İçeriğe Yönlendir

Hayatın Renkleri (TRT-3/Gap)

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Tolga Gören

0-6 yaş arası çocuğu olanlar sorularınızı bekliyorum. Sorunlarınızı paylaşın.

Yorum bağlantısı
Tayyar Karahan

tolga bey kolay gelsin ..

benim sorum şu:

benim önümüzdeki yıl ilk okula başlayacak kızım var, kızımın normal gelişimi yerinde deftere harfleri yazması olsun tekerlemeleri ezberlemesi olsun normal fakat kızıma amcasının adını sorduğumuzda hemen unutuyor,genelde akrabalık ölçüleri ve isimlerini unutuyor acaba normalmidir tedirgin oluyoruzda..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben yine izleyemedim.. Konu tam benlikmiş aslında...

Yorum bağlantısı
Tolga Gören
tolga bey kolay gelsin ..

benim sorum şu:

benim önümüzdeki yıl ilk okula başlayacak kızım var, kızımın normal gelişimi yerinde deftere harfleri yazması olsun tekerlemeleri ezberlemesi olsun normal fakat kızıma amcasının adını sorduğumuzda hemen unutuyor,genelde akrabalık ölçüleri ve isimlerini unutuyor acaba normalmidir tedirgin oluyoruzda..

Tayyar Bey, sizin sorunuza zaman yetmedi. Yine de hocaya okuttum. Herşeyi normal gibi gözüküyor, akrabalık ilişkilerinin nasıl olduğuna(unuttuğu kisilerle olan iliskilerinin derecesine göre) bakmak gerek. Amca vs... onun için ne kadar önemli, bunu bilmek lazım diyor. İsin içinde unutma oluğu için nörolojik olarak da incelenebilir. Ama çok çok düsük bi ihtimal bu. Üzerinde durdugu konu, kızınızın unuttuğu kisilerle ne kadar ve ne kalitede iletisim kurduğu...

İki hafta sonra tekrar sorarız. Yine çağırdım kendisini... :fiuw:

Yorum bağlantısı
Tayyar Karahan

çok teşekkür ederim, tahmin ettim bende tolga bey program yetmesede o sorumu sorar dedim yanıltmadınız teşekkürler ilginize.. :exc1:

ayrıca programdaki sohbet şeklinizde çok hoş alışılmışın dışında daha samimi ve candan yapmacık programcılar gibi değil ALLAH istikametinizi yüceltsin. başarınızı daim etsin. :lol2:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

13:00 gibi yayınlanan programın tekrarı da gece saatlerinde olabilse?

Yorum bağlantısı
Tayyar Karahan
13:00 gibi yayınlanan programın tekrarı da gece saatlerinde olabilse?

evet inanın iyi olur hayır müşteri geliyor o arada kaçırıyorum bir gözüm bilgisayarda bir gözüm müşteride ....

Yorum bağlantısı
Tolga Gören
tebrikler..Bugünkü programı seyretcem ama.

Arkadaşlar bugun program banttan yayınlanıyor... Canlı değil yani...

Arada bir oluyor; ben de kendimi izliyorum ;))))

Yorum bağlantısı
Tayyar Karahan
Arkadaşlar bugun program banttan yayınlanıyor... Canlı değil yani...

Arada bir oluyor; ben de kendimi izliyorum ;))))

kendi programınızı izlemek nasıl bir duygu eleştirdiğiniz oluyormu?

Yorum bağlantısı
Tolga Gören
kendi programınızı izlemek nasıl bir duygu eleştirdiğiniz oluyormu?

Kendimi beğenmem ben! ;)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tolga Gören

Canlı yayın devam ediyor.

Gut hastalığında beslenme... Eti fazla tüketenler ekran basına.

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
(düzenlendi)

tolga bey birde bedelli askerlikle ilgili bir program yapsanız süper olur bu konuda yogun çalışmalar var bu aralar site bile kurulmuş yapılabilir derseniz site yöneticisi arkadaslarla irtibata gecmenizi saglayabilirim

www.bedelliaskerlik2009.net incelemek isteyenler için

tarihinde Nuri G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tolga Gören

ev sahbyle, kiracısıyla sorun yasayanlar! yazın sorunlarınızı canlı yayında cevaplayalım

ardından kardes knskanclığına karsı anne babalar neler yapabilir...

Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir

hayırlı yayınlar Tolga Bey,

kardeş kıskançlığından bizde mağduruz. inşaallah faydalı olur.

kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Tolga Gören

Eveeeeet, arkadaşlar yarınki (Cuma) programımda Trafikten Sorumlu Emn. Genel Md. Yrd. Celal Uzunkaya var. Trafik Haftası diye girip pek çok soru yöneltebiliriz diye düşünüyorum kendisine. Sizlerin de trafikle, cezalarla, polislerle vs. ilgili sorularınız varsa sizler de gönderebilirsiniz sorularınızı.

Programda forumu açık tutacağım, doğrudan foruma yazabilirsiniz; isteyenler hayatinrenkleri@trt.net.tr adresine de e-posta atabilir.

Hayatın Renkleri TRT Gap(3) 12:45 - 14:00 Canlı Yayın.

Not: Yarın iki konum, iki konuğum olacak. Trafik konusunu ilk mi işleyeceğim yoksa ikinci sırada mı yer alıyor akışta, şu anda onu bilmiyorum eğer ikinci sıradaysa, trafik sohbeti yaklaşık 13:20 gibi başlar.

Bilginize...

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Geç kalmadıysak, radarla hız kontrolünden başka trafik denetlemesi ne zaman yapılacak.Örneğin trafik ışıklarının ihlali, kavşakta uyulması gereken kuralların ihlalinin denetimi gibi. :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

app plaka neden yasak neden çift mühür yapılmıyor. normal fond taki plakalardan daha belirgin ve daha güzel okunuyor bunu sorarsananız sevinirim tolga bey .

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...