Yine mi Angaraya geliyorsun yaaa.. :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Teğet geçeceğim ama dönüşte kork benden. Tabii önce gardaşına bi selam çakabilirim

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
7 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Teğet geçeceğim ama dönüşte kork benden. Tabii önce gardaşına bi selam çakabilirim

Uğrarsın uğrarsınnn, geçmezsin sen bana uğramayınca.. ;)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Uğrarsın uğrarsınnn, geçmezsin sen bana uğramayınca.. [emoji6]
Hasan Basri'ye vakitlice uğramam lazım. Lastik kitle.ee satacağım
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Bark

Kıymetli yorumlariniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bu gün gidip bakacağım inşallah

Dendiği gibi ise almayı düşünüyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Bark
(düzenlendi)
14 saat önce, İbrahim Bark yazdı:

Arkadaşlar herkese merhaba.

2013 Kuga aracimin 4 adet yazlık lastiğe ihtiyaci var. Asagidaki linkteki lastiklerin iyi durumda oldugu ifade edildi ne dersiniz alıp kullanayım mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-235-55-17-continental-premium-contact-5-xl-muthis-temiz-tepa-da-536344749/detay

Continentallere baktım. Çok ilginç dördünün de çivi /vida deliğinden dolayı tamir edilmiş olduğunu görünce vazgeçtim. İyi mi ettim bilmiyorum ama bunların yerine takımı (4 adet) 800 TL ye bir mevsim kullanılmış (0717) Hungary  üretimi Hankook Dynopro 2 aldım taktırdım. Diş derinlikleri ve genel durumları iyi görünüyordu. Kısmet, aracın üzerindekiler de (Bayi/fabrika çıkışı) Hankook idi. 3. yılın sonunda diş yapılarında ciddi bozulmalar vardı. Bakalım bunlar nası olacak. 

tarihinde İbrahim Bark tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
1 dakika önce, İbrahim Bark yazdı:

Continentallere baktım. Çok ilginç dördünün de çivi /vida deliğinden dolayı tamir edilmiş olduğunu görünce vazgeçtim. İyi mi ettim bilmiyorum ama bunların yerine takımı (4 adet) 800 TL ye bir mevsim kullanılmış (0717) Hungary  üretimi Hankook Dynopro 2 aldım taktırdı. diş derinlikleri ve genel durumları iyi görünüyordu. Kısmet aracın üzerindekiler de (Bayi/fabrika çıkışı) Hankook idi. 3. yılın sonunda diş yapılarında ciddi bozulmalar vardı. bakalım bunlar nası olacak. 

Yine kötü düşüneceğim, kapandan geçmiş olabilir.. Güle güle kullanın.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Bark
1 dakika önce, Serkan Toker yazdı:

Yine kötü düşüneceğim, kapandan geçmiş olabilir.. Güle güle kullanın.. 

Satıcı bu  bilgiyi vermedi. Ama ben de öyle tahmin ettim. Risk almak istemedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
1 dakika önce, İbrahim Bark yazdı:

Satıcı bu  bilgiyi vermedi. Ama ben de öyle tahmin ettim. Risk almak istemedim.

50 km. de 4 lastik patlamaz. Bir yerde yanlış beyan var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kapana giren lastiklerde devasa yamalar olur. Polisten kaçarken serpme tuzağa girmiş olabilir

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
7 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Kapana giren lastiklerde devasa yamalar olur. Polisten kaçarken serpme tuzağa girmiş olabilir

Valla yama ile güzelce kapatabilirler. Giriş yarası ufak oluyormuş diyorlar.. Tâbi konudaki lastiklerin yamalarını görmedik ancak Ankara' da serpme tuzakta görmedik henüz.. ;)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Emminin kapana giren lastikleri almıştım bora için. Kapan yarası kolay kolay kapanmaz. Avuç kadar yer onarılıyor

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
4 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Emminin kapana giren lastikleri almıştım bora için. Kapan yarası kolay kolay kapanmaz. Avuç kadar yer onarılıyor

50 km de dört.lastiği patlatmak yüzde kaç olasılık içerir onu hesapla bana şekerim ? :D

https://goo.gl/images/NpPxUq

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Şimdi, Servet Aydın yazdı:

Gebzede ise%80

Lastikler Angarada yalnız, oradan gelmiş desek 50 km den fazla.. :D

Yorum bağlantısı
İbrahim Bark

Ben yamaları gördüm. Normal çivi ya da vida deliği yamaları boyutunda idiler. Ayrıca tamir fitili de vardı. doğrusu cesaret edemedim. Fiyatta da fazla bir indirim yapılmadı.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Bark
2 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Abi, genel kondisyonu nasıldı peki?

Pek lastikten anlamam. Biraz anlayan arkadaşlarla gittim. Onların kanaati de lastiklerin en az 2 - 3 aylık kullanıldıkları yönündeydi. 50 km pek de inandırıcı gelmedi doğrusu. Her lastikte birer adet yama vardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

4 lastikte yama, serpme civi. Biraz polisiye olacak. Lastikleri degistirip izini kaybettirmis olabilir. Katil usak bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...