İçeriğe Yönlendir

SLR Fotoğraf Makinesi tavsiyesi?

Onur Demir

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Bu aralar makine almayı düşünen üyelermiz var ise elimdeki DSLR Canon 450D makinamı satabilirim.Canon orjinal 18-55mm ve 70-300mm lensleri + lens polarize camları +1mt tripod + çantası ile beraber. 6050 Adet resim çekmiştir.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Bu aralar makine almayı düşünen üyelermiz var ise elimdeki DSLR Canon 450D makinamı satabilirim.Canon orjinal 18-55mm ve 70-300mm lensleri + lens polarize camları +1mt tripod + çantası ile beraber. 6050 Adet resim çekmiştir.

18-55 i IS liyse tek ver alıyım hemen :good1:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
18-55 i IS liyse tek ver alıyım hemen :nazar:

Lensler IS değil abi :stop: kit lens :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Bir fiyat var mı kafanda Süha?

abi hakkı 1250TL dir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Süha fiyat neye göre belirlendi?

anlıyamadım bir barem mi var ?

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
abi hakkı 1250TL dir diye düşünüyorum.

Hayırlısı olsun kardeşim,umarım istediğin fiyata satarsın(çok içten söyledim)bir arkadaşım arıyor garantili fazla çekim yapmamış bir makina,ileteceğim kendisine.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Taner Dağlıgil

Merhabalar,

Uzun süredir SLR araştırmalarım sonucu artık almaya karar verdim.

Yarın İstanbul'a gideceğim kısmetse. Doğubank veya Hayyamdan canon 550d almayı düşünüyorum. Aslında Nikon'cuyum ama, canon 550d'nin alternatifini aynı fiyat aralığında Nikon'da bulamadığım için canon'a dönüyorum.

Yinede yarına kadar tavsiyelere açığım, hatta D90 + 18-200 MM almayı bile düşünebilirim :)

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Aldıktan sonra fiyatları ve markayı yazabilirmisiniz buraya.Almak isteyen arkadaşlar için bir rehber olur bence.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ben yaklaşık 1 ay önce nikon d 3100 aldım 18-55 ve 55 200 lens dahildi fiyata. Medimark ta kampanya vardı o sıralar.

Türkçe menü olması yeni başlayanlar için avantaj :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
70-300 lens orjinal Canon mu Süha?

Evet orjinal Canon Lens Cenk Hocam.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Ben yaklaşık 1 ay önce nikon d 3100 aldım 18-55 ve 55 200 lens dahildi fiyata. Medimark ta kampanya vardı o sıralar.

Türkçe menü olması yeni başlayanlar için avantaj :flowers:

Media markt da şu an 1799 tl siz ne kadara almıştınız acaba?

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul
Arkadaşlar eskiden kalma bi merakım vardı bu SLR fotoğraf makinalarına. Muhlis Öztürk Abimlede bugün birkaç kere görüştüm onda Sony A200K var tavsiye etti. Ama hala kararsızım. Çok soruşturdum kafam karıştı biri der canon, nikon sonra Sony. Biri der Sony'nin nezaman neyi Diğerlerinden eksik yaptığını gördün diyenler var.

Kısacası en fazla 1250YTL kadar bir bütçe ayırabilirim. (taksitle tabiki Worldkartım var )

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: Kalem pilden nefret ederim şarjlı bile olsa. Şarjlı, bataryalı vs. tercihimdir.

O fiyata nikon d5000 bulabilirsen alabileceğin en iyi model odur. Üstüne birazdaha koyabilirsen nikon d90 tavsiye ederim :flowers:

Yorum bağlantısı
Taner Dağlıgil

Dün Hayyam'dan gittim sonunda aldım geldim :rolleyes:

Canon 550D + 18-55mm Lens + Türkçe Kullanım klavuzu + 58mm UV Filtre + 4 GB kart, Toplam 1030 Dolar'a aldım..

Referans üzerine gittiğim bir mağazadan aldım, memnunda kaldım..

Yorum bağlantısı
Taner Dağlıgil
Hayırlı olsun,D90 nin fiyatını sorabldinizmi?

Teşekkür ederim, D90 18-105 mm lens ile 1200 dolar'dı sanırım, yanlış aklımda kalmadı ise :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Media markt da şu an 1799 tl siz ne kadara almıştınız acaba?

Aynı fiyattan aldım bende :kutlama:

Yorum bağlantısı
Onur Demir
O fiyata nikon d5000 bulabilirsen alabileceğin en iyi model odur. Üstüne birazdaha koyabilirsen nikon d90 tavsiye ederim :)

Teşekkür ederim Ama 2,5yıl önce 400D canon makinemi aldım da döktürüyorum :kutlama:

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Necati Dur

Bende bugün Canon 60 D alarak aranıza katıldım. Her türlü deneyim ve tecrübelerinize açığım

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Bende bugün Canon 60 D alarak aranıza katıldım. Her türlü deneyim ve tecrübelerinize açığım

Hayırlı olsun Canon 60 D güçlü makinadır, bol bol manuel çekim yapın.

Yorum bağlantısı
Necati Dur
Hayırlı olsun Canon 60 D güçlü makinadır, bol bol manuel çekim yapın.

Çok teşekkür edrim. Evet çok güzel makina. Daha önce Herhangi bir SLR makina kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum tabi. Manuel modu kullanıyorum genelde. Bu yaşıma kadar boşuna işgence çekmişim kompakt makinelerle.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Hayırlı olsun, sağlam bir giriş olmuş 60D ile :f1:

Bu arada 500D kullandım bayram tatilinde, Çektiğim fotoğraflar gelsin paylaşırım. kesinlikle yeni makine alacaklara 500D-550D Canonları tavsiye ederim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...