Serkan Toker 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Sen bak canım, ben seni tutmayım.... Dün gelmişler zaten, sorsan belki gösterirler.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Gel Haakaannnııımmmm gellll.....Arkadaşlarınla gel, sahte ghia ile gel....Yeterki gelll... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Benim araba Comfort Fiesta, en azından bir ruhu var..Neyse o, ghia falan diye geçinmiyor, eksik donanımla..Ama sen daha bir cc bile yok, ghia amblemi ile dolaşıyorsun.Alman ghiasıymış,eksik donanımla alınmış, hikaye. O araba fabrikada bira partisinden sonra yarım yamalak yapılmış, bunu aklından çıkarma... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Olunca konuşalım bunu, daha çok yolun var katedecek...Osman ustanın desteği ile olursa olur yoksa işin zor... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Gördüm, benden çok selam söyleyin mutlaka. Uzaktan yardımları çok işe yarıyor, sağolsun.. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Yani moderatörlere girmedi. Hakanım yettim garii. Serkan akıllı ollll. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Bende nerede bu akşam öbür geyikçi diyordum...Az bir uzak kalmışım, sen geldin demek...Hoşgeldin... Yorum bağlantısı
Recommended Posts