Ergün Biçer 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 2004 Focus collection HB TONİK MAVİ ( Ruhsatta öyle yazıyor ) Ya şimdi bütçemde fazla geniş değil l Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 bence hiçbir sey yaptırma ben sade halini cok daha fazla seviyorum Yorum bağlantısı
Caner Güneş 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 nikelajlar ön tampon şerit boyama ledli siyah taban arka stoplar angel siyah taban far zenon spoiler jant film focus 2 vıtes baslıgı 3. stop focus yazısı egzoz ve hava filtresi yeterli bence Yorum bağlantısı
Ergün Biçer 3 Şubat 2009 Yazar Paylaş 3 Şubat 2009 Kaça patlar hocam jantları saymasak Yorum bağlantısı
Caner Güneş 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 bunlara fiyat söylemek zor ya. yaptıracağın yere göre. yapan kişiye göre. kendi uğraşına göre. alacağın malzemenin kalitesine göre değişir. Yorum bağlantısı
Ergün Biçer 3 Şubat 2009 Yazar Paylaş 3 Şubat 2009 peki ben bu arka tampondaki focus yazısını nasıl çıkartabilirim? Yorum bağlantısı
Orhan Zengin 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 peki ben bu arka tampondaki focus yazısını nasıl çıkartabilirim? Niye çıkartmak istiyosun ki... Bence gayet güzel bi yazı. Yorum bağlantısı
Barış Çelik 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Caner sana herşeyi saymış maşallah ama camlarada film'leri unutma derim. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 O zaman benim konuya bir göz atın.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?showtopic=156898 Yorum bağlantısı
Ergün Biçer 3 Şubat 2009 Yazar Paylaş 3 Şubat 2009 Niye çıkartmak istiyosun ki...Bence gayet güzel bi yazı. Amblem kalınca daha ağır olur kanaatimce vede 3. stop'a yazmayı düşündüğüm için. @Cihan teşekkürler bugün gidip film çektireceğim birde egzoz alıcam fotoğraf eklerim Yorum bağlantısı
Gürkan Üşenmez 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 İçelde olduğun için polisle aran nasıl olur bilmem ama, İzmirde film çok problem oluyor. Ama en güzeli 1 numaralı film çektirmek hem çok belli olmuyor hem de araca güzel bir görüntü katabilir. Jant ve yay aracı en güzel gösterecek 2 parça.. Eğer aracı ben yalnız kullanıyorum diyorsan 17 lerle 35-50 mm yay iyi gider. Ama ailemle birlikteyiz diyorsan 16 jant ve 35 lık yay seni mutlu edecektir. Bunun dışında Focus yazısını güzelce spatula gibi bir şeyle söküp önce tinerli bezle silip daha sonra pasta cila ile desteklemen gerek. (Yanlış hatırlamıyorsam focus yazıları yapıştırmaydı. Egsoza gelince bu sefer olay çok farklı. Ben sadece ses istiyorum diyorsan herhangi bir son susturucu ben ses + performans istiyorum diyorsan düz 52 mm boru ve son susturucu, sessiz performans istiyorum diyorsan 52lık ara boru son susturucu ve araboruların hepsi 52 olmalı. Bunun dışında güzel bir soğuk hava kiti aracını hem rahatlatır hem de motor sesini 3000 devir sonralarında güzel hale getirir. Takıldığın bir yer olursa her türlü yardıma açığım. Parça ve bilgi Gürkan Üşenmez Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Yazı ve amblemleri sanırım misina ile keserek çıkartıyolardı yanlışda hatırlıyor olabilirim.. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 benim araç 2005 tonik mavi collection biraz birşeyler yaptım bak istersen. Yorum bağlantısı
Ergün Biçer 3 Şubat 2009 Yazar Paylaş 3 Şubat 2009 (düzenlendi) İçelde olduğun için polisle aran nasıl olur bilmem ama, İzmirde film çok problem oluyor. Ama en güzeli 1 numaralı film çektirmek hem çok belli olmuyor hem de araca güzel bir görüntü katabilir.Jant ve yay aracı en güzel gösterecek 2 parça.. Eğer aracı ben yalnız kullanıyorum diyorsan 17 lerle 35-50 mm yay iyi gider. Ama ailemle birlikteyiz diyorsan 16 jant ve 35 lık yay seni mutlu edecektir. Bunun dışında Focus yazısını güzelce spatula gibi bir şeyle söküp önce tinerli bezle silip daha sonra pasta cila ile desteklemen gerek. (Yanlış hatırlamıyorsam focus yazıları yapıştırmaydı. Egsoza gelince bu sefer olay çok farklı. Ben sadece ses istiyorum diyorsan herhangi bir son susturucu ben ses + performans istiyorum diyorsan düz 52 mm boru ve son susturucu, sessiz performans istiyorum diyorsan 52lık ara boru son susturucu ve araboruların hepsi 52 olmalı. Bunun dışında güzel bir soğuk hava kiti aracını hem rahatlatır hem de motor sesini 3000 devir sonralarında güzel hale getirir. Takıldığın bir yer olursa her türlü yardıma açığım. Parça ve bilgi Gürkan Üşenmez Yardımların için gerçekten çok teşekkür ederim. Bi abimizin egzozu varmış ona bakıcam yarın.. Olmazsa kendim alıcam ama öyle pahalı bi egzoz alamam maalesef. Bu stop'a focus yazısınıda nasıl becericeğim bilemiyorum @Ayhan Onaran bilgilerin için çok teşekkür ederim @Alattin Çakıroğlu, abi senin araç benimkiyle aynı ama bizimki 04 senin araç güzel ve sade hoşuma gitti bende öyle yaptırmak istiyorum. Senin filmler kaç numara? 3 Şubat 2009 tarihinde Erg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gürkan Üşenmez 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 Yardımların için gerçekten çok teşekkür ederim. Bi abimizin egzozu varmış ona bakıcam yarın.. Olmazsa kendim alıcam ama öyle pahalı bi egzoz alamam maalesef. Bu stop'a focus yazısınıda nasıl becericeğim bilemiyorum @Ayhan Onaran bilgilerin için çok teşekkür ederim @Alattin Çakıroğlu, abi senin araç benimkiyle aynı ama bizimki 04 senin araç güzel ve sade hoşuma gitti bende öyle yaptırmak istiyorum. Senin filmler kaç numara? Stop konusunda bir örnek foto varsa yardımcı olmaya çalışırım. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 benim filmler 2 numara. bu arada ben birtakım aksesuarlarımı satmayı düşünüyorum. eğer düşünürsen öm le haberleşebiliriz. jant vs. Yorum bağlantısı
Harun Ceyhan 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 tonik mavi bizim araçlarda güzel bir renk gerçekten. nikelaj uygulamalar bu renk araca gitmez. yine bizim collection jantları oldukça güzel değiştirme derim. ucuza çok güzel görünümlü jant bulursan olabilir. film ve egsoz olayını başta düşünerek iyi etmişsin hocam. aracın resimlerini de bekleriz Yorum bağlantısı
Ergün Biçer 4 Şubat 2009 Yazar Paylaş 4 Şubat 2009 abi yarın bi abimle gidip bakıcam egzoz ucu ve film işine eğer yaptırırsam hemen eklerim ayipsin Yorum bağlantısı
Ergün Biçer 7 Şubat 2009 Yazar Paylaş 7 Şubat 2009 Egzoz ucu tamam. Şimdi sırada film ve yan çıtaların gövde rengine boyanması sonra çamurlukların boyanması var Yorum bağlantısı
Gürkan Üşenmez 8 Şubat 2009 Paylaş 8 Şubat 2009 Dikkat edilecek bir unsurdan bahsedeyim. Yan çıtalarınızı boyatırken onun özel macunu var onu kesin kullandırın. Aksi takdirde erkenden boyalar dökülmeye başlayabililr. Yorum bağlantısı
Recommended Posts