Lokman Ceritlioğlu 6 Temmuz 2010 Paylaş 6 Temmuz 2010 Onur ellerine sağlık güzel resimler. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Temmuz 2010 Paylaş 6 Temmuz 2010 kız kulesini çaldım msn e koyaırm Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 6 Temmuz 2010 Paylaş 6 Temmuz 2010 sen yanlış mesleği icra ediyosun bence onur abi:D hep merak etmişimdir şimşek,yıldırım gibi anlık olayları nasıl yakalıyosun? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Temmuz 2010 Paylaş 7 Temmuz 2010 Onur eline sağlık. Bir kaç tanesinde netlik yok. Bazılarında ışık patlaması olmuş diyaframı biraz daha kıs. Fıskıyeli olanı beğendim Fotoğrafların altına exiflerinide eklersen iyi olur, Diyafram pozlama vs vs Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2010 Yorumlarınız için teşekkür ederim. İstanbul'a gittiğimde Üsküdar'da Salacak'ta kız kulesi konaklarında kaldım bir gece. Havuz kenarına indim, Kurdum tripodu. Ve 8-10sn lik pozlamaları ayarladım. Diyaframda duruma göre 4.5-5.6 arası bişeylerdi. Şimşeklerin çakacağını hissettiğim anda bastım deklanşöre. 10saniye gibi bir süre açık kaldığı için arada çakan şimşekler haliyle gözüküyor fotograflarda. Netlik ve ışık patlamaları konusuna gelince; Malum İstanbul Boğazı habire gemi geçiyor tepesinde ışıklar vs. Ve acayip yağmur ve rüzgar vardı. Tripodda somali spec acayip çelimsiz bişey. Vizörden çok zor şartlarda baktım bunada şükür. Ve alanım kısıtlıydı çok fazla açı yakalayamadım. Ha birde ek olarak; Fotograf çektiğim yerin tam önüne ip gerip birsürü CD bağlamışlar, Arada istemeden onlarada netlediğim oldu. ELimle onları havayakaldırıpta çektim hepsini. Sadece fıskıyelerin olduğu fotoda gayet müsait ve temiz bir ortam vardı. Yorum bağlantısı
Onur Demir 13 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2010 (düzenlendi) 13 Ağustos 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2010 Paylaş 13 Ağustos 2010 Onur abi, bence en güzel S2000 çıkmış. Tabi bunda benimde s2000 beğenmeminde +'sı büyük. Deklanşörüne sağlık. Yorum bağlantısı
Onur Demir 13 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2010 Onur abi, bence en güzel S2000 çıkmış. Tabi bunda benimde s2000 beğenmeminde +'sı büyük. Deklanşörüne sağlık. Sağol Burak, Yarışlar geç saatte başladı, 3-5 araç sonra hava karardı zaten iyice. Ama Asıl pazar günü yapılacak draglarda güzel kareler çıkar herhalde Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2010 güzel resimler emeğine sağlık Sağol Fatih. Bugünkü Draglardan Fotoğraflar... 1 Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 15 Ağustos 2010 Paylaş 15 Ağustos 2010 Hondalar sayısal olarak iyi rakamlarda katılıyor herhalde drag yarışlarına Güzel resimler elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2010 (düzenlendi) Hondalar sayısal olarak iyi rakamlarda katılıyor herhalde drag yarışlarına Güzel resimler elinize sağlık. Teşekkür ederim, Bu draglarda fransızlar hem sayıca, hemde performans olarak iyilerdi. Fotograflardaki honda fazlalığı benden kaynaklı Güzel kareler Onur yüreğine sağlık Bi benim arabanın fotolarımı çekmedi bu adam :lol: Sağol Can, Doğru dersin bi senin düldülü çekemedik ya. O akşamda Evren Abi'lerle gelincede artık son şansınıda tepmiş oldun Kardeşini ziyarete falan gelirsen artık bakarız Edit: İmla 15 Ağustos 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos 2010 Paylaş 15 Ağustos 2010 İmza çok şık olmuş, nasıl yapılıyor? Connect + As kamyonet harika... Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 Teşekkür ederim, Bu draglarda fransızlar hem sayıca, hemde performans olarak iyilerdi. Fotograflardaki honda fazlalığı benden kaynaklı Honda hayranlığı devam ediyor herhalde sizde.İkinci bir Honda macerası olabilir mi? Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2010 İmza çok şık olmuş, nasıl yapılıyor? Connect + As kamyonet harika... Abi Photoshopla yaptım, Cihan Tiftik sağolsun O öğretti, 1 saatte anca bi yazı yazdım Connect te blow off ta var cuff cuff baygınlık geçirtti bana, çok gereksiz çuflatıyordu. Honda hayranlığı devam ediyor herhalde sizde.İkinci bir Honda macerası olabilir mi? Aynen devam Dedim ya kısmet artık denk gelirse. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 Abi Photoshopla yaptım, Cihan Tiftik sağolsun O öğretti, 1 saatte anca bi yazı yazdım Connect te blow off ta var cuff cuff baygınlık geçirtti bana, çok gereksiz çuflatıyordu. Türkçe karakterleri yazamazsan eğer worde yazıp kopyala yapıştır yap..Ç lerde ş lerde sorun olmaz.. Gerçi Onur Demir de sorun yok, başka şeyler için düşün.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 20 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2010 Hepsi çok güzel . Eline sağlık. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2010 Paylaş 21 Eylül 2010 (düzenlendi) begendim gayet iyi ama sanki ışık ayarlamaların yetersiz gibi yada mercek ayarından dolayı netlik sorunu var gibi geldi bana biraz daha iyileştirebilirsin bence.bu linkteki bayanın fotolarını incele ben yıllardır takip ediyorum bu linki. imzan çok iyi olmuş. http://www.zeynepinyeri.com/ 21 Eylül 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 23 Ekim 2010 Yazar Paylaş 23 Ekim 2010 (düzenlendi) 23 Ekim 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts