Ümit Uğurlu 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 (düzenlendi) Selamlar.. Daha önceki araçlarıma da modifiye uygulaması yaptırmıştım. Ama Focus benim için bambaşka bir araç. Tarifi zor. Bu ilk yaptırdığım modifiye; Tabi zamanla daha değişik bir modifiye, yıpranma ve bir de ufak bir tampon kazası bana kendi tasarladığım, kalıpların dışında bir araç yaptırmayı zorladı. Bende hemen işe koyuldum. Fiberciye gittim.. Son hali; Yakında boya işlemi bitiyor. Yaklaşık 8 ay oldu. Hasret kaldık Müzik tesisatı da sağlam. Yalıtım var bütün parçalarında. Çıtırdan da motor modifiyesi.. Ne kadar TL tuttu derseniz; bayağı tuttu 16 Şubat 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Bayağı bir emek harcanmış..Güzel olmuş.. Boyadan sonraki halinide görmek isteriz.. Aracın önceki hali bile güzelmiş.. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Tam anlamadım ama eğer üstteki güzelim aracı bozup yaptırıyorsanız ne gerek vardı, eski veya kazalı bir araç alıp uygulamak daha mantıklı değilmi..Ben genç olsam ve param çok olsa öyle yapardım herhalde.. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 insan sevdiğine böyle yaparmı şaka şaka elinize sağlık , ciddi emek verilmiş , tebrikler . Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Valla söylenecek söz bulamıyorum tek sorum Nissan 350 Z mi yoksa Lamborghini murcielago görüntüsü mü veriliyo Emek çok büyük... Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Valla söylenecek söz bulamıyorum tek sorum Nissan 350 Z mi yoksa Lamborghini murcielago görüntüsü mü veriliyo Emek çok büyük... +1 Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 aracınızdaki değişiklikler oldukca iddialı olmuşş ...güle güle kullanın, Yorum bağlantısı
Ümit Uğurlu 16 Şubat 2009 Yazar Paylaş 16 Şubat 2009 Teşekkür ederim yorumlarınız için. Müzik tesisatı da fena. Onun resimlerini de bir ara eklerim. Aracın ilk halini de ben yaptırdım. Ama ufak bi tampon kazasından sonra yeniden yaptırmaya karar verdim. Kendi istediğim gibi olsun, kalıp olmasın, tek olsun istedim. Bir de daha önceki fiberci biraz malzemeden kaçınmış, zamanla çatlarlar, izler olmaya başlamıştı. Boyadan sonra ruhsata işletme olayı kalıyor. Onu da halledersem benden mutlusu yok Yorum bağlantısı
Caner Güneş 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 bu biten şey focus olcaksa. bizimkiler ne olcak :lol2: güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 çok emek harcanmış,emeğe saygı duyuyorum ama bana göre değil. Yorum bağlantısı
Oskay Furtuna 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Ümit sen galiba bizim İbrahim'in arkadaşısın önceden resimlerini görmüştüm.Far olayı süper ... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Bitmiş halinin önden resmi varmı linklerde.. ? Yorum bağlantısı
Ümit Uğurlu 16 Şubat 2009 Yazar Paylaş 16 Şubat 2009 Ümit sen galiba bizim İbrahim'in arkadaşısın önceden resimlerini görmüştüm.Far olayı süper ... Evet İbrahim ile beraber çalışıyorduk AHL de. Halen görüşüyoruz. Sizin de Fiesta ST vardı yanlış hatırlamıyorsam. Parlament mavi idi galiba. Resimleri görmüştüm. Eğer o ise güzel aletti.. Yorum bağlantısı
Ümit Uğurlu 16 Şubat 2009 Yazar Paylaş 16 Şubat 2009 Bitmiş halinin önden resmi varmı linklerde.. ? En son hali bu. Bugünden itibaren elektrik, zımpara ve son yoklamalar yapılacak. İnşallah bu hafta sonuna doğru boya işlemine başlanacak. Yorum bağlantısı
Oskay Furtuna 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Evet İbrahim ile beraber çalışıyorduk AHL de. Halen görüşüyoruz. Sizin de Fiesta ST vardı yanlış hatırlamıyorsam.Parlament mavi idi galiba. Resimleri görmüştüm. Eğer o ise güzel aletti.. Evet oydu ama satıldı ..Şimdi, 1.6 otomatik geldi yerine birde focus I sedan var ... Yorum bağlantısı
Sina Güran 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Oh be... Kendim gibi baştan aşağı aracı revize eden biri geldi. Epey emek verilmiş. Çok güzel oturmuş tampon dodiğe gördüğüm kadarıyla. Umarım boyadan sonrada orjinalmiş gibi tam oturmaya devam eder. Renk olarak ne düşünüyorsunuz? Araçta dodik şişirme var mı tam anlayamadım... Nerede yaptırıyorsunuz aracı? En kısa zamanda bitmesini, kazasız belasız kullanmanızı diliyorum. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 canını sıkmak istemem ama ben begenmedim. zevkine saygı duyuyorum. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 çok güzel olacak elinize sağlık ama birkaç sorum var.. 1. araç muayeneden geçermi? 2. trafikten men edilme gibi bir durum olurmu? Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 konu başlığında dendiği gibi full modifiye bu olsa gerek. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 araba tek kelimeyle muhteşem çok emek harcanmış ve güzel olmuş boyadan sonraki fotolarını merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Levent Temel 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 En güzeli orjinali.Ama zevkine saygı duyarız Yorum bağlantısı
Recommended Posts