Cavit Doğan 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Cavit ağa'da ne görse sulanmış.. Politikanın sınırı yok.. Cebit eğe kendin kaşındın... Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Cebit eğe kendin kaşındın... Hem bunu biliyorsun hemde saldırı yapıyorsun kameraman Serkan ile. 1. O resimde ben Dumanlı'nın V6'ya değil, Çaylar Buyur'un ön tamponundaki yavru ayı kovuğuna vah vah ne fena olmuş diyordum, tam o anda zamanı dondurup bana oyun yapmış Serkan. Ama günahımı aldı üsküdarı 5 satte zor buldu sonunda, allahın sopası yok. 2. Siyah mk3 V6'ya lafım yok hakkaten kral araba, motor ve donanımı ile ama ben sevmem ve almam büyük araba, bahsettim toplantıda. istanbulda zor park yeri sıkışık trafik içi onu zaptetmek. Uzun yola gitrsem her gün TEM falan ilk tercihlerimden biri olurdu o da ayrı. 3. Bunun intikamını en kısa zamanda acı alacağım Toker ve cebit Eğe, haberiniz olsun sonradan ahh vahh demek yok. Şu ara acaip iş var fotoşarım en kısa zamanda sizi yerle bir edecek burdayım tayfun bey ama iş çok bu adamların hakkından müsait olunca geleceğim ben buna adım gibi eminim zaten. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Cebit eğe kendin kaşındın... Hem bunu biliyorsun hemde saldırı yapıyorsun kameraman Serkan ile. 1. O resimde ben Dumanlı'nın V6'ya değil, Çaylar Buyur'un ön tamponundaki yavru ayı kovuğuna vah vah ne fena olmuş diyordum, tam o anda zamanı dondurup bana oyun yapmış Serkan. Ama günahımı aldı üsküdarı 5 satte zor buldu sonunda, allahın sopası yok. 2. Siyah mk3 V6'ya lafım yok hakkaten kral araba, motor ve donanımı ile ama ben sevmem ve almam büyük araba, bahsettim toplantıda. istanbulda zor park yeri sıkışık trafik içi onu zaptetmek. Uzun yola gitrsem her gün TEM falan ilk tercihlerimden biri olurdu o da ayrı. 3. Bunun intikamını en kısa zamanda acı alacağım Toker ve cebit Eğe, haberiniz olsun sonradan ahh vahh demek yok. Şu ara acaip iş var fotoşarım en kısa zamanda sizi yerle bir edecek burdayım tayfun bey ama iş çok bu adamların hakkından müsait olunca geleceğim ben şahidim abi büyük araba sevmediğine bu resimden yaklaşık yarım saat veya kırkbeş dk önce denmiş sözlerdir (ben sevmem ve almam büyük araba, bahsettim toplantıda) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Abi bu nasıl işçilik.. Paint bu kadar mı kötü kullanılır... Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 ahahahahahh.... sız cekışin biş gulmekten olelım bura Yorum bağlantısı
M. Tarık Yeşil 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 ahahahahahh....sız cekışin biş gulmekten olelım bura +1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Ali, Cavit'i benden iyi çalışmışsın... Benim resim uyduruk duruyor. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 :dil: bu resimlere hangisini kullanayım bilmemki. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 3 Şubat 2009 Yazar Paylaş 3 Şubat 2009 Abi bu nasıl işçilik.. Paint bu kadar mı kötü kullanılır... :dil: El emeği paint bu makineden çıkma değil, Emeğe saygı lütfen.. (Emmi profesyonel iş çıkartıpta Aliyi başıma bela yapmamı beklemiyorsun sanırım) Yorum bağlantısı
Barış Çelik 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 oooo burda kendine kanıtlamış montajcılar var bende varım he işimiz buda yapa yapa insan sıkılıyor yahu Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Güzel yakalamışım değilmi, kıskananlar çatlasın.Emeğe saygı lütfen....Ayrıca arabada sahipleride süper birazda ondan iyi çıkmıştır. :lol2: Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Burda Hakan'ın ifadesi emmi tarafından esas duruş bozulmamak kaydı ile alınırken... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Nedense Hakan hala mesaj yazmadı, yoksa yazamadı mı? Mavi gömlekli görünende generalin emir subayı Özdemir Yzb. Benimle uğraşma Hakan fena yakalarım, öncekileri biliyorsun sen... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Resimler süper, Sefa beyin foto şipşaklığını iki kalem geçmiş durumdasınız. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Yok öyle birşey, kendini kurtarmaya çalışma... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Bu var, olurmu? Arabanı verip kendini affettirmeye çalışırken... Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Bu var, olurmu? Arabanı verip kendini affettirmeye çalışırken... Araba kadraja bile sığmamış Damızlık manda Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Konuyu dağıtıp işi arabalara getirme Hakan.Aşağıda verdiğim resimde brifing vermeye devam ediyorsun ama general artık seni ciddiye almıyor.Emir subayıda açık tehdit altındaki generali için tetikte bekleyip etrafı gözlüyor.Ruhi abi ise generalin dikkatini dağıtan olayı bertaraf etmenin yollarını araştırıyor. Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 4 metre 80 cm. Yakışıklı. Bu üst bagaj aparatları orijinal mi, sonradan mı yaktırdın? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Sayın 007 resimleri panaromik mi çekmeye çalıştın? İki adım atıp aynı yerden resim çekmişsin. Bize hava atarken bozduğun mavidiş çalışıyor mu? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Sayın 007 aslında bu resim astra planlanarak çekildi ama odaklama tam olmamış.Artık bununla idare et.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 İyi kaynatmışsınız ha... Bu konunun çöpün derinliklerinde kalmasına gönlüm razı olmadı... Emek var, emeğe saygı (Misafirim vardı, ancak uyutabildim) Yorum bağlantısı
Recommended Posts