Misafir 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Osram için direksiyon diye yazmadım ki. Bu özellik için osram fena külfetli olur. 55 tl'lik olan için 4 lü ayrımı pic yazılımla akım kontrolü ile tespiti yaparak ancak olabilir ama role ile ayrım yapılırmı işte buna kafa yormak lazım. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Oktay pic vs işin süsü ve kopya koruması. Basit bir osilatör ve potansiyometrenin referansını takip eden opamp ile iş çözülüyor. Hem pwm gömülü hemde frekans genliği. Miss 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Bu ayrım için 4 lü düğmesinden belki ayrı bir tetik ile mümkün olacaktır.Aklımada başkada çözüm gelmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Oktay pic vs işin süsü ve kopya koruması. Basit bir osilatör ve potansiyometrenin referansını takip eden opamp ile iş çözülüyor. Hem pwm gömülü hemde frekans genliği. Miss +1 Benim kafamdada hazır ürün olan far yükseklik modülü var dır hep ama işlem icrata geçince çareler elbet çogalıyor. Pic de hiç sevmediğim bir opsiyondur kopya koruması. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Yapın basit birşeyde takalım, anladık bu konuda derin bilginiz var, sonucu görelim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Vakit Ali vakit. Birde bu akşam duyduklarım sınırlı olan vaktimi epey çalacak. Yoksa yapılması montajı çok kolay sistemin 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Vakit Ali vakit. Birde bu akşam duyduklarım sınırlı olan vaktimi epey çalacak. Yoksa yapılması montajı çok kolay sistemin Yok daha önemli, geleceğimiz evlatlarımızın emanet edildiği okullar ve denetimleriHayirdir abim? Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Bu dönüşe duyarlı sis lambalarının etkisi nedir ? Çünkü benim gördüğüm birçok araçtaki normal sis lambasını yakıyor normal sis lambaları açılı değil ki dümdüz yine önüne veriyor ışığı. I30 lar da özel açılı far yapmışlar dönüşlerde Dışa doğru aydınlatma yapıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Bu dönüşe duyarlı sis lambalarının etkisi nedir ? Çünkü benim gördüğüm birçok araçtaki normal sis lambasını yakıyor normal sis lambaları açılı değil ki dümdüz yine önüne veriyor ışığı. I30 lar da özel açılı far yapmışlar dönüşlerde Dışa doğru aydınlatma yapıyor.bendeki tekno paket focus da ve titanium x paketli 2.5 focuslarda afs adaptif far sistemi adında. Virajları direksiyon hareketine göre aydınlatan far sistemi mevcut 2006 dan bu yana var Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 bendeki tekno paket focus da ve titanium x paketli 2.5 focuslarda afs adaptif far sistemi adında. Virajları direksiyon hareketine göre aydınlatan far sistemi mevcut 2006 dan bu yana var Adaftif sistemi ayrı ondan bahsetmiyorum. Dönüşlerde sisleri yakan modeller var Ibıza,Leon vs. Onlardan bahsediyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Adaftif sistemi ayrı ondan bahsetmiyorum. Dönüşlerde sisleri yakan modeller var Ibıza,Leon vs. Onlardan bahsediyorum.viraj içlerini aydınlatıyor ötesi yok sis farinda da Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 (düzenlendi) Mercek çalışması yapılan çift hüzmeli farda uzunlara hep mercek takıyorum ve hiç aklıma gelmeyen fikir şimdi geldi.Uzunlara takılan merceği dönüş farı olarak sabitlemek güzel olabilir. Sonra bu dönüş sistemide takılır mis gibi orijinal dönüş farlı vede mercekli yapı olur.Olur mu olur Galip diğer sis geç sönüyor sanki ayarı yapılıyor mu bunun? 7 Mart 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts