Orhan Zengin 28 Ocak 2009 Paylaş 28 Ocak 2009 (düzenlendi) Arabayı alırken(ford yetkili servis ikinci el) yedek anahtarı vermemişlerdi. En kısa zamanda hallederiz bulup veririz demişlerdi. Arıyoruz,Bulduk,buluyoruz,gönderiyoruz derken anahtarın kayıp olduğu ve bulunamadığı anlaşıldı. Yedek anahtar nerden nasıl temin edilebilir.Eğer Temin etmek pahalı veya zorsa onların yaptırmaları konusunda ısrar edeğim.Eğer basitse kendim halledeceğim. Ne dersiniz ? 28 Ocak 2009 tarihinde Orhan Zengin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 28 Ocak 2009 Paylaş 28 Ocak 2009 Halledeceklerini söylemişler,halletsinler..Ucuzyollu bir işlem değil.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2009 Paylaş 28 Ocak 2009 Araç satın alındıktan sonra hizmet veren ikincielci duymadım Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 28 Ocak 2009 Paylaş 28 Ocak 2009 Kriz var abi ,adamlar evlere temizliğe bile gidiyorlar... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 28 Ocak 2009 Paylaş 28 Ocak 2009 Amacım sizi endişelendirmek değil ama, Ben olsaydım her an aracımı birisi çalıştırıp gidecekmiş gibi hissederdim. Yorum bağlantısı
Orhan Zengin 28 Ocak 2009 Yazar Paylaş 28 Ocak 2009 Eğer kendim halletmek zorunda kalırsam(sonuna kadar ısrar edeceğim ama) Bursada nerede olur bu iş? Amacım sizi endişelendirmek değil ama, Ben olsaydım her an aracımı birisi çalıştırıp gidecekmiş gibi hissederdim. Ben de zaten bunu öne sürerek ısrar edeceğim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2009 Paylaş 28 Ocak 2009 Yeni, yani kopya anahtar yaptırmak kolay.. Ama diğer anahtar nerde... Yorum bağlantısı
Orhan Zengin 28 Ocak 2009 Yazar Paylaş 28 Ocak 2009 Yeni, yani kopya anahtar yaptırmak kolay.. Ama diğer anahtar nerde... Aracın sahibi kendileri aslında. Araba yetkili servisin eşinin üzerine kayıtlıydı. Anahtarı da kaybettiklerini ve bulamadıklarını söylüyorlar. Benimde madem bulunamıyor ben hallederim dememi bekliyorlar :mellow: Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 30 Ocak 2009 Paylaş 30 Ocak 2009 açıkcası siz hiç uğraşmayın yedek anahtarı bişekilde size telafi etmeleri gerekiyor mecburlarda... Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 30 Ocak 2009 Paylaş 30 Ocak 2009 ayrıca çalınma vs olursa yedek anahtarı olmadıgı için kaskodan ödeme alamazsınız Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Ocak 2009 Paylaş 30 Ocak 2009 Benim aracında yedek anahtarı yok ya adam kaybettim bulamıyorum dedi öylece kaldı.Bana bi yer tarif etti git orda yaptır dedi.Bende gitmedim.Kaskom da yok.Peki kasko yaptırcak olsam önce gidip yedek anahtarımı yaptırayım ? Yorum bağlantısı
Orhan Zengin 2 Mart 2009 Yazar Paylaş 2 Mart 2009 (düzenlendi) Araç satın alındıktan sonra hizmet veren ikincielci duymadım Haklıymışsınız Çağlar bey Muslubaşlar Ford Yetkili servisi sözünün arkasında durmadı ve anahtarı yapmadı. Belki büyük konuşmak olacak ama çok yakınımızda olmalarına rağmen bir daha hiçbir sebeble oraya gideceğimi sanmıyorum. Ustaları iyi diğer elemanları ilgili ama patronlarında iş yok.Hiçbir şekilde paramın ona nasip olmasını istemiyorum... :lol2: 2 Mart 2009 tarihinde Orhan Zengin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Orhan Zengin 2 Mart 2009 Yazar Paylaş 2 Mart 2009 servis fiyatı 170 ytl+kdv 100 tl ye hallettik... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 İstanbul da kumandasız FI immolu anahtar yapım dahil fiyatı 70 TL. Yorum bağlantısı
Murat Basma 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 İstanbul da kumandasız FI immolu anahtar yapım dahil fiyatı 70 TL. Caglar Bey, nerede yaptirabiliriz adres verebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 Maslak Atatürk Sanayi de 5. sokak , II Kısımda Doğuş Oto tarafından girince daha kolay ulaşılır. Uğur anahtar, fordclubtr adını söyleyin. Yorum bağlantısı
Ali Öztürk 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 (düzenlendi) servis fiyatı 170 ytl+kdv 150 Tl. KDV dahil servis fiyatı.(Kumandalı) 4 Mart 2009 tarihinde Ali tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 İstanbul Maslakta, Uğur anahtarda forumun ismini verince kumandalıyı 120 TL ye yapıyor, herşey dahil fiyatlardır yani immo kodlama vs. Araba ile gidince dükkanın içinegiriyorsunuz zaten değişk bir yer, işlem süresi 5-8 dakika arası sürüyor. Yorum bağlantısı
Ali Önal 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 İstanbul Maslakta, Uğur anahtarda forumun ismini verince kumandalıyı 120 TL ye yapıyor, herşey dahil fiyatlardır yani immo kodlama vs. Araba ile gidince dükkanın içinegiriyorsunuz zaten değişk bir yer, işlem süresi 5-8 dakika arası sürüyor. Çaglar bey herşey için teşekkürler bügün ugur anahtara ugradım yedek anahtar yaptırdım 10 dk sürdü fiyatıda 70 tl cok makbule geçti ne kadar teşekkür etsem azdır Ford Club ailesine Yorum bağlantısı
Recommended Posts