Osman Dumanlı 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 Burda Hakan'ın ifadesi emmi tarafından esas duruş bozulmamak kaydı ile alınırken... Serkan çok güzel pozlar yakalıyor..Tebrik etmek gerek,bravo... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 (düzenlendi) Araba budur, gerisi fasulye. Cavit abim son anda planda değişiklik yapmasaydı ,Astra yalan olacaktı 4 Şubat 2009 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 Serkan çok güzel pozlar yakalıyor..Tebrik etmek gerek,bravo... Teşekkür ederim ustacım... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 Bu konuyu da topladım Hakan... Bunun için de öpmeyecekmisin.. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 Bu konuyu da topladım Hakan... Bunun için de öpmeyecekmisin.. sen ne kadar toplarsan topla emmi bu ikili karşı karşıya geldimi ortalık tarumar anında Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 4 Şubat 2009 Yazar Paylaş 4 Şubat 2009 Bu alinin kaçtane Astrası var bilen varmı, Beş değişik astra gördüm gibi.. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 4 Şubat 2009 Yazar Paylaş 4 Şubat 2009 İkiliden kastın Serkan'la ben isek, tam ikili denmez. O sadece "silerim, silecem, sildim" yapar. Yani "yetki gitti Serkan bitti" olur. Bana daha sağlam geyikler lazım. Hasan Basri'ler, Yavuz Selim'ler, Ali Galip'ler lazım Sinanı unutmuşsun, Kara defterden sildin galiba. Gerçi kaç gündür yok telefonu olsada arasak.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 Ali Galip'ler lazım Galip istifasını vermişti... İsterim ki, çok mutludur şimdi... Ali'de görünmüyor bugün.. Nezih versek, Ramazan versek... Keser mi seni. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 İkiliden kastın Serkan'la ben isek, tam ikili denmez. O sadece "silerim, silecem, sildim" yapar. Yani "yetki gitti Serkan bitti" olur. Bana daha sağlam geyikler lazım. Hasan Basri'ler, Yavuz Selim'ler, Ali Galip'ler lazım Senle ne ikili olacam, işim gücüm var benim...Sorumluluk sahibiyim ayrıca, görevim var.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 Seni muhtemel bir toplantıda kenara çekecem ben....Yeni resimlerini hazırlıyorum, sen üstüne rahat birşeyler al.Birazdan terleyeceksin yine... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 5 Şubat 2009 Yazar Paylaş 5 Şubat 2009 Keşke yapmasaydı, yalan olsa ben üzülmem ki, ben kaskodan alırım parayı gider golf 6 alırım ama Sn. Mehmet Özyürek burnundan fitil fitil getirir Cebit Eğe'nin Bak bunu bilmemiz iyi oldu. Marabalar neysede, ağalarla daşaşmak işime gelmez. kısmetse seneye benide Emmi sigortalayacak, ozaman kafa kafaya tokuşuruz.Sana bir sene mühlet... 1 tane var ama fotoşla çoğalttım, plaka'dan belli oluyor 1 tane olduğu ama neyse Nezamandan beri plakalar yandanda okunur oldu, Astranın bi özelliğide bu olsa gerek.. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 İkiliden kastın Serkan'la ben isek, tam ikili denmez. O sadece "silerim, silecem, sildim" yapar. Yani "yetki gitti Serkan bitti" olur. Bana daha sağlam geyikler lazım. Hasan Basri'ler, Yavuz Selim'ler, Ali Galip'ler lazım ikiliden kastım ali abi ile sen aslında. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 (düzenlendi) Ali ile ben farklı kulvarlardayız. O fatoş'çu ben geyikçi. Bana bu saydıklarım lazım. Daha ince'yi de saymadım. valla elde olan o işine gelirse. sinan hasta,galip yasta,ince bebek bakıyor(allah bağışlasın),yavuz ortalıkta yok,ben seninle hiç ama hiç uğraş(a)mam aklımı yemedim. durum bu işine gelirse. 5 Şubat 2009 tarihinde Tayfun Ye?il tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Burada ne geyikler geldi ne geyikler gitti. Yine bi geyik gelir, otlağımıza düşer. O zamana kadar durmak yok otlamaya devam.Yavuz ne moduna girmiş? ne modu kim yazmış benim neden haberim yok. düzelttim yanlış oldu sorryyy. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Eyvaaaaah. ne oldu neye eyvaaahhhh dedin ayağına bir şeymi düştü abi? Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Yok. Moda girdi yazdığına ve sonra değiştirdiğine göre bir olay var. Bunu durum anlamındaki mod olarak mı yoksa moderatörün modu olarak mı anlamak lazım onu düşünüyorum. Eğer ikincisi ise kim olduğu da önem arzediyor. Velhasılı kelam olay derin. yok be abi ne derini ben moderatör olarak atandı sandım bir ara o kadar. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Yani moderatörlere girmedi. abi sana kaçmış. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Niye ispatlayım, görünen köy kılavuz istermi, sayın üst düzey bürokratım? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Deplasmanı tavsiye etmem bürokratım, Kızılay iyi senin için.İlk yardımda kolay olur.Hastaneler var yakında.İstersen yarın akşam çiftliğe gel.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Tutturamadın orasını işte....Sahte bürokrat...Sahte ghia.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts