İçeriğe Yönlendir

Viraj Dönüş Sistemli Sis Farları Video

Alkın Yılmaz

Recommended Posts

Misafir

Osram için direksiyon diye yazmadım ki. ;) 

Bu özellik için osram fena külfetli olur.

55 tl'lik olan için 4 lü ayrımı pic yazılımla akım kontrolü ile tespiti yaparak ancak olabilir ama role ile ayrım yapılırmı işte buna kafa yormak lazım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Oktay pic vs işin süsü ve kopya koruması. Basit bir osilatör ve potansiyometrenin referansını takip eden opamp ile iş çözülüyor. Hem pwm gömülü hemde frekans genliği. Miss :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu ayrım için 4 lü düğmesinden belki ayrı bir tetik ile mümkün olacaktır.Aklımada başkada çözüm gelmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Oktay pic vs işin süsü ve kopya koruması. Basit bir osilatör ve potansiyometrenin referansını takip eden opamp ile iş çözülüyor. Hem pwm gömülü hemde frekans genliği. Miss :)

+1 :good1:

Benim kafamdada hazır ürün olan far yükseklik modülü var dır hep ama işlem icrata geçince çareler elbet çogalıyor.

Pic de hiç sevmediğim bir opsiyondur kopya koruması. :tongue:  :crazy:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yapın basit birşeyde takalım, anladık bu konuda derin bilginiz var, sonucu görelim  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Vakit Ali vakit. Birde bu akşam duyduklarım sınırlı olan vaktimi epey çalacak. Yoksa yapılması montajı çok kolay sistemin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Vakit Ali vakit. Birde bu akşam duyduklarım sınırlı olan vaktimi epey çalacak. Yoksa yapılması montajı çok kolay sistemin

Yok daha önemli, geleceğimiz evlatlarımızın emanet edildiği okullar ve denetimleri

Hayirdir abim?
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Bu dönüşe duyarlı sis lambalarının etkisi nedir ? Çünkü benim gördüğüm birçok araçtaki normal sis lambasını yakıyor normal sis lambaları açılı değil ki dümdüz yine önüne veriyor ışığı. I30 lar da özel açılı far yapmışlar dönüşlerde Dışa doğru aydınlatma yapıyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu dönüşe duyarlı sis lambalarının etkisi nedir ? Çünkü benim gördüğüm birçok araçtaki normal sis lambasını yakıyor normal sis lambaları açılı değil ki dümdüz yine önüne veriyor ışığı. I30 lar da özel açılı far yapmışlar dönüşlerde Dışa doğru aydınlatma yapıyor.

bendeki tekno paket focus da ve titanium x paketli 2.5 focuslarda afs adaptif far sistemi adında. Virajları direksiyon hareketine göre aydınlatan far sistemi mevcut 2006 dan bu yana var
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

bendeki tekno paket focus da ve titanium x paketli 2.5 focuslarda afs adaptif far sistemi adında. Virajları direksiyon hareketine göre aydınlatan far sistemi mevcut 2006 dan bu yana var

Adaftif sistemi ayrı ondan bahsetmiyorum. Dönüşlerde sisleri yakan modeller var Ibıza,Leon vs. Onlardan bahsediyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir

Adaftif sistemi ayrı ondan bahsetmiyorum. Dönüşlerde sisleri yakan modeller var Ibıza,Leon vs. Onlardan bahsediyorum.

viraj içlerini aydınlatıyor ötesi yok sis farinda da
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Mercek çalışması yapılan çift hüzmeli farda uzunlara hep mercek takıyorum ve hiç aklıma gelmeyen fikir şimdi geldi.Uzunlara takılan merceği dönüş farı olarak sabitlemek güzel olabilir. :unsure2:

Sonra bu dönüş sistemide takılır mis gibi orijinal dönüş farlı vede mercekli yapı olur.Olur mu olur  :yes:

Galip diğer sis geç sönüyor sanki ayarı yapılıyor mu bunun?

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...